MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NEILMED SINUS RINSE KIDS STARTER KIT + 30 φακελάκια

NEILMED SINUS RINSE KIDS STARTER KIT + 30 φακελάκια

NEILMED SINUS RINSE KIDS STARTER KIT + 30 φακελάκια

Neilmed Sinus Rinse Kids Starter Kit

Παιδιατρικό σύστημα ρινικών πλύσεων με 30 προαναμεμειγμένα φακελάκια

Παιδιατρική συσκευή ρινικών πλύσεων και 30 προαναμεμειγμένα φακελάκια ρινικών πλύσεων για παιδιά από 4 ή 5 ετών και άνω.

Φυσική ανακούφιση των ρινικών κόλπων

Καταπραϋντικές, ήπιες ρινικές πλύσεις με διάλυμα χλωριούχου νατρίου. Για παιδιά βοηθά το παιδί σας να αναπνέει ευκολότερα από τη μύτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Για ηλικίες 4 ετών και άνω

 

Συστατικά

Φαρμακευτικά συστατικά:

Χλωριούχο νάτριο (1,037 mg) φαρμακευτικού βαθμού (USP Grade)

Μη φαρμακευτικά συστατικά:

Διττανθρακικό νάτριο φαρμακευτικού βαθμού (USP Grade)

 

Τρόπος Χρήσης

Βήμα 1: Πλύνετε τα χέρια σας. Γεμίστε την καθαρή φιάλη με τον καθορισμένο όγκο αποσταγμένου, μικροφιλτραρισμένου (μέσω φίλτρου 0,2 micron), φιλτραρισμένου με αντίστροφη ώσμωση, εμπορικά εμφιαλωμένου νερού ή νερού που έχει προηγουμένως βράσει και κρυώσει.

*Μπορείτε να θερμάνετε το νερό στο φούρνο μικροκυμάτων για διαστήματα των 5 έως 10 δευτερολέπτων για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση του νερού, η πρόκληση βλάβης στη συσκευή ή η πρόκληση εγκαύματος στις ρινικές κοιλότητες.

Βήμα 2: Κόψτε το φακελάκι μείγματος NeilMed SINUS RINSE™ στη γωνία και προσθέστε το περιεχόμενό του στη φιάλη. Σφίξτε καλά το πώμα και τον σωλήνα επάνω στη φιάλη. Τοποθετήστε το ένα δάχτυλο πάνω από την άκρη του πώματος και ανακινήστε τη φιάλη απαλά για να διαλυθεί το μείγμα. Εκπλένετε πάντα τις ρινικές διόδους μόνο με τα φακελάκια NellMed® SINUS RINSE®.

Βήμα 3: Μπροστά από έναν νιπτήρα, σκύψτε μπροστά σε άνετη θέση και γείρετε προς τα κάτω το κεφάλι σας. Με το στόμα ανοιχτό, χωρίς να κρατάτε την αναπνοή σας, τοποθετήστε πλήρως το πώμα στη ρινική δίοδο. ΠΙΕΣΤΕ ΑΠΑΛΑ ΤΗ ΦΙΑΛΗ έως ότου το διάλυμα αρχίζει να εξέρχεται από την ΑΛΛΗ ρινική δίοδο. Κάποια ποσότητα μπορεί να εκρεύσει από το στόμα.

Για να εκπλύνετε σωστά, συνεχίστε να πιέζετε τη φιάλη ΑΠΑΛΑ μέχρι να χρησιμοποιηθεί το 1/4 έως το 1/2 (60 mL έως 120 mL ή 2 έως 4 fl oz) της φιάλης για το SINUS RINSE® ή η μισή από αυτήν την ποσότητα για το SINUS RINSE KIDS. Μην καταπίνετε το διάλυμα.

Βήμα 4: Φυσήξτε απαλά τη μύτη σας, χωρίς να την πιέζετε πλήρως, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν πίεση στα τύμπανα. Εάν είναι ανεκτό, εισπνεύστε απαλά με τη μύτη μία ή δύο φορές τυχόν διάλυμα που υπάρχει στη ρινική κοιλότητα, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καθαριστεί η οπίσθια ρινοφαρυγγική περιοχή, δηλαδή η περιοχή που βρίσκεται στο πίσω μέρος της ρινικής διόδου. Ορισμένες φορές, κάποια ποσότητα διαλύματος ενδέχεται να εισέλθει στο πίσω μέρος του λαιμού σας, την οποία πρέπει να φτύσετε.

Για να απομακρύνετε τυχόν υπολειπόμενο διάλυμα, φυσήξτε τη μύτη σας απαλά ενώ γέρνετε το κεφάλι σας προς τα εμπρός και προς την άλλη πλευρά της ρινικής διόδου που εκπλύνατε.

Βήμα 5: Επαναλάβετε τα βήματα 3 και 4 για την άλλη ρινική δίοδο. Οι περισσότεροι χρήστες πιστεύουν ότι η ρινική πλύση δύο φορές την ημέρα είναι ευεργετική, όπως και το βούρτσισμα των δοντιών σας. Πολλοί γιατροί συνιστούν ότι οι ρινικές πλύσεις 3-4 φορές την ημέρα ή, για ειδικές περιστάσεις, έως και 6 φορές την ημέρα είναι ασφαλείς. Ακολουθήστε τις συμβουλές του γιατρού σας.

Βήμα 6: Καθαρίστε τη φιάλη και το πώμα .Αφήστε τη φιάλη SINUS RINSE™, το πώμα και τον σωλήνα να στεγνώσουν στον αέρα επάνω σε χαρτί κουζίνας, σε πετσέτα που δεν αφήνει χνούδι ή χρησιμοποιήστε το NeilMed® NasaDOCK® ή το NasaDOCK® plus (πωλείται χωριστά) για να αποθηκεύσετε τη φιάλη, το πώμα και τον σωλήνα.

Δοσολογία: Παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω: 1 φακελάκι σε 120 mL νερού για ρινική πλύση, 1-6 φορές την ημέρα.

Συσκευή ρινικής πλύσης + 30 προαναμεμειγμένα φακελάκια

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: NEILMED
  • Κωδικός: 10131562
  • Βάρος: 0.20kg
13,57€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,95€