MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ENZYMEDICA DIGEST GOLD with ATPro 90 CAPS

ENZYMEDICA DIGEST GOLD with ATPro 90 CAPS

ENZYMEDICA DIGEST GOLD with ATPro 90 CAPS

ENZYMEDICA DIGEST GOLD ATPRO 90 CAPS

To DigestGold αντιπροσωπεύει την πιο δραστική φόρμουλα ενζύμων στην αγορά. Έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθά στην πέψη πρωτεινών, υδατανθράκων,  λιπών και φυτικών ινών. Τώρα με ATPro™!

Τα ένζυμα είναι οι βασικοί παράγοντες της πεπτικής διαδικασίας μεγιστοποιώντας την απελευθέρωση των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων και μετατρέποντας τα θρεπτικά συστατικά σε ενέργεια απαραίτητη για κάθε λειτουργία του οργανισμού. Κατά την κατανάλωση ενός γεύματος, οι απαιτήσεις σε θρεπτικά ένζυμα αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα του οργανισμού. Με το  σύγχρονο τρόπο ζωής και την περιβαλλοντική επιβάρυνση, ο οργανισμός μας καταπονείται για να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις σε πεπτικά ένζυμα. Ο συνδυασμός ποιοτικά φτωχής τροφής, γρήγορων γευμάτων και ενζυμικής ανεπάρκειας επιπλέκουν το πρόβλημα, επιβάλλοντας τη χρήση συμπληρωμάτων πεπτικών ενζύμων. Το Digest Gold αντιπροσωπεύει την πιο επαρκή ποιοτική και αποτελεσματική φόρμουλα ενζύμων στην αγορά, ικανή να διασπά πρωτείνες, λίπη, φυτικές ίνες και υδατάνθρακες. Στη σύνθεσή του έχουν ενσωματωθεί συνεργικοί παράγοντες για να προωθήσουν τη βέλτιστη πέψη. Μία κάψουλα ανά γεύμα είναι συνήθως επαρκής για να αντιμετωπίσει την πλειονότητα των πεπτικών δυσλειτουργιών.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του ειδικού κατοχυρωμένου μείγματος   Thera-blend™ της Enzymedica, είναι ένζυμα δραστικά σε όλο το γαστρεντερικό σύστημα διασφαλίζοντας την πλήρη πέψη των τροφών. Σε εργαστηριακές μελέρες αξιολόγησης της πεπτικής δραστικότητας σε σχέση με τον χρόνο, το μείγμα της Enzymedica  Thera-blend™ απέδειξε τριπλάσια ενζυμική δραστικότητα και εξαπλάσια ταχύτητα δράσης, από το σύνολο των αντίστοιχων ανταγωνιστικών προιόντων, παρέχοντας ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δράση.

Η Ειδική Φαρμακοτεχνική-Βιοχημική Τεχνολογία ATPro™

ToDigestGoldείναι η πρώτη σε πωλήσεις στην Αμερική (USA) ενζυμική πεπτική φόρμουλα. Είναι τώρα υπερενισχυμένη με την τεχνολογία ATPro™ .Το αποκλειστικό αυτό μείγμα περιέχει ουσιώδη θρεπτικά συστατικά, που παρέχουν ATP αλλά και ενισχύουν την ενδογενή κυτταρική παραγωγή ATP. Αυτός ο αποκλειστικός συνδυασμός περιέχει ATP, Συνένζυμο CoQ10, Κιτρικό Μαγνήσιο (Magnesium Citrate) και Άλφα Λιποικό Οξύ (ALA), βελτιώνοντας την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και τη διαθεσιμότητα του υδροχλωρικού οξέος του στομάχου, ελαχιστοποιώντας, παράλληλα, τις ενεργειακές ανάγκες για την πεπτική διαδικασία. Συγκεκριμένα το Digest Gold τηςEnzymedica περιέχει  300,000,000 LCUs (διεθνείς μονάδες) ATP ανά κάψουλα.

Το μόριο ATP (Τριφωσφορική Αδενοσίνη) είναι το ενεργειακό νόμισμα του οργανισμού. Παράγεται από όλα τα κύτταρα των ζωντανών οργανισμών και δρα σαν μπαταρία, παρέχοντας στο κύτταρο την απαραίτητη ενέργεια που απαιτείται για κάθε ζωτική λειτουργία. Στην γαστρεντερική οδό, παίζει ένα σημαντικό ρόλο κλειδιού-ρυθμιστή. Ανάλογα με τα επίπεδά του, στέλνονται σήματα για την ολοκλήρωση της πεπτικής διαδικασίας, ρυθμίζοντας το γαστρικό pH (μέσω της συγκέντρωσης του HCL) καθώς και την έκκριση πεψίνης (πρωτεολυτικό ένζυμο). Ο ρόλος του ATP είναι επίσης ζωτικός στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών διαμέσου της κυτταρικής μεμβράνης.

Το ATP επιτρέπει την εκμετάλλευση του μέγιστου θρεπτικού φορτίου των τροφών που καταναλώνουμε. Σε ένα φρέσκο, μη μαγειρεμένο (ακατέργαστο) γεύμα (για παράδειγμα μια εμπλουτισμένη σαλάτα), περιέχονται 300,000,000 LCUs  διεθνείς μονάδες  ATP. Καθώς τα κύτταρά μας μπορούν να παράγουν ATP από τα συστατικά των τροφών, μειώνεται η απαιτούμενη ποσότητα παραγωγής ATP όταν το μόριο αποτελεί συστατικό ακατέργαστου γεύματος. Όταν η ισορροπίατης κυτταρικής ενέργειας απειλείται να διαταραχθεί, τότε οδηγούμαστε σε μειωμένη απορρόφηση και κατανάλωση των θρεπτικών συστατικών. Αυτό συνεπάγεται χαμηλότερο ενεργειακό πηλίκο εξερχόμενο από τα κύτταρα και έτσι πολύ χαμηλότερα επίπεδα συγκέντρωσης πεπτικών ενζύμων.

Ο συνδυασμός φυσιολογικής παρόδου της ηλικίας, η σωματική άσκηση, η κατανάλωση μαγειρεμένης και κατεργασμένης τροφής και η γήρανση οδηγεί σε σημαντική αύξηση της ανάγκης για ATP, με αποτέλεσμα το σώμα μας να μην μπορεί να ανταπεξέλθει. Ως συνέπεια, ακόμα και άτομα που διάγουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής, συνήθως πλέον βιώνουν μια διαρκή κατάσταση ενεργειακής έλλειψης και κάποιες φορές ένα αίσθημα χρόνιας κόπωσης. Ένα πεπτικό συμπλήρωμα που εμπεριέχει ATP αλλά και συστατικά που προάγουν την κυτταρική παραγωγή του, βοηθά αποτελεσματικά στις προαναφερθείσες ανεπάρκειες.

Συνδυάζοντας ένα πλήρες φάσμα πεπτικών ενζύμων με την ATPro™ τεχνολογία, το Digest Gold παρέχει αξιοσημείωτη υποστήριξη της πεπτικής λειτουργίας και δικαίως παραμένει το πιο ισχυρό σκεύασμα πεπτικών ενζύμων στην αγορά.

Το Digest Gold είναι κατάλληλο για γαστοοισοφαγική παλινδρόμηση επιταχύνοντας την κένωση του στομάχου, για φούσκωμα μετεωρισμό και δυσπεψία, για διαταραχές της πέψης και δυσαπορροφήσεις σχετιζόμενες με παθήσεις του παγκρέατος, χειρουργικές επεμβάσεις στο έντερο και κυστική ίνωση και τέλος σε καταστάσεις όπου υπάρχουν αυξημένες διατροφικές ανάγκες του οργανισμού.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ENZYMEDICA
  • Κωδικός: 1063133
  • Βάρος: 0.09kg
61,82€
Χωρίς ΦΠΑ: 49,85€