MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ALMORA PLUS CISTUS PROTECT 15CAPS

ALMORA PLUS CISTUS PROTECT 15CAPS

ALMORA PLUS CISTUS PROTECT 15CAPS

almora CISTUS PROTECT

Με Cistus creticus, Βιταμίνη D και Ψευδάργυρο για 3πλή προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το almora PLUS CISTUS PROTECT είναι συμπλήρωμα διατροφής με 3 ευρέως μελετημένα και αναγνωρισμένα συστατικά για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού και τη θωράκιση της άμυνας του οργανισμού.

Περιέχει Cistus Creticus, φυτικό εκχύλισμα πλούσιο σε πολυφαινόλες με αντιϊκές και αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, Βιταμίνη D, αναγνωρισμένη για την ευεργετική της δράση στο ανοσοποιητικό και ψευδάργυρο, το ιχνοστοιχείο γνωστό και ως φύλακας του ανοσοποιητικού.

Το Cistus creticus (Κίστος ή Λαδανιά) είναι φυτό γνωστό παραδοσιακά για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες λόγω της υψηλής του συγκέντρωσης σε πολυφαινόλες. Οι πολυφαινόλες είναι ουσίες με υψηλή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη ικανότητα και παρέχουν ωφέλιμες δράσεις σε πολλές χρόνιες παθολογικές καταστάσεις όταν εισέλθουν στον οργανισμό μας.

Το CISTUS PROTECT διαθέτει τιτλοποιημένο εκχύλισμα Cistus creticus, περιεκτικότητας 20% σε πολυφαινόλες, δηλαδή η ποσότητα των ευεργετικών συστατικών είναι σταθερή σε κάθε κάψουλα.

Η Βιταμίνη D είναι η Βιταμίνη με τη μεγαλύτερη δημοσιότητα** το τελευταίο διάστημα για τη σημασία της και την ευεργετική της δράση στο ανοσοποιητικό. Γνωστή και ως «βιταμίνη του ήλιου», συντίθεται στον οργανισμό όταν το δέρμα εκτίθεται στο φως του ήλιου.

Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες βιταμίνες για τη λειτουργία του οργανισμού. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών.

Το CISTUS PROTECT περιέχει 5μg Βιταμίνης D3 ανά κάψουλα, ποσότητα ίση με τη Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη*.

Ο ψευδάργυρος αποτελεί γνωστό ιχνοστοιχείο για τον ευεργετικό ρόλο του στο ανοσοποιητικό σύστημα. Συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος ενώ προστατεύει τα κύτταρά μας από οξειδωτικό στρες.

Είναι ένα πολύτιμο ιχνοστοιχείο απαραίτητο για τις βασικές κυτταρικές δραστηριότητες και εμπλέκεται στη λειτουργία πολλών ενζύμων.

Το CISTUS PROTECT περιέχει τον ψευδάργυρο σε μορφή διγλυκινικού ψευδαργύρου που αυξάνει σημαντικά την από του στόματος βιοδιαθεσιμότητά του. Η ποσότητα που περιέχεται σε κάθε κάψουλα είναι 10mg ίση με τη Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη*.

Η σύνθεση αυτή προσφέρει 3πλή προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς το τελευταίο είναι υπεύθυνο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των λοιμώξεων, όπως το κοινό κρυολόγημα.

 

Συνιστώμενη δόση

1-2 κάψουλες την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή και του φαρμακοποιού σας.

Κατάλληλο για ενήλικες

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς γλουτένη

Δεν πρέπει να  γίνεται υπέρβαση της συνιστώµενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Τα προϊόντα αυτά δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

* Ποσότητα συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης με βάση τον κανονισμό (ΕΕ) 1169/2011 όπου ορίζεται.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλλάσεται μακριά απο τα μικρά παιδιά.

Αριθμός Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 54846/09-06-2021.

Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

15 κάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ELPEN
  • Κωδικός: 10147195
  • Βάρος: 0.10kg
8,26€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,67€