MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ENZYMEDICA STEMXCELL 60 CAPS

ENZYMEDICA  STEMXCELL 60 CAPS
Eξαντλημένο
ENZYMEDICA STEMXCELL 60 CAPS

ENZYMEDICA STEMXCELL 60 CAPS

ENZYMEDICA  STEMXCELL 60 CAPS

Το Μύρτιλλο (Wild blueberries), είναι μια πολύτιμη φυτική δρόγη λόγω της λόγω της ικανότητάς του να προωθεί τη σύνολη υγεία συμπεριλαμβανομένης και της εγκεφαλικής λειτουργίας. Βασικά συστατικά του είναι οι ανθοκυανίνες και πολυφαινόλες. Πρόσφατες μελέτες αξιολόγησαν τη χρήση του μύρτιλλου (Wild blueberries) σαν συμπλήρωμα διατροφής και κατέληξαν ότι βελτιώνει τη μνήμη στους ενήλικες.

Η καρνοσίνη (Carnosine) είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει στους μύες και τον εγκεφαλικό ιστό. Πρόκειται για ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην αποτοξίκωση, με πιθανή δράση στην επιβράδυνση της κυτταρικής γήρανσης. Η Βιταμίνη D3 υποστηρίζει την καρδιαγγειακή λειτουργία, προάγει την κυτταρική παραγωγή και ανάπτυξη. Σύμφωνα με πολύ πρόσφατες μελέτες (σε εξέλιξη πάνω από 1540 κλινικές μελέτες) μειώνει κατά μεγάλο ποσοστό τις επιπτώσεις των περισσοτέρων σύγχρονων μεταβολικών και μη νοσημάτων (Διαβήτη, Υπέρταση, Κατάθλιψη, Κατά Πλάκας Σκήρυνση, Ψωρίαση, Αυτισμό) καθώς και παρουσιάζει πιθανή αντικαρκινική προστασία σε καρκίνο προστάτη, μαστού, παχέος εντέρου).

Προιόν Ενισχυμένο με Ένζυμα Υψηλής Δραστικότητας.

Το μοναδικό αυτό μείγμα εμπλουτίζεται με την προσθήκη ενζύμων της Enzymedica, με σκοπό τη βελτιωμένη διατροφική αξία και την ενίσχυση της ισχυρής αντιοξειδωτικής δράσης. Οι πρωτεάσες και τα αντιοξειδωτικά ένζυμα όπως το Υπεροξείδιο της Δισμουτάσης (SOD) και η καταλάση, είναι τα κύρια ένζυμα που το σώμα μας παράγει για να διατηρεί ενεργό το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να μπλοκάρει τις ελεύθερες ρίζες. Αυτά με τη σειρά τους προ’αγουν την υγιή κυτταρική ανάπτυξη και λειτουργία. Επίσης περιέχονται ένζυμα που διασπούν βιοδιαθεσιμότητα των φυτοθεραπευτικών συστατικών των βοτάνων που περιέχονται στη μοναδική αυτή αντιοξειδωτική φόρμουλα.

 

Περιέχει

Το ΝΤ-020 συνίσταται από εκχύλισμα πράσινου τσαγιού , μύρτιλο ( wildblueberry) , καρνοσίνη και βιταμίνη D3.

Το πράσινο τσάι περιέχει πολυφαινόλες και EGCG , ευεργετικά φυτοθεραπευτικά συστατικά γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση.

Το μύρτιλο (wildblueberry) περιέχει ανθοκυανίνες και πολυφαινόλες, συστατικά που προάγουν την συνολική υγεία και βελτιώνουν την εγκεφαλική λειτουργία , την λειτουργία του καρδιαγγειακού , των μυών και των αρθρώσεων.

Η καρνοσίνη είναι αμινοξύ που υπάρχει τους μύες και τον εγκεφαλικό ιστό, με φυσική αντιοξειδωτική δράση που προστατεύει από την κυτταρική γήρανση και μειώνει τις βλάβες στους ιστούς.

Η βιταμίνη D3 υποστηρίζει την καρδιοαγγειακή λειτουργία και προάγει την κυτταρική ανανέωση.

Εκχύλισμα ρεσβερατρόλης, ουσία που περιέχει το κόκκινο κρασί και συνδέεται με την κυτταρική ανανέωση και την νεότητα.

Το μοναδικό αυτό μείγμα ενισχύεται επίσης με την προσθήκη των ενζύμων της Enzymedica, με υπεροξείδιο δισμουτάσης ( SOD) και με καταλάση, έχοντας ως αποτέλεσμα τη βελτιωμένη διατροφική του αξία και την ενίσχυση της αντιοξειδωτικής του δράσης.

 

Δράση

Το StemXCell με τα ισχυρά αντιοξειδωτικά του

Προάγει την συνολική υγεία

Αυξάνει τα επίπεδα της βιταμίνης D3 στον οργανισμό

Βελτιώνει την εγκεφαλική λειτουργία

Προστατεύει από την κυτταρική γήρανση και μειώνει τις βλάβες στους ιστούς

Διατηρεί ενεργό το ανοσοποιητικό σύστημα

Αυξάνει τον συνολικό αριθμό των βλαστικών κυττάρων έως και 80%

 

Ενδείξεις

Ανάπλαση του νευρικού ιστού

Αύξηση της βιταμίνης D3 στο οργανισμό

Βελτίωση της υγείας των εγκεφαλικών κυττάρων

Ενίσχυση της μνήμης και της ικανότητας συγκέντρωσης

Ενδυνάμωση των βλαστικών κυττάρων, προαγωγή της κυτταρικής ανανέωσης και της αναγέννησης των ιστών

Βελτίωση της συνολικής υγείας και της μακροζωίας

 

Δοσολογία

2 κάψουλες ημερησίως (μία πρωί, μία βράδυ)

Μετά την συστηματική χορήγηση 2 μηνών, συνιστάται έλεγχος επιπέδων βιταμίνης D. Εάν έχει επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, συνέχιση με 1 κάψουλα ημερησίως.

Vegetarian Caps

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ  Αυγό, γαλακτοκομικά, συντηρητικά, αλάτι, σακχαρόζη, σόγια, σιτάρι, μαγιά, καλαμπόκι, γλουτένη, πατάτα, ρύζι, συνθετικές αρωματικές ουσίες ή χρωστικές

Η Enzymedica δεν χρησιμοποιεί συστατικά που παράγονται με βιοτεχνολογία

 

Να φυλάσσεται σφραγισμένο σε ξηρό και δροσερό μέρος

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: ENZYMEDICA
  • Κωδικός: 1065022
  • Βάρος: 0.20kg
53,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 43,47€