MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ERBOZETA INFLUPROP 30ML

ERBOZETA INFLUPROP 30ML

ERBOZETA INFLUPROP 30ML

Influprop

Κρυολόγημα, Ρινική Συμφόρηση, Καταρροή

Το spray Influprop βοηθά στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του κοινού κρυολογήματος και ενδείκνυται για τον μηχανικό καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας.

 

Δράσεις Συστατικών

Το συμπυκνωμένο θαλασσινό νερό καθαρίζει τις ρινικές διόδους και αφαιρεί το πλεόνασμα της βλέννας διευκολύνοντας την αναπνοή. Οι περιεχόμενοι πολυσακχαρίτες διευκολύνουν την αποσυμφόρηση και ανακούφιση της ερεθισμένης μύτης, δρουν αποτελεσματικά στο φαινόμενο του φραγμού του ρινικού βλεννογόνου προσφέροντας ενυδάτωση και προστασία από ερεθισμούς.

Η Εχινάκεια χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του κρυολογήματος. Τόσο οι αντιιικές, όσο και οι αντιβακτηριακές ιδιότητες του φυτού, οφείλονται στην περιεκτικότητά του σε εχινακοσίδη, της οποίας η άμεση δράση κατά των ιών και των βακτηρίων έχει τεκμηριωθεί.

Το Υαλουρονικό Νάτριο βοηθά στην ανακούφιση από το αίσθημα ξηρότητας που προκαλείται από τις φλεγμονές του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, δεσμεύοντας μεγάλες ποσότητες νερού, προσφέροντας την ενυδατική δράση του στο βλεννογόνο της ρινικής κοιλότητας.

Η Καλέντουλα έχει αντιφλεγμονώδεις και βακτηριοστατικές ιδιότητες. Χάρη στην περιεκτικότητά της σε φλαβονοειδή, προσφέρει καταπραϋντική δράση και αναπλάθει το ρινικό επιθήλιο ομαλοποιώντας τη μικροκυκλοφορία.

Ο Γλυκονικός Χαλκός εμφανίζει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, βελτιώνοντας έτσι τη φυσική άμυνα του οργανισμού απέναντι στα μικρόβια.

 

Συστατικά

Συμπυκνωμένο Θαλασσινό Νερό (Υπέρτονο Διάλυμα)

Εχινάκια (Echinacea Angustifolia) αποξηραμένο εκχύυλισμα ρίζας, με 4% εχινακοσίδη και 20% πολυσακχαρίοτες

Καλέντουλα (Calendula officinalis) αποξηραμένο εκχύλισμα λουλουδιών 1/4

Υαλουρονικό Νάτριο

Γλυκονικός Χαλκός

Το Influprop spray δεν περιέχει αλκοόλη, προωθητικά αέρια και αλλεργιογόνα.

 

Οδηγίες

Τρόπος Χρήσης:

Ενήλικες: 1-2 ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι, 3 φορές την ημέρα.

Παιδιά (άνω των 2 ετών): 1 ψεκασμός σε κάθε ρουθούνι, 3 φορές την ημέρα.

Ανακινήστε καλά το φιαλίδιο πριν από τη χρήση.

Ρινικό Σπρέι – 30 ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ERBOZETA
  • Κωδικός: 10126662
  • Βάρος: 0.10kg
7,44€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,02€