MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FLORA BEYOND GRAPE SEED 60CAPS 350MG

FLORA BEYOND GRAPE SEED 60CAPS 350MG

FLORA BEYOND GRAPE SEED 60CAPS 350MG

Beyond Grape Seed

Αντιοξειδωτική φόρμουλα με εκχυλίσματα σπόρων σταφυλιού, μύρτιλων και cranberries. Η αντιοξειδωτική της δράση είναι 20 φορές ισχυρότερη από τη βιταμίνη C και 50 φορές από τη βιταμίνη Ε.

Το Beyond Grape Seed της Flora συνδυάζει ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά που προστατεύουν τα κύτταρα και τους ιστούς. Η επιστημονική έρευνα απέδειξε την εξαιρετική σημασία των Ολιγομερών Προανθοκυανιδινών (OPCs) που προέρχονται από σπόρους σταφυλιών. Αυτή η ουσία σε συνδυασμό με τα φλαβονοειδή από Cranberries και Μύρτιλα δημιουργούν ένα συμπλήρωμα διατροφής που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που συνδέονται με προβλήματα υγείας (πρόωρη γήρανση, οξειδωμένη χοληστερόλη, αγγειακά και κυκλοφορικά προβλήματα κ.ά.).

Ισχυρή και ασφαλής αντιοξειδωτική φόρμουλα

Προστατεύει τα κύτταρα και τους ιστούς από οξειδωτικές βλάβες

Διατηρεί την ελαστικότητα των αγγείων

Ανακουφίζει τα συμπτώματα των ευρυαγγειών στα πόδια

Ενισχύει το ενδογενώς παραγόμενο κολλαγόνο

Δρα σαν καλλυντικό «από μέσα»

Ενισχύει την όραση

Βοηθά στην αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων

Υποστηρίζεται από 60+ χρόνια έρευνας

Εγκεκριμένοι Ισχυρισμοί Υγείας από τον Καναδικό Οργανισμό Υγείας (Health Canada): Παρέχει αντιοξειδωτικά για τη διατήρηση της καλής υγείας. Βοηθά στη μείωση της οξείδωσης της LDL χοληστερόλης. Βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη μη σύνθετη χρόνια φλεβική ανεπάρκεια (CVI), όπως αίσθηση οιδήματος, «βάρος» και μυρμήγκιασμα στα πόδια.

Μη γενετικά τροποποιημένο (non GMO) – Κατάλληλο για χορτοφάγους

 

Συστατικά

Για την παρασκευή του Beyond Grape Seed, η Flora χρησιμοποιεί τα αυθεντικά Masquelier’s® OPCs από σπόρους σταφυλιών μαζί με Cranberries και Μύρτιλα που παρέχουν ένα πλήρες φάσμα βιοφλαβονοειδών. Τα αυθεντικά Masquelier’s OPCs έχουν μεγάλη ιστορία και πάρα πολλές κλινικές μελέτες.

75 χρόνια έρευνας για τα OPCs

Ο Dr. Jacques Masquelier, ερευνητής επιστήμονας και ομότιμος καθηγητής Ιατρικής στο  Πανεπιστήμιο του Bordeaux στη Γαλλία, θεωρείται κορυφαία αυθεντία στις Ολιγομερείς Προανθοκυανιδίνες. Ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε και απομόνωσε τα OPCs στο φλοιό των πεύκων αρχικά, και ύστερα στα κουκούτσια των σταφυλιών της ποικιλίας Semillon του Bordeaux, γνωστά σήμερα σαν Masquelier’s OPCs. Με το πέρασμα του χρόνου, προχώρησε στην εξέλιξη της τυποποίησης της εκχύλισης των OPCs και κατοχύρωσε την πατέντα αυτής της αποκλειστικότητας.

Για πολλές δεκαετίες, ο Dr. Masquelier και η ομάδα του διεξήγαγαν έρευνες, τεστ και κλινικές δοκιμές με τα OPCs, αναγνωρισμένες από την ιατρική κοινότητα. Το Γαλλικό Υπουργείο Υγείας έχει εγκρίνει τη χρήση των Masquelier’s OPCs σε τρεις μορφές συνταγογραφούμενων φαρμάκων, κυρίως για τη θεραπεία αγγειακών παθήσεων. Με στόχο  την εξασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας, το Υπουργείο ρυθμίζει την παραγωγή των OPCs και υποδεικνύει συγκεκριμένους αμπελώνες για την παραγωγή των σταφυλιών.

Τα αυθεντικά Masquelier’s OPCs παράγονται σήμερα από έναν πιστοποιημένο παραγωγό στη Γαλλία, τον μοναδικό που έχει την άδεια παραγωγής OPCs φαρμακευτικής ποιότητας.

Κλινικές Μελέτες

Υπάρχουν πολλές μελέτες που καταδεικνύουν τα εξαιρετικά οφέλη των OPCs, δύο από τις οποίες παρατίθενται παρακάτω:

Η έρευνα διεξήχθη στην Ολλανδία υπό την επίβλεψη του Δρ Jan Andries. Δημοσίευση στο Center for Cellular Architecture and Dynamics Department of the University of Utrecht

Glen A. Halvorson M. D. “OPC: The Real Stor About Nature’s Most Powerful Antioxidant” (“OPC: Η πραγματική ιστορία για τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά της φύσης)

Μύρτιλα

Η θεραπευτική δράση των μπλε ανθοκυανιδών των μύρτιλων αναδείχτηκε ήδη από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν η RAF βελτίωνε σημαντικά τη νυκτερινή όραση των πιλότων της με την κατανάλωση μύρτιλων. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα μύρτιλα βελτιώνουν την υγεία των ματιών, σε σχέση με όλες τις παθήσεις που σχετίζονται με την κακή κυκλοφορία του αίματος στα μάτια, όπως γεροντικός καταρράκτης, μυωπία, ανεπαρκής νυκτερινή όραση, γλαύκωμα, αμφιβληστροειδική αιμορραγία (των διαβητικών), ωχρή κηλίδα, φωτοευαισθησία, κούραση από έκθεση σε οθόνες και γενικότερα μειωμένη ικανότητα όρασης.

Κράνμπερις (Cranberries)

Τα Cranberries έχουν αποδειχθεί ευεργετικά για την αντιμετώπιση των φλεγμονών του ουροποιητικού συστήματος, επειδή εμποδίζουν τα βακτήρια, συμπεριλαμβανομένου του E. Coli, να εγκαθίστανται και να πολλαπλασιάζονται προκαλώντας λοιμώξεις.

Κάθε κάψουλα – κατάλληλη για χορτοφάγους – περιέχει:

Αυθεντικά Masquelier’s OPCs (από σπόρους σταφυλιών Vitis Vinifera):  50mg 

(98% συνολικές πολυφαινόλες, 65% Ολιγομερείς Προανθοκυανιδίνες (OPCs), 30% μονομερείς κατεχίνες & επικατεχίνες, 3% γαλλικό οξύ)

Εκχύλισμα μύρτιλλων 100:1 (25% ανθοκυανιδίνες) (Vaccinium myrtillus)  10 mg

Σκόνη Cranberries (Vaccinium macrocarpon)  290 mg

Άλλα Συστατικά:  Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, φυτικό άλας μαγνησίου, υπρομελλόζη

 

Συνιστώμενη Δόση

Ενήλικες: 1-3 κάψουλες, 2 φορές την ημέρα, σε άδειο στομάχι με φρούτα ή χυμό για μέγιστη απορρόφηση.

Η μέγιστη δόση (6 κάψουλες την ημέρα) προτείνεται σα δόση εφόδου για 10-14 ημέρες και μετά η δοσολογία συνεχίζεται με 2 κάψουλες την ημέρα. Η κάψουλα μπορεί να ανοιχτεί και το περιεχόμενο να αναμειχθεί με χυμό. Πίνετε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Προειδοποιήσεις: Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή. Διακόψτε τη χρήση αν εμφανίσετε αλλεργική αντίδραση. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μακριά από παιδιά.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 75229/06. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

60 χορτοφαγικές κάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: FLORA
  • Κωδικός: 1074607
  • Βάρος: 0.20kg
34,96€
Χωρίς ΦΠΑ: 28,19€