MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

INNOVIS LACTOTUNE URINARY 30CAPS

INNOVIS LACTOTUNE URINARY 30CAPS

INNOVIS LACTOTUNE URINARY 30CAPS

LACTOTUNE Urinary

To LACTOTUNE Urinary είναι ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει 3 διαφορετικά στελέχη προβιοτικών καλλιεργειών (2,5 δισεκατομμύρια),  Βιταμίνη Β2 και τις ιδιότητες του πατενταρισμένου εκχυλίσματος Cranberry Cran-Max, για την υποστήριξη της αγωγής των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος και την πρόληψη εμφάνισής τους*. Το εκχύλισμα cranberry (250 mg Cran-Max /cap , 36mg PAC),  σύμφωνα με δημοσιευμένες μελέτες, εμποδίζει φυσικά την πρόσφυση των  παθογόνων βακτηρίων στα τοιχώματα της ουρήθρας και της ουροδόχου κύστης  ενώ τα Προβιοτικά με Lactobacillus έχουν προστεθεί στο προϊόν, για να ενισχύσουν τη δράση του εκχυλίσματος cranberry, συμβάλλοντας στην υγιεινή, ισορροπημένη εντερική μικροβιακή χλωρίδα και στη μείωση  του αριθμού  των παθογόνων βακτηρίων που  είναι πιθανό να προκαλέσουν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Τέλος, η βιταμίνη Β2 συμβάλλει στην διατήρηση της καλής υγείας των βλεννογόνων.

 

Οδηγίες Χρήσης

Συμπληρωματική αγωγή μαζί με αντιβίωση (σε απόσταση 2-3 ώρες) 1 κάψουλα/ημέρα.

Στην περίπτωση που υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, συνεχίζεται η θεραπεία για πρόληψη, με 1 κάψουλα την ημέρα.

 

Ενεργά Συστατικά

Cran-Max (εκχύλισμα Cranberry) - 250mg/cap

Βιταμίνη Β2 – 0,210mg/cap

Lactobacillus Acidophilus – 1,0 δις cfu**/cap

Lactobacillus Rhamnosus – 0,5 δις cfu**/cap

Lactobacillus Gasseri 1,0 δις cfu**/cap

*Data on file

**colony forming units (μονάδα μέτρησης καλλιεργειών)

 

Τι είναι η ουρολοίμωξη;

O πολλαπλασιασμός μικροοργανισμών στις ουροφόρες οδούς.

Οι ουρολοιμώξεις διακρίνονται σε οξείες και χρόνιες. Χωρίζονται σε επιπλεγμένες και μη επιπλεγμένες. Aνατομικά μπορούμε να τις διακρίνουμε σε λοιμώξεις ανωτέρου ουροποιητικού (π.χ. οξεία πυελονεφρίτιδα) και σε λοιμώξεις κατωτέρου ουροποιητικού (π.χ. κυστίτιδα).

 

Τι είναι λοίμωξη του κατωτέρου Ουροποιητικού Συστήματος;

Λοίμωξη του κατωτέρου  ουροποιητικού συστήματος (UTI) είναι μια λοίμωξη της ουροδόχου κύστης, επίσης γνωστή ως κυστίτιδα (μια  ήπια αλλά οδυνηρή φλεγμονή της ουροδόχου κύστης), και επηρεάζει  έως και το 50% όλων των γυναικών  σε κάποιο σημείο στη ζωή τους.

 

Πού οφείλεται;

Τα παθογόνα είδη Escherichia coli (E. coli) είναι η πιο συχνή αιτία των ουρολοιμώξεων  στο 70-95% των περιπτώσεων. Τα βακτήρια  E. coli συνήθως βρίσκονται στον πεπτικό σωλήνα και υπάρχουν και στο δέρμα γύρω από την πρωκτική περιοχή.

 

Ποια είναι τα συμπτώματα;

Τα συμπτώματα διαφέρουν ανάλογα το φύλλο και την ηλικία. Η δομή της  γυναικεία ανατομίας, καθιστά τις γυναίκες περισσότερο ευπαθείς στις ουρολοιμώξεις  σε σχέση με  τους άνδρες. Η ουρήθρα στη γυναίκα είναι μικρότερη σε μήκος με αποτέλεσμα τα μικρόβια να καταφέρνουν να φτάσουν και να προσκολληθούν στους ιστούς της ουροδόχου κύστης   πιο εύκολα. Επίσης, η ουρήθρα βρίσκεται πιο κοντά στην πρωκτική περιοχή απ’ ότι στους άνδρες. Η ελλιπής υγιεινή και η μεταφορά μικροβίων από τον πρωκτό στην κύστη, είναι μία από τις αιτίες για την εμφάνιση ουρολοίμωξης. Ωστόσο, κάτι που μειώνει την κένωση της ουροδόχου κύστης ή ερεθίζει το ουροποιητικό σύστημα  μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.

Στις νεαρές γυναίκες τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα της ουρολοίμωξης είναι:

Συχνουρία /επιτακτικότητα (έντονη ανάγκη για ούρηση)

Πυρετός

Αίσθημα καύσου κατά την ούρηση

Πόνος χαμηλά στην κοιλιά ή στα έξω γεννητικά όργανα κατά την ούρηση

Παρουσία αίματος κατά το τέλος της ούρησης

Στις ηλικιωμένες γυναίκες και άνδρες μπορεί να  παρατηρηθεί:

Πυρετός

Αδυναμία

Κοιλιακό άλγος ειδικά αν συνυπάρχει πυρετός

Θολά, αιματηρά ή δύσοσμα ούρα

Με την εμφάνιση των παραπάνω συμπτωμάτων θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

30 κάψουλες

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: INNOVIS
  • Κωδικός: 1030623
  • Βάρος: 0.20kg
20,71€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,70€