MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ENZYMEDICA DIGEST SPECTRUM 30CAPS

ENZYMEDICA DIGEST SPECTRUM 30CAPS

ENZYMEDICA DIGEST SPECTRUM 30CAPS

Digest Spectrum

Ένζυμα για όλες τις σημαντικές τροφικές δυσανεξίες

Διασπά τη γλουτένη, τη φαινόλη, τη λακτόζη και την καζεΐνη*

Επιταχύνει την πέψη*

Ενισχύει την ενέργεια*

Μειώνει τα περιστασιακά αέρια, το φούσκωμα και τη δυσπεψία*

Οφέλη

Τέλος, οι τροφικές δυσανεξίες δεν χρειάζεται να σας κάνουν να ανησυχείτε σε κάθε μπουκιά.

Το μοναδικό μας μείγμα ενζύμων διασπά τις προβληματικές τροφές για να διευκολύνει το φαγητό για όσους υποφέρουν από όλες τις σημαντικές τροφικές δυσανεξίες.* Με την υποστήριξη του Thera-blend, τα ένζυμα του Digest Spectrum είναι ενεργά σε ολόκληρο το πεπτικό σύστημα, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για την υγεία σας. Νιώστε την ελευθερία που μπορεί να σας δώσει η σωστή πέψη!

Η επιστήμη

Τι προκαλεί τροφικές δυσανεξίες;

Ενώ αυτό που τρώμε μπορεί να προκαλέσει τα δυσάρεστα συμπτώματα της τροφικής δυσανεξίας, η βασική αιτία μπορεί να είναι μια ανεπάρκεια ενζύμου. Η γλουτένη, η καζεΐνη, η λακτόζη και οι φαινόλες έχουν όλα συγκεκριμένα ένζυμα σχεδιασμένα να τις διασπούν και αν δεν παράγουμε ή δεν λαμβάνουμε αρκετά από αυτά μέσω της διατροφής μας, το έντερο μας μπορεί να έχει δυσκολία με αυτά τα τρόφιμα.

Πώς μπορούν να βοηθήσουν τα ένζυμα;

Εκεί είναι που ένα συμπλήρωμα πεπτικών ενζύμων μπορεί να βοηθήσει να καλυφθεί το κενό. Το Digest Spectrum έχει έναν μοναδικό συνδυασμό ενζύμων υψηλής ισχύος που παρέχει εξειδικευμένη πεπτική υποστήριξη σε άτομα που παρουσιάζουν δυσανεξία σε τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη, γαλακτοκομικά, καζεΐνη και φαινόλες.*

Μπορούν τα πεπτικά ένζυμα να με βοηθήσουν εάν είμαι κοιλιοκάκη ή έχω τροφική αλλεργία;

Δυστυχώς, τα πεπτικά ένζυμα δεν είναι κατάλληλα για αυτά τα άτομα. Οι τροφικές αλλεργίες είναι αντιδράσεις του ανοσοποιητικού, ενώ η τροφική δυσανεξία είναι ανεπάρκεια ενζύμων. Τα συμπληρώματα διατροφής όπως το Digest Spectrum λειτουργούν καλύτερα για άτομα με γνωστές αντιδράσεις τροφικής δυσανεξίας ή για όσους θέλουν να παρέχουν υποστήριξη για διασταυρούμενη μόλυνση όταν τρώνε έξω.

Τι διαφορετικό έχουν τα ένζυμα Digest Spectrum από άλλα;

Δεν δημιουργούνται όλα τα συμπληρώματα ενζύμων ίσα και το Digest Spectrum έχει την πιο ισχυρή φόρμουλα στην αγορά. Περιέχει ισχυρά ένζυμα όπως αμυλάση, λιπάση, κυτταράση και πρωτεάση. Αυτά τα ένζυμα διασπούν πολύπλοκα τρόφιμα όπως υδατάνθρακες, λίπη, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.*

Η αποκλειστική τεχνολογία Thera-blend της Enzymedica σημαίνει ότι τα ένζυμα που βρίσκονται στο Digest Spectrum θα λειτουργούν σε ολόκληρο το φάσμα pH που βρίσκεται κατά μήκος του πεπτικού σας συστήματος. Όταν οι φόρμουλες ενζύμων άλλων εμπορικών σημάτων ενδέχεται να είναι ανεπαρκείς, σχεδόν σε όλα τα όξινα ή αλκαλικά περιβάλλοντα, το Digest Spectrum θα είναι αποτελεσματικό.

 

Προτεινόμενη χρήση

Λαμβάνετε 1-2 κάψουλες με κάθε γεύμα. Μπορεί να ληφθούν περισσότερα ανάλογα με τις ανάγκες.

Συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν από τη χρήση εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, παίρνετε φάρμακα ή έχετε μια ιατρική πάθηση.

30 κάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: ENZYMEDICA
  • Κωδικός: 1067054
  • Βάρος: 0.15kg
19,84€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,00€