MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

KALOE GEL ΑΛΟΗΣ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΟ 1LT

KALOE GEL ΑΛΟΗΣ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΟ 1LT

KALOE GEL ΑΛΟΗΣ ΜΕ ΜΥΡΤΙΛΟ 1LT

KALOE GEL ΑΛΟΗΣ – ΜΥΡΤΙΛΟ 1lt

Το μύρτιλο αναφέρεται συχνά από πολλούς ειδικούς ως το θαυματουργό φυτό της νεότητας αλλά και ως «φύλακας» της υγείας μας, καθώς έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Τα μύρτιλα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, C, E και Β-καροτίνη, σε σάκχαρα, κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, ανόργανα οξέα, μεταλλικά άλατα, πηκτίνη και φυτικές ίνες. Οι τρέχουσες μελέτες για τα οφέλη τους στρέφονται στην διαχείριση και ρύθμιση του σακχαρώδη διαβήτη, στην αντιοξειδωτική τους δραστριότητα, στην αντιγήρανση (προστατεύει από νευροεκφυλιστικές ασθένειες), στην πρόληψη του καρκίνου (βοηθάει στην παρεμπόδιση του σχηματισμόυ καρκινικών κυττάρων), στην καρδιακή και εγκεφαλική λειτουργία, στην υγεία της όρασης και στη βελτίωση του ουροποιητικού συστήματος. Ο καινοτόμος συνδυασμός με την πόσιμη αλόη βέρα της Kaloe, ποικιλίας Barbadensis Μiller, δημιουργεί ένα προιόν μοναδικό σε ποιότητα αλλά και ευεργεσία στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς αναμιγνύουμε τα παραπάνω οφέλη του μυρτίλου μαζί με τα απαρίθμητα ενεργά συστατικά της πόσιμης αλόης. Η πόσιμη αλόη βέρα της Kaloe προσφέρει στον οργανισμό τόνωση, ευεξία και ενέργεια, συμβάλλει στην πρόληψη και καταπολέμηση των στομαχικών και εντερικών διαταραχών, στη ρύθμιση των επιπέδων χοληστερίνης και σακχάρου, στην αποτοξίνωση του οργανισμού από συσσωρευμένες τοξίνες, καθώς και στην καταπολέμηση των πόνων σε αρθρώσεις και μύες.

 

Συνιστώμενη δοσολογία

Τρεις (3) κουταλιές της σούπας το πρωί πριν το φαγητό και 3 το απόγευμα και πάλι πριν το φαγητό. Στα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, όπως άλλωστε είναι ήδη απαραίτητο, συστήνεται να γίνεται καθημερινή μέτρηση των τιμών σακχάρου.

 

Συστατικά          

Γέλη Αλόης (96%)

Φυσικός χυμός ελληνικού μύρτιλου (3%)

Κιτρικό οξύ (αντιοξειδοτικό – βιταμίνη C)

Στέβια

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: KALOE
  • Κωδικός: 10153457
  • Βάρος: 1.10kg
11,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,18€