MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FULL HEALTH ACETYL L CARNITINE 500MG 60 CAPS

FULL HEALTH ACETYL L CARNITINE 500MG 60 CAPS
ΜΕ ΤΗΝ
ΑΓΟΡΑ
ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FULL
HEALTH
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
5%
ΕΚΠΤΩΣΗ
FULL HEALTH ACETYL L CARNITINE 500MG 60 CAPS

FULL HEALTH ACETYL L CARNITINE 500MG 60 CAPS

FULL HEALTH ACETYL L CARNITINE 500MG 60 CAPS 

Συμπλήρωμα διατροφής με την ακετυλιωμένη , βιοενεργή μορφή της καρνιτίνης.

Φυσική - φυτική - vegan & vegeterian.

Προϊόν ευρωπαϊκών προδιαγραφών

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ακετυλοκαρνιτίνη(82,6%),φυτική κυτταρίνη,άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων(από λαχανικά)

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε έως 3 κάψουλες την ημέρα.

ΧΩΡΙΣ: τεχνητά χρώματα, αρώματα, συντηρητικά, μαγιά και γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.

Η ακετυλο-L-καρνιτίνη είναι η βιολογικά δραστική μορφή της L-καρνιτίνης και έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει τα κύτταρα σε όλο το σώμα από τον εκφυλισμό που σχετίζεται με την ηλικία. Οι έρευνες δείχνουν ότι η ακετυλο-L-καρνιτίνη είναι κρίσιμη για την διατήρηση νεανικής κυτταρικής λειτουργίας στον εγκέφαλο, την καρδιά, το ήπαρ, το νευρικό και το μυικό σύστημα και σε όλο το σώμα.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

Μεταφέρει τα λιπαρά οξέα μακράς αλύσου στα μιτοχόνδρια, ώστε να μπορέσουν να οξειδωθούν και να παράγουν ενέργεια. Μεταφέρει επίσης τις τοξικές ουσίες που συσσωρεύονται στα μιτοχόνδρια, έξω από αυτά. Με δεδομένες αυτές τις βασικές λειτουργίες, συγκεντρώνεται σε ιστούς όπως τους σκελετικούς μύες και τον καρδιακό μυ που χρησιμοποιούν τα λιπαρά οξέα ως «καύσιμη ύλη». Η ALCAR μπορεί να σας δώσει ενέργεια και να μειώσει την κόπωση. Η ALCAR βοηθά τα μιτοχόνδρια σας να καίνε λίπος και να δημιουργούν περισσότερη ενέργεια.

ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ - ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ

Η ALCAR αυξάνει τα επίπεδα της γλουταθειόνης και άλλων αντιοξειδωτικών ουσιών και έτσι βελτιώνει τη μιτοχονδριακή λειτουργία. Η παρατηρούμενη αύξηση του αριθμού των μιτοχονδρίων μετά από χορήγηση ακετυλοκαρνιτίνης αποδίδεται στην αύξηση των ιστικών επιπέδων της καρνιτίνης και στη βελτίωση της οξειδωτικής ισορροπίας του κυττάρου προς όφελος της αντιοξειδωτικής άμυνας. Μια ακόμη σημαντική δράση της είναι η αύξηση της δραστικότητας των ενζύμων της κυτταρικής αναπνευστικής αλυσίδας. Όταν γερνούν τα μιτοχόνδρια και μειώνεται η λειτουργία τους, η συσσώρευση παραγόντων γήρανσης (AGES) είναι αναπόφευκτη. Η συγκέντρωση της ακετυλοκαρνιτίνης στους γηρασμένους ιστούς μειώνεται επίσης σημαντικά. Αυτό αυτόματα σημαίνει και γήρανση και ανεπάρκεια της μιτοχονδριακής μεμβράνης. Η γλυκοζυλίωση είναι όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη δέσμευση σακχάρων σε πρωτεΐνες που σχηματίζουν μη λειτουργικές δομές στο σώμα Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ακετυλο-L-καρνιτίνη καταστέλλει τη γλυκοζυλίωση κατά 42% κάτι που η απλή καρνιτίνη δεν μπορεί να επιτύχει. Και μειώνοντας την γλυκοζυλίωση, βάζει φρένο στην φθορά, την γήρανση και το οξειδωτικό στρες. Η πιο σημαντική αντιγηραντική δράση της ακετυλο-L-καρνιτίνης, ωστόσο, είναι να δουλέψει με το συνένζυμο Q10 και το άλφα λιποϊκό οξύ για να διατηρήσει τη λειτουργία των μιτοχονδρίων. Όταν η λειτουργία των μιτοχονδρίων μειώνεται, η εκφυλιστική ασθένεια καθίσταται αναπόφευκτη συνέπεια.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Προστατεύει από κόπωση το μυοκάρδιο, δίνει ενέργεια στην καρδιά! Η συμπλήρωση με την ακετυλιωμένη μορφή της καρνιτίνης σε άτομα που πάσχουν από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου μειώνει τη θνησιμότητα από κάθε αιτία κατά 27%, τις κοιλιακές αρρυθμίες κατά 65%, και τη στηθάγχη κατά 40% ,όπως έδειξαν οι κλινικές μελέτες Το καρδιακό μιτοχονδριακό περιεχόμενο της καρδιολιπίνης, μειώνεται σημαντικά με την πρόοδο της ηλικίας, και αυτό ενέχει κίνδυνο σοβαρών καρδιακών συμβάντων. Η θρεπτική υποστήριξη με ακετυλοκαρνιτίνη αντιστρέφει τη μείωση της περιεκτικότητας σε καρδιολιπίνη που σχετίζεται με την ηλικία. Αυτός ο πρόσφατα αναγνωρισμένος μηχανισμός βοηθάει να εξηγηθεί γιατί η ακετυλο-L-καρνιτίνη είναι τόσο ευεργετική στην υποστήριξη της συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας. Η καρνιτίνη, και πολύ περισσότερο η ακετυλική της μορφή ως καλύτερα βιοδιαθέσιμη, μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από έμφραγμα του μυοκαρδίου, καρδιακή ανεπάρκεια, στηθάγχη και οποιεσδήποτε άλλες ασθένειες που προκύπτουν από ανεπαρκή παροχή αίματος προς την καρδιά (ισχαιμία).

ΜΥΙΚΗ ΚΟΠΩΣΗ - ΜΥΙΚΟΙ ΠΟΝΟΙ - ΙΝΟΜΥΑΛΓΙΑ

Η ALCAR μειώνει την κόπωση και των νέων και των μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων, μέσα από τον μηχανισμό καλύτερης παραγωγής ενέργειας στα κύτταρα. Αποδείχθηκε ότι έχει σημαντική νευροπροστατευτική επίδραση έναντι του εκφυλισμού τραυματισμένων κινητικών νευρώνων. Αυτά τα ευρήματα έχουν πρακτικές εφαρμογές σε εκείνους που έχουν υποστεί απώλεια της λειτουργίας των νεύρων. Παράλληλα υποστηρίζει την μυική τόνωση μέσω του μηχανισμού παραγωγής ενέργειας. Με τις δύο αυτές δράσεις της η ακετυλο-L-καρνιτίνη χρησιμοποιείται για την κόπωση που σχετίζεται με την μυική αδυναμία στην σκλήρυνση κατά πλάκας, στην πλάγια μυατροφική σκλήρυνση. Στα άτομα με ινομυαλγία και κατά πλάκας σκλήρυνση η ακετυλοκαρνιτίνη προσφέρει αποδεδειγμένα ανακούφιση από τον πόνο και την δυσκινησία και υποστηρίζει θετικά την γενική και ψυχική τους υγεία .

ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΙΠΟΥΣΑ ΧΩΛΟΤΗΤΑ

H ακετυλοκαρνιτίνη μπορεί να βελτιώσει την απόδοση των σκελετικών μυών στα πόδια. Σε μία κλινική δοκιμή, σε άτομα με μέτριου έως σοβαρού βαθμού χωλότητα, βελτίωσε σημαντικά την απόσταση βαδίσματος και την ευκολία κίνησης.

ΝΕΥΡΟΕΚΦΥΛΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Η ALCAR προλαμβάνει και αναστρέφει τον νευροεκφυλλισμό, δημιουργώντας ασπίδα κατά των νευροεκφυλλιστικών παθήσεων (Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας). Η ακετυλο-L-καρνιτίνη είναι εξαιρετικά βιοδιαθέσιμο μόριο, διεισδύει καλύτερα στον εγκεφαλικό φραγμό από την καρνιτίνη και εύκολα μετατρέπεται σε καρνιτίνη ανάλογα με τις ανάγκες. Έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην πρόληψη μείωσης της εγκεφαλικής λειτουργίας η οποία συνήθως εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της γήρανσης, και εμφανίζει νευροπροστατευτικά οφέλη στον ιππόκαμπο, στον προμετωπιαίο φλοιό, στην μέλαινα ουσία. Αυτά τα οφέλη περιλαμβάνουν αντιοξειδωτική δράση, βελτιωμένη μιτοχονδριακή ενέργεια, σταθεροποίηση των ενδοκυτταρικών μεμβρανών και της χολινεργικής νευροδιαβίβασης και απόκατάσταση βλαβών στους νευρώνες. Μπορεί επίσης να προωθήσει τη σύνθεση και την απελευθέρωση της ακετυλοχολίνης και άλλων νευροδιαβιβαστών ενώ παράλληλα διεγείρει τη σύνθεση φωσφολιπιδίων της μεμβράνης των εγκεφαλικών κυτταρικών δομών.

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η ALCAR είναι ένα αντιγηραντικό νοοτροπικό, που σημαίνει ότι βοηθά τον εγκέφαλό σας να αποδίδει καλύτερα. Η ομάδα ακετυλίου της επιτρέπει να περάσει τον αιματικό φραγμό, και να φτάσει στον εγκέφαλο και τους νευρώνες όπου μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σας, τη μάθηση και τη μνήμη, ενώ παράλληλα δημιουργεί περιβάλλον ανανέωσης και προστασίας στα εγκεφαλικά κύτταρα. Επειδή τα επίπεδα της ακετυλ-L-καρνιτίνης μειώνονται με την ηλικία, θεωρείται πως η λήψη συμπληρωμάτων ακετυλ-L-καρνιτίνης μπορούν να βοηθήσουν στην επιβράδυνση της νόσου του Αλτσχάιμερ και της άνοιας στους ηλικιωμένους, βελτιώνοντας τη μνήμη και τη γνωστική ικανότητα. Άλλες πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η ακετυλο-L-καρνιτίνη προστατεύει τα εγκεφαλικά κύτταρα από την επαγόμενη από το γλουταμινικό οξύ και από την επαγόμενη από αμμωνία τοξικότητα.

Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ

Η ακετυλο-L-καρνιτίνη μπορεί να επιβραδύνει την πρόοδο της νόσου, να βελτιώσει τη μνήμη και να βελτιώσει ορισμένα μέτρα ψυχικής λειτουργίας και συμπεριφοράς σε άτομα με Alzheimer με τη βελτίωση της ροής αίματος στα εγκεφαλικά αγγεία. Αδυναμία συγκέντρωσης λόγω εξαρτήσεων από ουσίες. Η λήψη ακετυλο- L-καρνιτίνης φαίνεται να βελτιώνει τη μνήμη σε άτομα ηλικίας 30-60 ετών, στα οποία η χρήση αλκοόλ έχει προκαλέσει μακροχρόνια προβλήματα.

ΔΙΑΒΗΤΗΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ

Η ALCAR βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη σε άτομα που δεν επεξεργάζονται ικανοποιητικά τη γλυκόζη. Σε μελέτη, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Nagoya απέδειξαν ότι η ανεπάρκεια καρνιτίνης ήταν συνδεδεμένη με την παθογένεια της διαβητικής νευροπάθειας. Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ακετυλο-L-καρνιτίνη έχει μεγάλες δυνατότητες για την υποστήριξη αυτού του τύπου νευροπάθειας.

ΚΑΨΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ & ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Το αποθηκευμένο σωματικό λίπος πρέπει να σπάσει σε λιπαρά οξέα και να σταλεί στα μιτοχόνδρια. Τα μιτοχόνδρια μετατρέπουν αυτά τα λιπαρά οξέα σε ΑΤΡ (ενέργεια) που τροφοδοτεί τα κύτταρα σας. Βασικά, η καρνιτίνη προσκολλάται στα λιπαρά οξέα και τα μεταφέρει στα μιτοχόνδρια σας. Με άλλα λόγια, χρειάζεστε καρνιτίνη για να μεταβολίσετε το λίπος.

ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ

Ο σχηματισμός των AGES καθιστά το καταρράκτη μη αναστρέψιμο. Η ακετυλο-L-καρνιτίνη (αλλά όχι η L-καρνιτίνη) μπορεί να αποτρέψει τον καταρράκτη εμποδίζοντας την προκαλούμενη από γλυκοζυλίωση πρωτεϊνική βλάβη στον οφθαλμικό φακό.

ΑΝΤΡΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ

Μελέτες των τελευταίων ετών απέδειξαν ότι σε συνδυασμό με το CoQ10 συμβάλει σημαντικά στην κινητικότητα και στην αποξείδωση του σπέρματος σε περιπτώσεις υπογονιμότητας. Έχει δείξει, δε, καλά αποτελέσματα σε θεραπευτικά σχήματα για στειρότητα και στα συμπτώματα της «ανδρικής εμμηνόπαυσης». Η λήψη ακετυλο-L-καρνιτίνης φαίνεται να βοηθά τα συμπτώματα που σχετίζονται με την πτώση των ορμονών στους άντρες . Η ALCAR βελτιώνει τη σεξουαλική δυσλειτουργία, την κατάθλιψη και την κούραση και βελτιώνει την χρηστική κατανομή της υπάρχουσας τεστοστερόνης Ακόμη, αυξάνει την κίνηση του σπέρματος βελτιώνει τον αριθμό και την κίνηση των σπερματοζωαρίων. Τέλος, η ALCAR φαίνεται να είναι αποτελεσματική στη μείωση του πόνου και στην επιβράδυνση της επιδείνωσης της κατάστασης στην Peyronie.

Προειδοποιήσεις:

- Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

- Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

- Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

- Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

- Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: FULL HEALTH
  • Κωδικός: 10161631
  • Βάρος: 0.45kg
21,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€