MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ANEMOS ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 30GR

ANEMOS ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 30GR

ANEMOS ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 30GR

Φυσική Μαστίχα τριμμένη σε σκόνη

100% Φυσική μαστίχα τριμμένη σε σκόνη χωρίς πρόσθετα ροής, χωρίς προσμίξεις, χωρίς χημικά!

Αυτή η μαστίχα μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

Ως φυσικό φάρμακο,

Ως “αρωματικό” σε φαγητά, γλυκά.

Ως συμπλήρωμα διατροφής (υπερτροφή)

Η χρήση της μαστίχας από τα παλιά χρόνια ήταν πολύ διαδεδομένη. Ανέκαθεν χρησιμοποιήτο ως φυσικό φάρμακο για το στομαχόπονο, τις καούρες, την δυσπεψία, για την χοληστερίνη και τον διαβήτη. Μετά από έρευνες και κλινικές δοκιμές αποδείχθηκε ότι η μαστίχα θεραπεύει και το έλκος δωδεκαδακτύλου. Επίσης, η μαστίχα χρησιμοποιείται για το άρωμα της και την εκλεπτυσμένη γεύση της σε συνταγές ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής.

Κατάλληλη για χρήση σαν φυσικό φάρμακο καθώς και σαν μπαχαρικό / μυρωδικό για μαγειρική / ζαχαροπλαστική.

Η Μαστίχα Χίου αναγνωρίζεται και από την Ευρωπαϊκή Ένωση ήδη από το 2015 ως φυσικό φαρμακευτικό προϊόν

Προειδοποίηση: Υπάρχει κίνδυνος η σκόνη μαστίχας να κολλήσει κατά την διάρκεια της μεταφοράς, επειδή η δική μας μαστίχα σε σκόνη είναι 100% φυσική μαστίχα χωρίς πρόσθετα ροής. Από Απρίλιο έως και Νοεμβρίου, και ειδικά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού αυτό είναι πιο πιθανόν να συμβεί.

Μαστίχα σε σκόνη: Όταν την λάβετε, αν τυχόν έχει κολλήσει / σβολιάσει, βάλτε την στην κατάψυξη για 1 ώρα. Αν είναι λίγο σβολιασμένη χτυπήστε το πλαστικό βάζο σε μια σκληρή επιφάνεια και θα ξαναγίνει σκόνη. Αν είναι έντονα σβολιασμένη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γουδί ή ένα blender για να την ξανακάνετε σκόνη. Η μαστίχα αν μαλακώσει, ή σβολιάσει, ή ακόμα και αν κολλήσει και γίνει ένα σώμα, δεν χάνει τις θεραπευτικές της ιδιότητες.

Διατροφικά στοιχεία ανά 1gr

Ώς φυσικό φάρμακο (Συνιστώμενη δόση)

Ενέργεια: 15.4kJ/3.65 kcal

Πρωτεΐνες: 0gr

Υδατάνθρακες: 0.83gr

Σάκχαρα: 0gr

Λιπαρά: 0gr

Εδώδιμες ίνες: 0.1gr

Αλάτι: 0gr

30g

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: ΑΝΕΜΟΣ
  • Κωδικός: 10110420
  • Βάρος: 0.07kg
10,67€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,44€