MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

WALMARK URINAL SYRUP 150ml

WALMARK URINAL SYRUP 150ml

WALMARK URINAL SYRUP 150ml

Urinal Syrup

Εύγεστο σιρόπι με εκχυλίσματα για την μακροχρόνια αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων που υποτροπιάζουν!

Για χρήση κυριώς από παιδιά και ηλικιωμένους που έχουν πρόβλημα να καταπιούν κάψουλες ή χάπια.

Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος συνοδεύεται από πολλά δυσάρεστα και επώδυνα συμπτώματα όπως είναι η συχνή ανάγκη για ούρηση, τσούξιμο, πόνος στην κοιλιακή χώρα ή πόνος στην οσφυϊκή περιοχή ή ακόμα και αίμα στα ούρα. Η συχνή και παραμελημένη λοίμωξη οδηγεί συνήθως σε χρόνια νόσο του ουροποιητικού συστήματος.

Η σύνθεση του Urinal Syrup αποτρέπει την προσκόλληση των επιβλαβών βακτηριδίων στο ουροποιητικό και την υποτροπή των ουρολοιμώξεων εξίσου αποτελεσματικά με τα αντιβιοτικά –χωρίς τις παρενέργειες τους.

Ἀριστο και γιά παιδιά που γεννιούνται με χρόνιο πρόβλημα ουρολοιμώξεων

Το Urinal Syrup είναι εγκεκριμένο για θεραπεία και πρόληψη των ουρολοιμώξεων σε παιδιά από 12 μηνών έως ηλικιωμένους και εγκύους. Είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που έχουν δυσκολίες στην κατάποση.

Το Urinal Syrup είναι κατάλληλο για μακροχρόνια λήψη για την πρόληψη των ουρολοιμώξεων σε περιόδους αυξημένου κινδύνου και στα πρώτα συμπτώματα της ουρολοίμωξης.

Το Urinal Syrup είναι μια πολύτιμη θεραπευτική επιλογή για την αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων.

Εχει πολύ ωραία γεύση και άρωμα.

Μπορεί να αναμειχθεί σε φαγητό, γλυκό, παγωτό, κλπ.

Περιέχει τυποποιημένο εκχύλισμα NutriCran με 5mg proanthocyanidines ανά 5 ml και έχει ευχάριστη γεύση από cranberries.

 

Τρόπος χρήσης και δοσολογία.

Δοσολογία για παιδιά 1-3 ετών 5ml την ημέρα, από 3-12 ετών 10ml την ημέρα και από 12 ετών και άνω 15ml την ημέρα .

Προτεινόμενο σχέδιο χρήσης προϊόντων Urinal

Οταν υπάρχουν έντονες ενοχλήσεις: αρχίζουμε με Urinal Express pH για 2 ημέρες και συνεχίζουμε με το Urinal Forte Probio για 10 ή 20 ημέρες.

Σε περιπτώσεις συχνών υποτροπών συνεχίζουμε με Urinal caps για μεγάλο διάστημα.

Για περιπτώσεις πολύ μικρών παιδιών και ατόμων που δεν μπορούν να καταπιούν ταμπλέτες ή κάψουλες χρησιμοποιούμε το Urinal Syrup.

(Εκτός και εάν ο ιατρός σας κρίνει διαφορετικά με βάση το αντιβιόγραμμα για χρήση αντιβιοτικών)

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: WALMARK
  • Κωδικός: 1079707
  • Βάρος: 0.20kg
12,48€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,06€