MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

IBSA D3-ODFILM 2000IU ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 30 ΤΑΙΝΙΕΣ

IBSA D3-ODFILM 2000IU ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 30 ΤΑΙΝΙΕΣ

IBSA D3-ODFILM 2000IU ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 30 ΤΑΙΝΙΕΣ

IBSA D3-ODFILM Vitamin D3 2000IU Βιταμίνη D3 με Γεύση Πορτοκάλι

Ανακαλύψτε τη βιταμίνη D3 με την καινοτόμο τεχνολογία IBSA FilmTec: Το συμπλήρωμα διατροφής βιταμίνης D D3-ODFILM της FarmaSyn συμβάλλει στα φυσιολογικά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

Η βιταμίνη D3 IBSA είναι το πρώτο συμπλήρωμα βιταμίνης D σε διασπειρόμενο στο στόμα φιλμ με την αποκλειστική τεχνολογία IBSA Film Tec.

Συμπλήρωμα διατροφής της εταιρείας Ibsa με βιταμίνη D3 κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

Η βιταμίνη D3 αποτελεί μορφή της βιταμίνης D και βρίσκεται μόνο σε τροφές ζωικής προέλευσης όπως τα ψάρια και το αυγό.

Κύρια δράση της είναι η ρύθμιση της απορρόφησης του ασβεστίου και του φωσφόρου συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας των οστών, των δοντιών και των μυών.

 

Χαρακτηριστικά

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη D, το οποίο συμβάλλει στα φυσιολογικά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.

Συμβάλλει στη φυσιολογική απορρόφηση του ασβεστίου

Με εύκολη και άνετη λήψη, χάρη στην τεχνολογία IBSA FilmTec.

Σε μορφή διασπειρόμενων στο στόμα φιλμς και σε ατομική συσκευασία, για σωστή αποθήκευση.

Δεν περιέχει γλουτένη, ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς) ή λακτόζη.

Έχει τη γεύση και το ευχάριστο φυσικό άρωμα του πορτοκαλιού (orange flavor).

 

Οδηγίες Χρήσης/Δοσολογία

Μία ταινία την ημέρα. Λαμβάνεται από το στόμα και διαλύεται στη γλώσσα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Το D3-ODFILM διατίθεται σε μορφή ταινιών διασπειρόμενων στο στόμα που αποτελούν έναν πολύ εύκολο και πρακτικό τρόπο λήψης του συμπληρώματος διατροφής κατά τον οποίο:

δεν χρειάζεται να ληφθεί μαζί με νερό

διαλύεται στη γλώσσα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα καθιστώντας έτσι το προϊόν κατάλληλο για λήψη ανά πάσα στιγμή και σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ακόμα και από άτομα που έχουν δυσκολία στην κατάποση ή που βρίσκονται στο κρεβάτι ή σε ιδιαίτερα ευαίσθητες συνθήκες.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά.

Η συσκευασία περιέχει 30 τεμάχια με γεύση πορτοκάλι.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: IBSA
  • Κωδικός: 10161014
  • Βάρος: 0.10kg
8,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,02€