MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

QUEST ONCE A DAY QUICK RELEASE 30TABS

QUEST ONCE A DAY QUICK RELEASE 30TABS

QUEST ONCE A DAY QUICK RELEASE 30TABS

ONCE A DAY QUICK RELEASE

Το συμπλήρωμα διατροφής Once A Day της Quest είναι μια πλήρης πολυβιταμίνη που είναι ιδανική για όλους. Η “όλα σε ένα” σύνθεσή του προσφέρει μια πληθώρα απαραίτητων θρεπτικών συστατικών.

Η Once A Day είναι ένας ισορροπημένος συνδυασμός βιταμινών, μετάλλων και άλλων ωφέλιμων συστατικών που μπορεί να συμπληρώσει τη διατροφή για να μην υπάρξουν τυχόν ελλείψεις. Περιέχει βιταμίνες A, B, C, D και Ε, σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση του οργανισμού.

Ο σίδηρος και οι βιταμίνες Β συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας, στη μείωση της κούρασης και στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου, όπως στην αυτοσυγκέντρωση και στη μνήμη. Οι βιταμίνες C, D, E, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύουν τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και από το περιβάλλον. Όλα αυτά τα συστατικά συνδυάζονται με συνεργιστικούς παράγοντες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και προσφέρονται στον οργανισμό με ταμπλέτες γρήγορης αποδέσμευσης για τον άμεσο εφοδιασμό των ιστών.

Η Once A Day είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και προτείνεται κυρίως σε άτομα που δεν ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή, έχουν αυξημένο κίνδυνο ελλείψεων, διανύουν περιόδους έντονου άγχους και πίεσης, είναι χορτοφάγοι ή απλώς νιώθουν κουρασμένοι και θέλουν να τονώσουν τον οργανισμό τους.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οι χηλικές ενώσεις των μετάλλων με αμινοξέα μεγιστοποιούν την απορρόφησή τους.

Ταμπλέτα γρήγορης αποδέσμευσης (quick release), σχεδιασμένη να απελευθερώνει άμεσα τα θρεπτικά συστατικά μέσα σε 30 λεπτά για τον γρήγορο εφοδιασμό των ιστών.

Σύνθεση μίας ταμπλέτας την ημέρα.

Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.

Το Once A Day της Quest είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γν. ΕΟΦ: 24033/03-04-2015.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μια ταμπλέτα την ημέρα με το φαγητό μαζί με νερό.

Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25οC. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

 

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

Μια ταμπλέτα παρέχει:

Βιταμίνες           

Βιταμίνη A 750μg

Μίγμα Καροτενοειδών 3,14mg

Περιλαμβάνει:

Άλφα Καροτένιο,

Κρυπτοξανθίνη

Ζεαξανθίνη

Λουτεΐνη

Βήτα Καροτένιο

(ισοδυναμεί με Βιταμίνη A 500μg)

Βιταμίνη D 10μg

Βιταμίνη E (15 i.u.) 10mg

Βιταμίνη C 150mg

Θειαμίνη (B1) 10mg

Ριβοφλαβίνη (B2) 11mg

Νιασίνη (B3) 21mg

Βιταμίνη B6 10mg

Φυλλικό Οξύ 100μg

Βιταμίνη B12 15μg

Βιοτίνη 12μg

Παντοθενικό Οξύ 19,5mg

Μέταλλα            

Ασβέστιο 138mg

(16mg ως χηλική ένωση με αμινοξέα)

Φώσφορος 94mg

Σίδηρος* 6mg

Μαγνήσιο* 24mg

Ψευδάργυρος* 4mg

Ιώδιο 40μg

Μαγγάνιο* 0,4mg

Χαλκός* 400μg

Μολυβδαίνιο* 10μg

Χρώμιο* 10μg

Σελήνιο* 13μg

Πρόσθετοι παράγοντες

Όξινη Τρυγική Χολίνη 20mg

Ινοσιτόλη 20mg

Μεθειονίνη 20mg

PABA 15mg

Βιοφλαβονοειδή 29mg

Λυσίνη HCl 22mg

Λεκιθίνη 15mg

Παπαΐνη 2mg

Ρουτίνη 2mg

Βεταΐνη HCl 12mg

Εσπεριδίνη 10mg

Κυστεΐνη 0,6mg

*Ως χηλικές ενώσεις με αμινοξέα

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Multimineral amino acid blend (providing calcium carbonate, magnesium oxide, ferrous sulphate, zinc oxide, manganese carbonate, copper sulphate, potassium iodide, sodium selenite, chromium chloride, sodium molybdate complexed with citric acid, glycine, rice flour, rice protein complex, sodium hydroxide, sodium citrate, aspartic acid and maltodextrin), lecithin (soya), Vitamin E (soya), Pantothenic Acid (Calcium Salt), Riboflavin, Vitamin B6 (with methyl cellulose), Niacin (niacinamide), Choline Bitartrate, Thiamin (with methyl cellulose), DL-Methionine, Inositol, Para-Aminobenzoic Acid, Mixed Carotenoids (with ascorbic acid, maltodextrin), Magnesium Stearate, Citrus Bioflavonoids, Lysine HCl, Beta-carotene (with dl-α-tocopherol, sodium ascorbate, ascorbyl palmitate, corn starch, glucose), Betaine HCl, Vitamin A (with antioxidant: tocopherols (soya) and tricalcium phosphate), Vitamin B12 (with dicalcium phosphate), Biotin (with di-calcium phosphate), Vitamin D3 (with Arabic gum, tricalcium phosphate, d-α-tocopherol), Papain, Rutin, Cysteine, Folic Acid (with dicalcium phosphate), Glazing agent: Hydroxypropylmethylcellulose. Allergy Advice: For allergens, see ingredients in bold.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Το Once A Day περιέχει συστατικά που προέρχονται από σόγια και καλαμπόκι.

30 ταμπλέτες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: QUEST
  • Κωδικός: 10147267
  • Βάρος: 0.20kg
8,31€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,70€