MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

PHARMALIFE BIOSTATINE ACTIVE 60TABS

PHARMALIFE BIOSTATINE ACTIVE 60TABS

PHARMALIFE BIOSTATINE ACTIVE 60TABS

Biostatin Active

Συμπλήρωμα διατροφής με βάση φυτικά εκχυλίσματα Τριγωνίδας, Αγκινάρας και Βέρβερης, ζυμωμένο κόκκινο ρύζι σε σκόνη και βιοφλαβονοειδή.

Η αγκινάρα είναι χρήσιμη για τη λειτουργία του ήπατος και το μεταβολισμό των λιπιδίων, ενώ το τριγωνόφυλλο υποστηρίζει τον μεταβολισμό των τριγλυκεριδίων και της χοληστερόλης.

Το Berberis βοηθά στην ομαλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ! Καθαρίζει τον οργανισμό και μειώνει τη χοληστερόλη στο πλάσμα.

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Σε περίπτωση υπερχοληστερολαιμίας, ηπατικής και καρδιαγγειακής υπερφόρτωσης.

 

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΥΖΙ: ξηρό εκχύλισμα από Oryza sativa. Έχει μαλακτική και καταπραϋντική δράση στο πεπτικό σύστημα και ελέγχει την γαστρική οξύτητα. Μετά τη ζύμωση εμπλουτίζεται με Monacolin K, ένα μόριο με έντονες ιδιότητες μείωσης της χοληστερόλης και λιπιδίων.

Είναι επομένως σε θέση να μειώσει τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης που υπάρχει στο αίμα.

ΕΣΠΕΡΙΔΙΝΗ: είναι ένα φλαβονοειδές με αντιοξειδωτική, αγγειοπροστατευτική και τριχοειδή δράση.

Έχει επίσης υποτασικές και υποχοληστερολαιμικές ιδιότητες. Βελτιώνει την κυκλοφορία και την αντίσταση των τριχοειδών, μειώνει τη φλεγμονή, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και βελτιώνει την καρδιακή δραστηριότητα.

ΑΓΚΙΝΑΡΑ: εκχύλισμα που λαμβάνεται από τα φύλλα του Cynara scolymus. Προωθεί την πέψη και τη λειτουργία του ήπατος καθαρίζοντας το σώμα και προάγοντας τον μεταβολισμό των λιπιδίων.

Έχει επίσης αντιοξειδωτική δράση. Χάρη στην παρουσία της κυναρίνης, έχει σημαντική καθαριστική, διουρητική και αποτοξινωτική δράση.

FENUGREEK: εκχύλισμα που λαμβάνεται από Trigonella foenum graecum.

Περιέχει σαπωνίνες, αλκαλοειδή, πολυφαινόλες, αιθέρια έλαια, βιταμίνες, μέταλλα και βλεννώδεις ουσίες χρήσιμες για την τόνωση της πέψης και την άσκηση μαλακτικής και καταπραϋντικής δράσης στο πεπτικό σύστημα.

Υπάρχουν επίσης μελέτες στη βιβλιογραφία που αποδίδουν ιδιότητες μείωσης της χοληστερόλης και υποτιγλυκεριδίων σε αυτό το εκχύλισμα.

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι οι σπόροι της τριγωνέλλας έχουν την ικανότητα να μειώνουν το σάκχαρο στο αίμα ρυθμίζοντας την απορρόφηση των σακχάρων.

ΒΕΡΒΕΡΙΝΗ: δραστικό συστατικό που περιέχεται στο εκχύλισμα που λαμβάνεται από το φλοιό του Berberis aristata.

Είναι σε θέση να βελτιώσει την έκκριση της χολής, να διευκολύνει την αποβολή των αποβλήτων από το έντερο και είναι επίσης ένα ήπιο καθαρτικό που καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα.

Η βερβερίνη είναι ένα μόριο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τη θεραπεία της υποχοληστεριναιμίας και της υπεργλυκαιμίας. Μειώνει το σάκχαρο στο αίμα αυξάνοντας την έκφραση των υποδοχέων ινσουλίνης, μειώνει την LDL χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ογκώδης παράγοντας: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη E460; Βιοφλαβονοειδή (εκφρασμένα ως εσπεριδίνη), ξηρό εκχύλισμα φύλλων αγκινάρας ( Cynara scolymus L. ) τιτλοδοτημένο σε 2,5% σε κυναρίνη, ξηρό εκχύλισμα σπόρων τριγωνέλλας ( Trigonella foenumgraecum L. ), διογκωτικός παράγοντας: φωσφορικό ασβέστιο E34; ξηρό εκχύλισμα φλοιού Berberis aristata από κλαδιά ( Berberis aristata DC. ), σκόνη κόκκινου ρυζιού που έχει υποστεί ζύμωση ( Oryza sativa L., Monascus Purpureus Went. ) τιτλοδοτημένο σε 4% σε συνολικές μονακολίνες (εκφραζόμενες ως monacolin K), αντισυσσωματικούς παράγοντες: άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων E470b, διοξείδιο του πυριτίου E551.

(Μέσες τιμές)   /   Για 100 γρ   /   Για 2 ταμπλέτες

ΕΣΠΕΡΙΔΙΝΗ       ΣΟΛ   /   14.55   /   240 mg

ΦΥΛΛΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ Π.Χ ΣΟΛ    /   12.12   /   200 mg

ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΚΥΝΑΡΙΝΗ    ΜG   /   303.03   /   5 mg

ΣΠΟΡΟΙ ΤΡΙΓΩΝΕΛΛΑΣ   ΣΟΛ    /   12.12   /   200 mg

ΦΛΟΙΟΣ BERBERIS ΑΠΟ ΚΛΑΔΙΑ Π.Χ         ΣΟΛ   /   6.18   /   102.04 mg

ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΥΖΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ               ΣΟΛ    /   4.39   /   72.5 mg

ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΟΝΑΚΟΛΙΝ             MG    /   175.76   /   2.9 mg

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Πάρτε ένα δισκίο πριν το μεσημεριανό γεύμα και ένα πριν το βραδινό, με άφθονο νερό.

60 ταμπλέτες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: PHARMALIFE RESEARCH
  • Κωδικός: 10161460
  • Βάρος: 0.20kg
14,30€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,53€