MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ENZYMEDICA DIGEST BASIC 90CAPS

ENZYMEDICA DIGEST BASIC 90CAPS
ENZYMEDICA DIGEST BASIC 90CAPS
ENZYMEDICA DIGEST BASIC 90CAPS
Eξαντλημένο
ENZYMEDICA DIGEST BASIC 90CAPS
ENZYMEDICA DIGEST BASIC 90CAPS
ENZYMEDICA DIGEST BASIC 90CAPS
ENZYMEDICA DIGEST BASIC 90CAPS

ENZYMEDICA DIGEST BASIC 90CAPS

Digest Basic

Απαλή βοήθεια για ευαίσθητα στομάχια.

Διασπά το λίπος, τις φυτικές ίνες, τις πρωτεΐνες και τους υδατάνθρακες*

Επιταχύνει την πέψη*

Ενισχύει την ενέργεια*

Μειώνει τα περιστασιακά αέρια, το φούσκωμα και τη δυσπεψία*

Μια πιο ήπια προσέγγιση για ευαίσθητα στομάχια με πεπτικά προβλήματα.

Οφέλη

Τα ένζυμα στο Digest Basic παρέχουν ήπια υποστήριξη για τη διάσπαση όλων των μερών ενός τυπικού μεγάλου γεύματος, όπως λίπος, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και υδατάνθρακεςΤα ένζυμα στο Digest Basic παρέχουν ήπια υποστήριξη για τη διάσπαση όλων των μερών ενός τυπικού μεγάλου γεύματος, όπως λίπος, φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και υδατάνθρακεςΜε την υποστήριξη του Thera-blend, τα ένζυμα του Digest Basic είναι ενεργά σε ολόκληρο το πεπτικό σύστημα, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για την υγεία σας.

Καλή όρεξη!

Η επιστήμη

Τι είναι τα ένζυμα και πώς λειτουργούν; 

Τα ένζυμα κάνουν την πέψη. Είναι φυσικές πρωτεΐνες που επιταχύνουν τις αντιδράσεις. Τα ένζυμα λειτουργούν σαν μικροσκοπικό ψαλίδι, κόβοντας το φαγητό που έχουμε φάει σε μικρότερα συστατικά. Αυτό βοηθά το σώμα μας να απορροφήσει πιο εύκολα και πλήρως τα θρεπτικά συστατικά.

Χωρίς αρκετά ένζυμα, το σώμα μας μπορεί να δυσκολευτεί να διασπάσει ενοχλητικές τροφές, οδηγώντας σε περιστασιακά αέρια, φούσκωμα, δυσπεψία και ανωμαλίες. Με τα φυσικά συμπληρώματα ενζύμων, το σώμα σας λαμβάνει μια επιπλέον ώθηση στη διαδικασία της πέψης, συμβάλλοντας στη μεγιστοποίηση της ενέργειας και συμβάλλοντας στην υγεία ολόκληρου του σώματος.*

Εάν το σώμα και η τροφή μου παράγουν ήδη ένζυμα, γιατί χρειάζομαι συμπληρώματα;

Όχι μόνο η ανεπάρκεια ενζύμων μπορεί να προέλθει από τη διατροφή και τον τρόπο ζωής, αλλά το σώμα μας παράγει φυσικά λιγότερα ένζυμα καθώς γερνάμε. Μπορεί να είναι δύσκολο να πάρουμε αυτό που χρειαζόμαστε μόνο μέσω της διατροφής, επειδή η διαδικασία του μαγειρέματος καταστρέφει τα ένζυμα που περιέχονται στα τρόφιμα. Η λήψη ενός συμπληρώματος ενζύμου μπορεί να συμβάλει στην κάλυψη του κενού.

Τι διαφορετικό έχουν τα ένζυμα Digest Basic από άλλα;

Δεν δημιουργούνται όλα τα συμπληρώματα ενζύμων ίσα και το Digest Basic, ενώ είναι ήπιο, εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές φόρμουλες στην αγορά. Περιέχει ισχυρά ένζυμα όπως αμυλάση, λιπάση, κυτταράση και πρωτεάση. Αυτά τα ένζυμα διασπούν πολύπλοκα τρόφιμα όπως υδατάνθρακες, λίπη, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.* Ταυτόχρονα, δεν είναι τόσο σκληρό ώστε να είναι άβολο — καθιστώντας το ιδανικό για άτομα με ευαίσθητο στομάχι.

Η αποκλειστική τεχνολογία Thera-blend της Enzymedica σημαίνει ότι τα ένζυμα που βρίσκονται στο Digest Basic θα λειτουργούν σε όλο το φάσμα του pH που βρίσκεται κατά μήκος του πεπτικού σας συστήματος. Όταν οι φόρμουλες ενζύμων άλλων εμπορικών σημάτων μπορεί να είναι ανεπαρκείς, σχεδόν σε όλα τα όξινα ή αλκαλικά περιβάλλοντα, το Digest Basic θα είναι αποτελεσματικό.

Προτεινόμενη χρήση

Λαμβάνετε 1 κάψουλα με κάθε γεύμα. Μπορεί να ληφθούν περισσότερα ανάλογα με τις ανάγκες. Για υψηλότερες δυνατότητες, το Digest™ ή το Digest Gold™ μπορεί να είναι χρήσιμο.

Συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη χρήση εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, παίρνετε φάρμακα ή έχετε μια ιατρική πάθηση.

90 κάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: ENZYMEDICA
  • Κωδικός: 1061713
  • Βάρος: 0.20kg
29,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,39€