MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

POWER HEALTH FLERIANA ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΣΠΕΙΡΑ 10τμχ

POWER HEALTH FLERIANA ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΣΠΕΙΡΑ 10τμχ

POWER HEALTH FLERIANA ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΣΠΕΙΡΑ 10τμχ

Εντομοαπωθητικές σπείρες

Εντομοαπωθητικές σπείρες με πύρεθρο για τα κουνούπια και τις σκνίπες. Διάρκεια προστασίας έως και 5 ώρες. Εύκαμπτες σπείρες από ανακυκλωμένο χαρτί, δεν σπάνε κατά το διαχωρισμό και την τοποθέτηση και δεν αφήνουν υπολείμματα στα χέρια. Η συσκευασία περιέχει μεταλλική βάση στήριξης.

Με πύρεθρο ως φυτική δραστική ουσία

Με ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης

Διάρκεια προστασίας έως 5 ώρες

Εύκαμπτες σπείρες από ανακυκλωμένο χαρτί

Δεν σπάνε κατά τον διαχωρισμό και την τοποθέτηση

Δεν αφήνουν υπολείμματα στα χέρια

Εγκεκριμένο απωθητικό από το Υ.Α.Α.Τ.

 

ΣΥΝΘΕΣΗ

Chrysanthemum cinerariaefolium extract from open and mature flowers of Tanacetum cinerariifolium obtained with supercritical carbondioxide 0,3% β/β,  βοηθ. ουσίες:  99,4 % β/β

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ξεχωρίστε τις δύο σπείρες πιέζοντας ελαφρά στο κέντρο που είναι ενωμένες.

Πριν ανάψετε την σπείρα τοποθετήστε την στην μεταλλική βάση σε επίπεδη, σταθερή επιφάνεια, μακριά από εύφλεκτα αντικείμενα και βάλτε ένα μεταλλικό αντικείμενο από κάτω για τη συλλογή της στάχτης.

Σηκώστε προς τα επάνω το έλασμα της μεταλλικής βάσης και στερεώστε τη σπείρα.

Το σωστό άναμμα έχει γίνει αν η καύτρα καλύπτει τη μύτη της σπείρας σε μήκος 1-1,5 εκ.

Αποφύγετε την εισπνοή του καπνού κατά τη χρήση. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση του προϊόντος. Ποτέ μην αφήνετε τις σπείρες αναμμένες χωρίς επίβλεψη.

Περιεχόμενο 10 καπνογόνες σπείρες και μεταλλική βάση στήριξης

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: POWER HEALTH
  • Κωδικός: 10122547
  • Βάρος: 0.20kg
3,16€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,55€