MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

JMN NUTRACEUTICALS VITAMIN C 1000MG ORANGE FLAVOUR 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ

JMN NUTRACEUTICALS VITAMIN C 1000MG ORANGE FLAVOUR 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ

JMN NUTRACEUTICALS VITAMIN C 1000MG ORANGE FLAVOUR 20 ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ

Ηigh-Strength Effervescent Vitamin C 1000 MG - Orange Flavor

Σκεύασμα βιταμίνης C σε αναβράζουσα μορφή με γεύση πορτοκάλι.

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς γαλακτοματοποιητές

Χωρίς γλουτένη

Χωρίς συνθετικά χρώματα

Χωρίς ζάχαρη

Xωρίς θερμίδες

Περιέχει κυκλαμικό και σακχαρινικό νάτριο: μη θερμιδούχες γλυκαντικές ύλες, εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Aρχή για την Ασφάλεια Τροφίμων (EFSA)

Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης (Low GI)

Κατάλληλο για σαχαρώδη διαβήτη, δυσανεξία στη γλουτένη και / ή κοιλιοκάκη, χορτοφάγους (Vegans)

Η Vitamin C 1000 mg της JMN συνιστά ένα υψηλής ισχύος σκεύασμα βιταμίνης C. Η συμπληρωματική λήψη βιταμίνης C συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Υποστηρίζει τον κανονικό σχηματισμό του κολλαγόνου, απαραίτητο στοιχείο για την ομαλή λειτουργία των αιμοφόρων οδών, των οστών, των χόνδρων, των ούλων, των δοντιών και του δέρματος. Επιπλέον, συμμετέχει σε μια ευρεία σειρά διεργασιών, όπως η ρύθμιση των οξειδοαναγωγικών αντιδράσεων, η διάπλαση του συνδετικού ιστού καθώς και ο μεταβολισμός των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών που αποσκοπούν στην παραγωγή της ενέργειας. Η βιταμίνη C αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου, ζωτικό στοιχείο για τον σχηματισμό των των ερυθρών κυττάρων του αίματος. Τέλος, συμβάλλει μεταξύ άλλων, στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και την αναγέννηση της ανηγμένης μορφής της βιταμίνης Ε.

 

Ενεργά Συστατικά (ανά 1 δισκίο)

1000 mg (1g) Bιταμίνης C (Ασκορβικού Οξέος) 1250% ΠΠΑ*. *ΠΠΑ: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου υγιούς ενήλικα.

Παρασκευάζεται χωρίς σιτάρι, μαγιά, άμυλο, σόγια, γάλα, αυγά, ψάρια, μαλάκια ή ίχνη ξηρών καρπών.

 

Συνιστώμενη Δόση

Λαμβάνετε ένα (1) αναβράζων δισκίο ως συμπλήρωμα διατροφής ημερησίως, πριν από το φαγητό, διαλυμένο σε 200 ml νερού ή σύμφωνα με τις οδηγίες ενός επαγγελματία του χώρου υγείας. Μετά την πλήρη διάλυση, καταναλώστε αμέσως. Εμφάνιση ιζήματος μετά την πλήρη διάλυση του δισκίου είναι πιθανή και απολύτως φυσιολογική. Να μη γίνεται υπέρβαση της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Υπερβολική κατανάλωση μπορεί να επιφέρει υπακτική δράση. Μακριά από τα παιδιά.

Aποθήκευση: Διατηρείται σε ξηρό και σκοτεινό περιβάλλον σε θερμοκρασία δωματίου (έως 25 βαθμούς Κελσίου). Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία νόσου. Να μη λαμβάνεται κατά την κύηση ή το θηλασμό. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν βρίσκεστε υπό ορισμένη φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Δεν προορίζεται για άτομα που διατρέχουν πιθανό κίνδυνο νεφρολιθίασης.

Αριθμός Πρωτοκόλλου Γνωστοποίησης ΕΟΦ:  89743/25-8-2022.Ο αριθμός γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ - Παρασκευάζεται στην ΕΕ.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: JMN
  • Κωδικός: 10163182
  • Βάρος: 0.20kg
2,18€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,76€