MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ENZYMEDICA DIGEST + PROBIOTICS 90CAPS

ENZYMEDICA DIGEST + PROBIOTICS 90CAPS

ENZYMEDICA DIGEST + PROBIOTICS 90CAPS

Digest + PROBIOTICS

Το Digest+PROBIOTICS αποτελεί ένα μείγμα υψηλής δυναμικότητας πεπτικών ενζύμων μαζί με προβιοτικά, ικανό να προάγει τη βέλτιστη πέψη πλουσίων γευμάτων και την ταυτόχρονη αποκατάσταση της χλωρίδας του εντέρου .

Ο συνδυασμός ενζύμων και προβιοτικών παρέχει μία ολοκληρωμένη φροντίδα του πεπτικού σε μία δόση.

 

Περιέχει

Το Digest+PROBIOTICS περιέχει:

υψηλής δραστικότητας φυτικά πεπτικά ένζυμα τα οποία συμβάλλουν στην πέψη πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων

προβιοτικά με 8 ευεργετικά στελέχη βακτηριδίων.

Η κατοχυρωμένη πατέντα Thera-Blend της Enzymedica, είναι ένα σύμπλεγμα πολλαπλών ενζυμικών αλυσίδων που το καθιστά 6 φορές ταχύτερο και 3 φορές ισχυρότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά προϊόντα.

 

Αναλυτικά

Η σωστή πέψη είναι σημαντική για τη διατήρηση υγιούς εντερικού περιβάλλοντος. Τα πεπτικά ένζυμα διασπούν τις τροφές που καταναλώνουμε, παρέχοντας έτσι θρεπτικά συστατικά και ενέργεια στα κύτταρα του οργανισμού καθώς και ευεργετικούς μικροοργανισμούς (προβιοτικά), οι οποίοι αποικίζουν το έντερο. Ο συνδυασμός ενζύμων και προβιοτικών παρέχει μία ολοκληρωμένη φροντίδα του πεπτικού σε μία δόση.

Το Digest + PROBIOTICS συνδυάζει την υψηλής αποτελεσματικότητας φόρμουλα DigestTM   με εγγυμένης δυναμικότητας προβιοτικά.

Τα πεπτικά ένζυμα μετατρέπουν την τροφή που τρώμε σε ενέργεια και την απελευθερώνουν  ώστε να χρησιμοποιηθεί για τις λειτουργίες του οργανισμού. Όταν η πεπτική διαδικασία διαταράσσεται εξαιτίας της χαμηλής ενζυμικής δραστικότητας οι πρωτείνες αποσυντίθενται, τα λίπη ταγγίζουν και οι υδατάνθρακες υφίστανται ζύμωση. Αυτά τα άπεπτα μέρη της τροφής μπορεί να δημιουργήσουν ένα τοξικό περιβάλλον. Η πτωχή πέψη μπορεί, επίσης, να εκδηλωθεί με απώλεια ενεργητικότητας και έκπτωση του ανοσοποιητικού. Το πεπτικό συμπλήρωμα με μία υψηλής δυναμικότητας, φυτικής βάσης ενζυμική φόρμουλα με προβιοτικά βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την αύξηση της ενεργητικότητας.

Τα υψηλής δραστικότητας ένζυμα στο Digest + PROBIOTICS παρέχουν πλήρη υποστήριξη στην αποδόμηση του γεύματος ενισχύοντας την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και μειώνοντας τον περιστασιακό μετεωρισμό και την παραγωγή αερίων. Η φόρμουλα χρησιμοποιεί το κατοχυρωμένο μείγμα ενζύμων Thera-blendTM  περιέχοντας πρωτεάση, λιπάση, αμυλάση και κυταρινάση. Αυτά τα ένζυμα αναπτύσσουν τη δράση τους σε ένα ευρύ φάσμα του pH και είναι ικανά να διασπούν περισσότερους χημικούς δεσμούς. Αυτό σημαίνει ότι η δράση τους διαρκεί περισσότερο και έχουν την ικανότητα να διασπούν περισσότερη πρωτείνη, λίπη και σάκχαρα από τα απλά ενζυμικά προϊόντα.

Τα Προβιοτικά Προάγουν την Υγεία του Εντέρου

Τα ένζυμα και τα προβιοτικά δρουν συνεργικά στη μείωση του stress της πεπτικής οδού. Τα ένζυμα βοηθούν στη σωστή και αποτελεσματική πέψη της τροφής. Αυτό με τη σειρά του προσφέρει ένα κατάλληλο περιβάλλον για τον αποικισμό από προβιοτικά. Τα προβιοτικά υποστηρίζουν τη φυσιολογική εντερική χλωρίδα του πεπτικού σωλήνα. Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί σε  αντίθεση με τα ένζυμα που είναι μόρια.

Τα προβιοτικά υποστηρίζουν την κανονική λειτουργία του εντέρου, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, παράγουν βιταμίνες όπως Β, Κ και ένζυμα τα οποία ενισχύουν την πεπτική διαδικασία. Τα ένζυμα που παράγονται από τους μικροοργανισμούς της εντερικής χλωρίδας δρουν συνεργικά με αυτά του οργανισμού υπστηρίζοντας την βέλτιστη εντερική λειτουργία και την ευεξία.

Τα 8 στελέχη των ευεργετικών βακτηρίων του Digest + PROBIOTICS περιλαμβάνουν και Lactobacillus Acidophilus DDS-1.Με την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων του ενζύμου λακτάση, το Lactobacillus Acidophilus DDS-1 βοηθά την πέψη στα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη. Αυτό το συγκεκριμένο προβιοτικό στέλεχος είναι ωφέλιμο για την αντιμετώπιση του μετεωρισμού (φούσκωμα) και της δυσκοιλιότητας. Το DDS-1 αποδεδειγμένα επιβιώνει στο περιβάλλον του στομάχου επιτυγχάνοντας έτσι βέλτιστο αποτέλεσμα. Η  Enzymedica εγγυάται τη δραστικότητα και βιοδιαθεσιμότητα του μείγματος .Λαμβανόμενο με κάθε γεύμα (3 φορές ημερησίως) το Digest +PROBIOTICS υποστηρίζει τη βέλτιστη πεπτική λειτουργία με υψηλής δραστικότητας ένζυμα και παρέχει 1.2 δις CFU  ενεργών προβιοτικών. Όλα τα προιόντα της Enzymedica είναι 100% φυτικής προέλευσης και δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα.

Προάγουν την κανονική λειτουργία του εντέρου(κενώσεις)

Υποστήριξη πέψης σε πλούσια γεύματα

Εύκολα καταπινόμενη κάψουλα

Κατάλληλο για μετεωρισμό, φούσκωμα, δυσπεψία, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, παγκρεατική ανεπάρκεια και αυξημένες διατροφικές ανάγκες.

 

Δράση

Το Digest + PROBIOTICS συνδυάζει την υψηλής αποτελεσματικότητας φόρμουλα Digest TM με εγγυημένης δυναμικότητας προβιοτικά.

Ενισχύει την πέψη πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπών και φυτικών ινών, βελτιώνει την απορρόφηση θρεπτικών συστατικών και τη διαθεσιμότητα του υδροχλωρικού οξέος του στομάχου.

Τα προβιοτικά υποστηρίζουν την κανονική λειτουργία του εντέρου, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, παράγουν βιταμίνες όπως Β, Κ και ένζυμα τα οποία ενισχύουν την πεπτική διαδικασία.

Τα προβιοτικά βοηθάνε στην αντικατάσταση των βακτηριών που χάνονται όταν λαμβάνονται αντιβιοτικά.

 

Ενδείξεις

Λειτουργική δυσπεψία αποτέλεσμα αλλαγής διατροφικών συνηθειών

Διαταραχές που προκαλούνται από την λήψη αντιβιοτικών

Ευερέθιστο έντερο

Μετεωρισμός, φούσκωμα, αίσθημα βάρους

Πρόληψη της διάρροιας των ταξιδιωτών

 

Δοσολογία

1 κάψουλα με κάθε γεύμα.

Ανάλογα με τις ανάγκες μπορεί να λαμβάνονται και περισσότερες.

Vegetarian Caps

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ: Αυγό, γαλακτοκομικά, συντηρητικά, αλάτι, σακχαρόζη, σόγια, σιτάρι, μαγιά, καλαμπόκι, γλουτένη, πατάτα, ρύζι, συνθετικές αρωματικές ουσίες ή χρωστικές

Η Enzymedica δεν χρησιμοποιεί συστατικά που παράγονται με βιοτεχνολογία

Να φυλάσσεται σφραγισμένο σε ξηρό και δροσερό μέρος

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά

Συσκευασία 90 τεμαχίων

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ENZYMEDICA
  • Κωδικός: 10155265
  • Βάρος: 0.20kg
49,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 40,17€