MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

HIGHER NATURE SELENIUM 200ΜG 60VEG. TABS

HIGHER NATURE SELENIUM 200ΜG 60VEG. TABS

HIGHER NATURE SELENIUM 200ΜG 60VEG. TABS

Selenium 200μg

Προστασία από την οξείδωση

Το Σελήνιο σαν ιχνοστοιχείο είναι απαραίτητο για να βοηθήσει τα πολλαπλά συστήματα του σώματος να λειτουργούν κανονικά, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας και του μεταβολισμού, του θυρεοειδούς και του ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθά ακόμη και στη διατήρηση υγιών νυχιών, μαλλιών και δέρματος. Αποτρέπει το οξειδωτικό στρες και διατηρεί υγιή τα κύτταρα.

Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό στους ιστούς και εμπλέκεται στην διατήρηση της υγείας όλων των κυττάρων, προστατεύοντάς τα από την βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες, ειδικά στα κύρια όργανα, καρδιά και μάτια. Βοηθά επίσης στο να αποτρέπεται η πρόωση γήρανσις, είναι σημαντικό συστατικό του ανοσοποιητικού συστήματος, προστατεύει το σώμα από την έκθεση σε τοξικά και βαρέα μέταλλα-ειδικά τον υδράργυρο- και ενισχύει την δράση της βιταμίνης Ε προστατεύοντας το καρδιο-κυκλοφορικό. Είναι εξαιρετικά σημαντικό στην ανδρική γονιμότητα: το σπέρμα σχετίζεται με την περιεκτικότητα σε σελήνιο της σεληνο-πρωτεΐνης των μαστίγιων των σπερματοζωαρίων.

Είναι μέρος ενός ισχυρού αντιοξειδωτικού ενζύμου – της γλουταθειόνης περοξιδάσης- το οποίο αφοπλίζει πολλά οξείδια στο σώμα. 

Στατιστικά και επιδημιολογικά έχει αποδειχθεί ότι περιοχές με μειωμένη περιεκτικότητα σεληνίου στο χώμα, παρουσιάζουν αυξημένα επίπεδα καρκίνου στον πληθυσμό τους.

Συνεργάζεται κατεξοχήν με την βιταμίνη Ε στην προστασία των πολυακόρεστων λιπαρών από οξειδώσεις, αλλά και σε άλλες μεταβολικές λειτουργίες της βιταμίνης  όπως η σωματική ανάπτυξη και η γονιμότητα. Βοηθάει την οξυγόνωση των κυττάρων βελτιώνοντας την ενεργειακή τους απόδοση, και είναι απαραίτητο στοιχείο για την παραγωγή των προσταγλανδίνων (που ρυθμίζουν την πηκτικότητα του αίματος) και επομένως βοηθά στην πρόληψη των θρομβώσεων. 

Το σελήνιο χρησιμοποιείται επίσης για αύξηση της ενέργειας, για την πρόληψη και ανακούφιση από τα αρθριτικά, για την πρόληψη του καταρράκτη των οφθαλμών, για την επιβράδυνση της διαδικασίας του γήρατος, για την προστασία από την υπέρταση, από εγκεφαλικά επεισόδια, από καρδιακές προσβολές και από νεφρικά προβλήματα.

Εξουδετερώνει και βοηθάει την αποβολή από τον οργανισμό τοξικών μετάλλων όπως ο υδράργυρος, το κάδμιο, ο άργυρος και το θάλιο, και προστατεύει από τις επιδράσεις της ραδιενέργειας. 

 

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Αντιοξειδωτική προστασία για όλα τα κύρια όργανα, καρδιά, μάτια και αναπαραγωγικό σύστημα.

Ισχυρή προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικό στρες.

Βοηθά στην καλή λειτουργία του θυρεοειδούς

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τον μεταβολισμό, τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα 

Κατάλληλο για χορτοφάγους και αυστηρά φυτοφάγους  

 

Συστατικά

1 ταμπλέτα παρέχει 200µg Selenium (elemental) as selenomethionine

Έκδοχα- Ανάλυση συστατικών

Natural Lithothamnion calcarea, anti-caking agent: silicon dioxide, magnesium stearate, zein protein coating

 

Δοσολογία

Ενήλικες: 1 ταμπλέτα ημερησίως με το γεύμα,

Παιδιά άνω των 8 ετών: 1 ταμπλέτα κάθε δεύτερη ημέρα 

 

Αντενδείξεις / Προφυλάξεις

Αποθηκεύσετε σε ψυχρό, στεγνό περιβάλλον χωρίς ατμούς καθώς η υγρασία μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του προϊόντος

 

Δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, σόγια, ζάχαρη, σιτάρι, μαγιά, γαλακτοκομικά, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές ή αρωματικές ύλες 

Non GM V VV

60 veg tabs

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: HIGHER NATURE
  • Κωδικός: 10136236
  • Βάρος: 0.20kg
19,93€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,08€