MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

EPSILON HEALTH ARICHOL JUMP 60TABS

EPSILON HEALTH ARICHOL JUMP 60TABS

EPSILON HEALTH ARICHOL JUMP 60TABS

Arichol Jump

Το Arichol Jump είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής AriChol Jump της Epsilon Health αποτελείται από μια σειρά δραστικών διατροφικών συστατικών, όπως η μαγιά κόκκινου ρυζιού (red yeast rice), το συνένζυμο Q10, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β μαζί με ξηρά φυτικά εκχυλίσματα σταφυλιού και ελιάς.

Σύνθεση συστατικών η οποία συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης και ομοκυστεΐνης στο πλάσμα, προσφέροντας προστασία στο καρδιαγγειακό σύστημα.

 

Ιδιότητες

Συμπλήρωμα διατροφής για την διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα (TC, LDL) και υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας.

Σύνθεση με Μονακολίνη-Κ, από κόκκινη μαγιά ρυζιού, συνένζυμο CoQ10, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ξηρά εκχυλίσματα σταφυλιού και ελιάς, συστατικά που συμβάλλουν στην ελάττωση των επιπέδων της ομοκυστεΐνης στο πλάσμα.

Συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης και ομοκυστεΐνης στο πλάσμα.

Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και προσφέρει προστασία στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Κατάλληλο και για χορτοφάγους (vegetarians) ή vegans (αυστηρά χορτοφάγους).

 

Σύνθεση συστατικών και οφέλη

Μαγιά κόκκινου ρυζιού (red yeast rice): Περιέχει τη δραστική ουσία μονακολίνη K που βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης (όταν λαμβάνονται τουλάχιστον 10mg αυτής ημερησίως, ωστόσο οι ειδικοί τονίζουν να μην λαμβάνονται περισσότερα από 3mg μονακολίνης ημερησίως).

Βιταμίνες του συμπλέγματος Β (συνδυασμός φολικού οξέος, βιταμίνης Β6 και βιταμίνης Β12): Βοηθούν σημαντικά στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης.

Τα υψηλά επίπεδα ομοκυστεΐνης στο αίμα εμπλέκονται ως αιτιολογικοί παράγοντες στη δημιουργία αρτηριοσκλήρυνσης και επίσης σχετίζονται με την αυξημένη επικινδυνότητα δημιουργίας καρδιαγγειακών παθήσεων.

Επιπλέον, η θειαμίνη (βιταμίνη Β1) συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.

Συνένζυμο Q10: Αντιοξειδωτικό με καρδιοπροστατευτική δράση, που συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο.

Σύμφωνα με έρευνες, η λήψη στατινών προκαλεί μείωση της σύνθεσης του CoQ10 από το σώμα και συχνά το αποτέλεσμα είναι αύξηση των μυαλγιών.

Ξηρά φυτικά εκχυλίσματα σταφυλιού και ελιάς: Αποτελούν ισχυρά αντιοξειδωτικά, που δρουν προστατευτικά στα τριχοειδή αγγεία και το ενδοθήλιο.

Οι πολυφαινόλες της ελιάς συμβάλλουν στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό stress.

 

Διατροφικές πληροφορίες

Περιεκτικότητα ανά ημερήσια δόση (1 δισκίο)

Ολική μονακολίνη (από κόκκινη μαγιά ρυζιού) 2,99mg

Συνένζυμο CoQ10 (Ουβιδεκαρενόνη) 2mg

Βιταμίνη B5 6mg

Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυροδοξίνη) 1,4mg

Βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) 1,4mg

Βιταμίνη Β1 (μονονιτρική θειαμίνη) 1,1mg

Φολικό οξύ (πτερούλομονογλουταμικό οξύ) 200mcg

Βιοτίνη (D-Βιοτίνη) 500mcg

Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη) 2,5mcg/td>

Ξηρό εκχύλισμα σταφυλιών 50mg

Ξηρό εκχύλισμα ελιάς 50mg

 

Συστατικά / έκδοχα:

Διογκωτικά: Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (E460), όξινο φωσφορικό ασβέστιο (E341), κόκκινη μαγιά ανεπτυγμένη σε ρύζι (Oryza sativa L. seed), ξηρό εκχύλισμα σταφυλιών (Vitis Vinifera L. seed), ξηρό εκχύλισμα ελιάς (Olea europaea L. fruit).

Αντισυσσωματοποιητικοί παράγοντες: Νατριούχος καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη με σταυρόδεσμους (E468), μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων (E471), πολυβινυλοπυρρολιδόνη (E1201), άλατα λιπαρών οξέων με μαγνήσιο (E470b), διοξείδιο του πυριτίου (E551).

Μέσο επικάλυψης: Υδροξυπρόπυλομεθυλοκυτταρίνη (E464), μικροκρυσταλλική κυτταρίνη (E460), άλατα λιπαρών οξέων με μαγνήσιο (E470b), παντοθενικό οξύ (D-παντοθενικό ασβέστιο), βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυροδοξίνη), βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη), βιταμίνη Β1 (μονονιτρική θειαμίνη), βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη), συνένζυμο Q10 (Ουβιδεκαρενόνη).

Χρωστική: Οξείδιο του σιδήρου (E172), Φολικά (πτερούλομονογλουταμικό οξύ), βιοτίνη (D-Βιοτίνη).Συνιστώμενη δοσολογία: 1 δισκίο ημερησίως.

 

Χρήση

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση βράδυ μετά το γεύμα.

Αντενδείξεις: Να μην λαμβάνεται παράλληλα με φάρμακα για τη χοληστερίνη ή άλλα προϊόντα που να περιέχουν κόκκινη μαγιά ρυζιού.

Προσοχή: Να μην λαμβάνονται άνω των 3mg μονακολίνης ημερησίως.

Ανεπιθύμητες ενέργειες: Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες.

Αποθήκευση: Να φυλάσσεται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (θερμοκρασία από 15°C ως 25°C), μακριά από τα μικρά παιδιά.

 

Προφυλάξεις

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, παιδιά κάτω των 18 ετών και ενήλικες άνω των 70 ετών.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή ή ένα υγιεινό τρόπο ζωής και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο μιας ολοκληρωμένης δίαιτας.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Να μην καταναλώνεται μετά την ημερομηνία λήξης.

Κατάλληλο για ενήλικες, άντρες και γυναίκες (άνω των 18 ετών).

Συσκευασία: 60 Δισκία

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: EPSILON HEALTH
  • Κωδικός: 10149744
  • Βάρος: 0.10kg
12,21€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,85€