MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SUPER HEALTH CoQ10 30CAPS

SUPER HEALTH CoQ10 30CAPS

SUPER HEALTH CoQ10 30CAPS

Co Q10

Κυτταρική ενέργεια, αντιοξειδωτική προστασία

Ορθομοριακή φόρμουλα συνενζύμου Q10 της Super Health με λινέλαιο για μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα και απορρόφηση. Συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του καρδιαγγειακού συστήματος και στην παραγωγή ενέργειας. Παρέχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία. Επιπλέον, συμβάλλει στη σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και ενισχύει τη δράση της βιταμίνης Ε.

Το συνένζυμο Q10 είναι μια λιποδιαλυτή ένωση και υδροφοβικό, συνεπώς η απορρόφησή του είναι αργή και περιορισμένη. Ωστόσο, η λήψη του μαζί με λινέλαιο μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να το απορροφήσει έως και τρεις φορές γρηγορότερα.

Παράγει Αδενοσίνη Τριφωσφάτη (ATP), η οποία μεταφέρει ενέργεια στα κύτταρα. Βρίσκεται σε κάθε κύτταρο του σώματος, ωστόσο η υψηλότερη συγκέντρωση υπάρχει στην καρδιά, στους νεφρούς, στους πνεύμονες και στο ήπαρ.

Χρησιμότητα του συνενζύμου Q10

Βελτιώνει τα συμπτώματα της καρδιακής ανεπάρκειας

Το Co Q10 αντιμετωπίζει το οξειδωτικό στρες, βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό τη λειτουργία της καρδιάς και συμβάλλοντας στη βελτίωση των συμπτωμάτων της καρδιακής ανεπάρκειας.

Προάγει την υγεία του εγκεφάλου

Το οξειδωτικό στρες επηρεάζει αρνητικά και τη λειτουργία του εγκεφάλου. Το Co Q10 μπορεί να μειώσει αυτές τις επιπτώσεις, και πιθανόν να επιβραδύνει την εμφάνιση νόσων, όπως του Alzheimer και του Parkinson.

Βοηθά στη διαχείριση του σακχαρώδους διαβήτη

Το οξειδωτικό στρες μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα κύτταρα, γεγονός το οποίο συνδέεται με μεταβολικές ασθένειες, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης. Η συμπλήρωση με Co Q10 συμβάλλει στην αύξηση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη και στη βελτίωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Προστατεύει τους πνεύμονες

Οι πνεύμονες έχουν τη μεγαλύτερη επαφή με το οξυγόνο, συγκριτικά με όλα τα όργανα στο σώμα μας. Αυτό τους καθιστά πιο «ευαίσθητους» σε τυχόν οξειδωτικές βλάβες. Οι οξειδωτικές βλάβες στους πνεύμονες μπορεί να ευθύνονται για παθήσεις, όπως το άσθμα και η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ). Το Co Q10 μπορεί να συμβάλει στη μείωση της οξειδωτικής βλάβης αλλά και της φλεγμονής που επηρεάζουν την υγεία των πνευμόνων.

Μειώνει τους πονοκεφάλους

Η μη φυσιολογική λειτουργία των μιτοχονδρίων μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική παραγωγή ελεύθερων ριζών, σε χαμηλή ενέργεια στα εγκεφαλικά κύτταρα και πιθανότατα σε ημικρανίες. Το Co Q10 συμβάλλει στη βελτίωση της μιτοχονδριακής λειτουργίας και συνεπώς στη μείωση των πονοκεφάλων και των ημικρανιών.

Σύμμαχός μας στην άσκηση

Το οξειδωτικό στρες μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόδοση των μυών μας και τις επιδόσεις μας όταν αθλούμαστε. Το Co Q10, με δεδομένο ότι αντιμετωπίζει το οξειδωτικό στρες, τονώνει τις αντοχές μας και βοηθά να απολαύσουμε απερίσπαστοι το πρόγραμμα εκγύμνασης που έχουμε επιλέξει.

Αντιγήρανση, νεανικό δέρμα

Το δέρμα μας, το μεγαλύτερο σε έκταση όργανο του σώματος, βάλλεται εύκολα, τόσο από εσωτερικούς όσο και από εξωτερικούς παράγοντες, με σημαντικότερους τις ακτίνες UV και το οξειδωτικό στρες. Το Co Q10 μειώνει την οξειδωτική βλάβη που προκαλείται από τις ακτίνες UV στο δέρμα μας και ενισχύει την αντιοξειδωτική προστασία, καθυστερώντας τη γήρανσή του.

Το σώμα μας δεν αποθηκεύει το συνένζυμο Q10. Ως εκ τούτου συνιστάται η συνεχής  λήψη του για να έχετε όλα τα οφέλη του.

Το Λινέλαιο παρέχει τα φυτοθρεπτικά λιγνάνες (lignans), άλφα λινολενικό οξύ (Ω3 ουσιώδες λιπαρό οξύ), λινολεϊκό οξύ (Ω6 ουσιώδες λιπαρό οξύ) και Ω9 ουσιώδη λιπαρά οξέα. Το λινέλαιο παρέχει ειδικά άλφα-λινολενικό οξύ (Ω3) σε ποσοστό 50-65%. Υπάρχουν περίπου 20 λιπαρά οξέα που χρησιμοποιεί το σώμα μας για τη φυσιολογική του λειτουργία. Από αυτά, τα ουσιώδη ζωτικά λιπαρά οξέα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6, δεν μπορεί ο οργανισμός μας να τα συνθέσει και πρέπει να τα πάρει από την τροφή. Επίσης, είναι πολύ σημαντική η ισορροπία ανάμεσα στα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 ουσιώδη λιπαρά οξέα, καθότι είναι απαραίτητα για τον σχηματισμό και τη λειτουργία της κυτταρικής μεμβράνης και τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. Τα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 ουσιώδη λιπαρά οξέα είναι οι δομικοί λίθοι των λιπιδίων που δρουν στη μεμβράνη του κάθε κυττάρου, κρατώντας τα χρήσιμα στοιχεία εντός των κυττάρων και αποβάλλοντας τα άχρηστα και βλαβερά στοιχεία από αυτά

Το συνένζυμο Q10 είναι πολύ χρήσιμο σε άτομα με έντονους ρυθμούς ζωής και σε όσους ασκούνται εντατικά. Παίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της πίεσης και είναι πολύ αποτελεσματικό σε περιπτώσεις μυοκαρδιοπάθειας και χρόνιας κόπωσης. Βοηθά στην πρόληψη της καρδιακής αρρυθμίας και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Χρησιμοποιείται προληπτικά και για την αντιμετώπιση της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας. 

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 κάψουλα παρέχει: Co-Enzyme Q10 Powder (Ubiquinone) 50mg, Silicon Dioxide (Sipernat 22S) 4mg, Flaxseed oil powder 200mg

Έκδοχα: Capsule Shell HPMC contains Hypromellose 96mg, Brown Rice Flour 150mg, Magnesium Stearate (Veg Source) 25mg.

Non-GM

V VV   

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

1 κάψουλα ημερησίως με το γεύμα

Αντενδείξεις: Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δοσολογία. Αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, συνιστάται η συμβουλή ιατρού-συμβούλου Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Παρενέργειες: Καμία

Πληροφορίες αλλεργιογόνων: Καμία

Συσκευασία: 30caps

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SUPER HEALTH
  • Κωδικός: 10126651
  • Βάρος: 0.20kg
22,46€
Χωρίς ΦΠΑ: 18,11€