MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

DUCRAY MELASCREEN PROMO PROTECTIVE ANTI-SPOTS FLUID SPF50+ FOR NORMAL TO COMBINATION SKIN 50ML

DUCRAY MELASCREEN PROMO PROTECTIVE ANTI-SPOTS FLUID SPF50+ FOR NORMAL TO COMBINATION SKIN 50ML

DUCRAY MELASCREEN PROMO PROTECTIVE ANTI-SPOTS FLUID SPF50+ FOR NORMAL TO COMBINATION SKIN 50ML

DUCRAY MELASCREEN PROMO PACK PROTECTIVE ANTI-SPOTS FLUID SPF50+ FOR NORMAL TO COMBINATION SKIN 50ML

Λεπτόρρευστη κρέμα SPF50+

Προλαμβάνει τη φωτογήρανση - Προστατεύει - Μειώνει τις χρωστικές κηλίδες

Αντηλιακή προστασία κατά των καφέ κηλίδων και της φωτογήρανσης που συνιστάται για κανονικό προς μικτό δέρμα.

Κατοχυρωμένο σύστημα φίλτρων της Pierre Fabre

Δερματολογικά ελεγμένη. Ματ αποτέλεσμα. Ανθεκτική στο νερό. Μη φαγεσωρογόνος.

Η MELASCREEN UV Λεπτόρρευστη κρέμα SPF50+ είναι η πρώτη φωτοπροστατευτική αγωγή από τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Ducray για τον περιορισμό και τη μείωση των καφέ κηλίδων¹ που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Αυτή η αντηλιακή κρέμα κατά των καφέ κηλίδων περιέχει καινοτόμα δραστικά συστατικά, όπως το RONACARE AP®, το οποίο περιορίζει τις καφέ κηλίδες και προστατεύει από τη φωτογήρανση και την κυτταρική αλλοίωση χάρη στην αντιοξειδωτική δράση² που είναι 100 φορές πιο ισχυρή από τη ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε.

Με ένα νέο κατοχυρωμένο σύστημα φίλτρων, η MELASCREEN UV λεπτόρρευστη κρέμα SPF50+ παρέχει μέγιστη προστασία από τις βλαβερές επιδράσεις των ακτινοβολιών UVB και UVA.

Μια ευχάριστη, ματ υφή, ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα.

Πλεονέκτημα

Οι καφέ κηλίδες μειώνονται από τον πρώτο μήνα χρήσης¹ • 87% μείωση της κυτταρικής βλάβης χάρη στη δράση του RonaCareAP².

Οφέλη

ΠΡΟΑΓΕΙ την εξάλειψη των καφέ κηλίδων και εμποδίζει την εμφάνισή τους

ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ την εμφάνιση των ρυτίδων και καταπολεμά τη φωτογήρανση

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ αποτελεσματικά από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες και ενυδατώνει το δέρμα χάρη στην ματ υφή του

¹Κλινική μελέτη σε 33 άτομα με μέλασμα ή φακίδες, με 2 εφαρμογές την ημέρα και πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο, για 4 εβδομάδες. % ποσοστό ικανοποίησης.

²Δοκιμή in vitro : ποσοστό αναστολής της κυτταρικής αλλοίωσης για τα κερατινοκύτταρα που δέχτηκαν ακτινοβολία UVA.

 

Εφαρμογή

Συχνότητα χρήσης

Όσο συχνά χρειάζεται

Προειδοποίηση: η μείωση της συνιστώμενης ποσότητας μειώνει το επίπεδο προστασίας

Συμβουλές εφαρμογής

Εφαρμόστε ομοιόμορφα 5 έως 6 δόσεις στο πρόσωπο, 9 έως 10 δόσεις στο ντεκολτέ και 1 έως 2 δόσεις στο πίσω μέρος του χεριού πριν από την έκθεση στον ήλιο

Προφυλάξεις για τη χρήση

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

Εάν τα προϊόντα έρθουν σε επαφή με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό

Αποφύγετε την έκθεση τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας, από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Να φοράτε προστατευτικό ρουχισμό (καπέλο με μεγάλο γείσο, γυαλιά ηλίου, μπλουζάκι κ.λπ.)

 

Συστατικά

WATER (AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO]. CETEARYL ISONONANOATE. DIISOPROPYL ADIPATE. ISODECYL NEOPENTANOATE. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. DECYL GLUCOSIDE. BIS-ETHYLHEXYL HYDROXYDIMETHOXY BENZYLMALONATE. C10-18 TRIGLYCERIDES. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. DISODIUM EDTA. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. PROPYLENE GLYCOL. SILICA [NANO]. SODIUM HYDROXIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

RONACARE AP

Δραστικό συστατικό το οποίο είναι γνωστό ότι συμβάλλει στη μείωση των καφέ κηλίδων

2 x 50ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: DUCRAY
  • Κωδικός: 10168054
  • Βάρος: 0.10kg
10,24€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,26€