ΆΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

100% ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΩ ΤΩΝ €39 ΚΑΙ ΕΩΣ 2KG

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Print

 Το πιο βασικό λάθος που κάνουμε στη περιποίηση του προσώπου μας είναι ότι δεν δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία στον καθαρισμό και στη καλή ενυδάτωση του. Με τον καθαρισμό απομακρύνουμε όλους τους ρύπους και τη σκόνη και ετοιμάζουμε το πρόσωπο μας για μια πιο βαθιά ενυδάτωση και κατόπιν αντιγήρανση. Το σημείο που πρέπει να προσέξουμε και πολλοί παραλείπουμε είναι ότι χωρίς τον καθαρισμό και την ενυδάτωση η αντιγήρανση  δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Μάλιστα πολλές φορές μπορεί να δημιουργήσει και πρόβλημα. Είναι σαν να λέμε ότι πάμε να βάψουμε τον τοίχο του σπιτιού μας χωρίς να τον έχουμε ξύσει και σοβατίσει. Η αντιρυτιδική & αντιγηραντική δράση είναι εξίσου σημαντική αλλά χωρίς την ενυδάτωση πολλές φορές νιώθουμε το δέρμα μας να "τραβάει" και να "σκληραίνει".

Το να αγοράσουμε μια πολύ καλή αντιρυτιδική κρέμα αλλά να πάρουμε ένα φτηνό καθαριστικό με πολλά συντηρητικά και ουσίες που μπορεί να ερεθίσουν την επιδερμίδα είναι λάθος. Τα δερμοκαλλυντικά καθαριστικά του φαρμακείου είναι προσεγμένα, χωρίς συντηρητικά, εξειδικευμένα για κάθε τύπο δέρματος και κάθε πρόβλημα. 

Μετά τον καθαρισμό, με την ενυδάτωση αποκτάμε μια απαλή, ελαστική και λαμπερή επιδερμίδα προστατεύοντας τη απο ξηρότητα και αφυδάτωση. Η επιλογή της κατάλληλης κρέμας ανάλογα με τον τύπο του δέρματος μας είναι πολύ σημαντική.

 

 

 

 

 

 

Το GoHealthy προτείνει