MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NATURES PLUS KELP 300 TABS

NATURES PLUS KELP 300 TABS

NATURES PLUS KELP 300 TABS

KELP

Το Kelp είναι ένα μεγάλο εδώδιμο φύκος του γένους Laminaria, πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες, ιδίως του συμπλέγματος Β.

Είναι καρδιοτονωτικό και ευεργετικό για τον εγκέφαλο, τα αισθητήρια νεύρα και το νωτιαίο μυελό, τα αγγεία, τα νύχια. Έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στην ελαφρά υπολειτουργία του θυρεοειδούς, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε ιώδιο.

Η διόγκωση του θυρεοειδούς (βρογχοκοίλη) μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες, όπως απλή ή κακοήθης υπερπλασία (καρκίνος) ή ο υπερθυρεοειδισμός, συχνά όμως οφείλεται σε έλλειψη ιωδίου και υπoθυρεοειδισμό. Στην τελευταία περίπτωση το Kelp μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

Το Kelp αυξάνει τις καύσεις και βοηθάει στο αδυνάτισμα, ενώ θεωρείται ευεργετικό σε περιπτώσεις έλκους και τριχόπτωσης. Χρησιμοποιείται επίσης κατά της περιβαλλοντικής τοξίκωσης από βαρέα μέταλλα, όπως το βάριο και το κάδμιο, καθώς και για την πρόληψη απορρόφησης από το σώμα ραδιενεργού ιωδίου και στροντίου 90, στοιχείων που ελευθερώνονται κατά τις πυρηνικές αντιδράσεις.

Φαίνεται ότι είναι ευεργετικό (λόγω του ιωδίου) στις σαρκοειδώσεις (καλοήθη ογκώματα), στις ερυθηματώδεις δερματώσεις και στην ινοκυστική πάθηση του στήθους.

Ιδιαίτερα χρήσιμο μπορεί να είναι το Kelp για τους φυτοφάγους και όσους πρέπει να αποφεύγoυν το αλάτι, λόγω της αυξημένης πιθανότητας να λαμβάνουν ανεπαρκείς ποσότητες ιωδίου με τη διατροφή τους.

Κάθε ταμπλέτα περιέχει 300 mg Kelp Ειρηνικού ωκεανού, περιεκτικότητας 150 μg σε ιώδιο.

Υποαλλεργικό.

 

Συνήθης χρήση

Μία ταμπλέτα την ημέρα.

 

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ - ΠΡOΦΥΛΑΞΕΙΣ

Το Kelp δεν έχει καμμία τοξικότητα ή παρενέργεια στις συνήθεις δοσολογίες. Πολύ υψηλές δοσολογίες μπορεί να διαταράξουν την ομαλή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα. Άτομα που υποφέρουν από υπερθυρεοειδισμό ή λαμβάνουν φάρμακα για το θυρεοειδή θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους, γιατί η λήψη Kelp μπορεί να απαιτεί μείωση των φαρμάκων.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NATURE S PLUS
  • Κωδικός: 1075410
  • Βάρος: 0.20kg
13,37€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,78€