MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

URIAGE ROSELIANE CREME RICHE 50ML

URIAGE ROSELIANE CREME RICHE 50ML

URIAGE ROSELIANE CREME RICHE 50ML

ROSELIANE Πλούσια Κρέμα Κατά της Ερυθρότητας

Πλούσιο, κρεμώδες balm που αναστέλλει τους βασικούς παράγοντες που προκαλούν ερυθρίαση/ροδόχρου νόσο, προστατεύει το αγγειακό σύστημα του δέρματος και περιορίζει τους επιβαρυντικούς παράγοντες. Προσφέρει αμέσως αίσθηση άνεσης στο δέρμα αφήνοντάς το απαλό, ενυδατωμένο σε βάθος και καταπραϋμένο.

Επανορθώνει και ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό

Πλούσια σε Ιαματικό Νερό Uriage με ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, καθώς και σε Cerasterol-2F που αναδομεί σε βάθος χρόνου τον δερματικό φραγμό, η κρέμα αυτή προσφέρει ενυδάτωση και άμεση αίσθηση άνεσης μακράς διάρκειας.                 

Ενισχύει τα αγγειακά τοιχώματα

Τα εκχυλίσματα τζίνσενγκ και κόκκινης άλγης ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, κάνοντάς τα λιγότερο ορατά στην επιφάνεια του δέρματος.

Αποκαθιστά και ενισχύει τον ανοσολογικό φραγμό

Νέα πατέντα που κατατέθηκε από τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Uriage και συνδυάζει το σύμπλοκο TLR2-Regul και το σύμπλοκο SK5R (Specific-Kallikrein-5-Regulator), για να ρυθμίσει τη δραστηριότητα της Καλλικρείνης-5 -ενός ενζύμου που προκαλεί φλεγμονή και αγγειακή προβλήματα- και να προσφέρει εξαιρετικά αποτελεσματική καταπραϋντική δράση.

Αποτελέσματα

-13% στην Ερυθρίαση.

Κλινικές αξιολογήσεις από δερματολόγο σε 40 άτομα, μετά από εφαρμογή δύο φορές ημερησίως για 28 ημέρες.

 

Συμβουλή

Εφαρμόστε καθημερινά σε όλο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

 

Συστατικά

Ενεργά συστατικά

Ιαματικό Νερό Uriage Cerasterol-2F Σύμπλοκο SK5R Σύμπλοκο TLR2-REGUL Συνδυασμός φυτών Πράσινα ιριδίζοντα σωματίδια Πολυδεκένιο Βούτυρο καριτέ

Υποαλλεργική

Συστατικά

AQUA (WATER, EAU) ● PROPYLHEPTYL CAPRYLATE ● BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER ● CETEARYL ISONONANOATE ● CETYL ALCOHOL ● PTFE ● HYDROGENATED POLYDECENE ● SQUALANE ● BUTYLENE GLYCOL ● DIGLYCERIN ● DIMETHICONE ● GLYCERIN ● STEARETH-21 ● PENTAERYTHRITYL DISTEARATE ● SODIUM POLYACRYLATE ● PHENOXYETHANOL ● BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS ● PARFUM (FRAGRANCE) ● RASPBERRY SEED OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS ● STEARETH-2 ● CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) ● MICA ● CHLORPHENESIN ● TOCOPHERYL ACETATE ● ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER ● CITRIC ACID ● o-CYMEN-5-OL ● XANTHAN GUM ● PANAX GINSENG ROOT EXTRACT ● BIOSACCHARIDE GUM-1 ● ASIATICOSIDE ● PHYTOSPHINGOSINE ● SORBITOL ● MALTODEXTRIN ● ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT ● CI 14700 (RED 4) ● ASPARAGOPSIS ARMATA EXTRACT ● POTASSIUM SORBATE

50ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: URIAGE
  • Κωδικός: 1088263
  • Βάρος: 0.10kg
12,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,16€