MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC HERBS CHAMOMILE 20 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.5G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC HERBS CHAMOMILE 20 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.5G

SYMBEEOSIS GREEK ORGANIC HERBS CHAMOMILE 20 ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ X 1.5G

GREEK ORGANIC HERBS – CHAMOMILE

Calming for you, calming for the planet.

Καταπραϋντικό για σένα, ηρεμεί το σώμα και το στομάχι. Καταπραϋντικό για τον πλανήτη, από βιολογικές καλλιέργειες που σέβονται το φυσικό περιβάλλον.

Για ακόμα μεγαλύτερη δραστικότητα, το μείγμα είναι ενισχυμένο με το δραστικό ξηρό εκχύλισμα χαμομηλιού.

Περιέχει: βιολογικό χαμομήλι (Matricaria chamomilla), βιολογικό ξηρό εκχύλισμα χαμομηλιού - 20 πυραμίδες, 30g

Από τη φύση του χωρίς καφεΐνη

Άρωμα και γεύση: άρωμα μήλου, διακριτική και γλυκιά γεύση

Ιδανικό: το βράδυ για έναν γλυκό ύπνο, ή σε περίπτωση στομαχικών ενοχλήσεων

Το χαμομήλι είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για τα πολλαπλά ευεργετικά του οφέλη για τον άνθρωπο: έχει σημαντικές αντισηπτικές ιδιότητες, ανακουφίζει τις στομαχικές διαταραχές, καταπραΰνει τα συμπτώματα του κρυολογήματος, και ηρεμεί σώμα και πνεύμα για έναν ευχάριστο ύπνο. Το όνομά του προέρχεται από το χαρακτηριστικό άρωμα μήλου που αναδίδει την άνοιξη, όταν ανθίζει – χάρη στην ιδιαίτερη αυτή ευωδιά, συχνά αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξή του πριν το δούμε. Για ακόμα μεγαλύτερη δραστικότητα, το μείγμα είναι ενισχυμένο με το δραστικό ξηρό εκχύλισμα χαμομηλιού.

 

Προέλευση

Το χαμομήλι μας προέρχεται από το Θεσσαλικό κάμπο, στις εκβολές του Πηνειού ποταμού. Καλλιεργείται με τις πιο σύγχρονες βιολογικές πρακτικές και με σεβασμό για το περιβάλλον. Η γη της περιοχής προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες. Την καλλιεργούμε με προσοχή και φροντίδα, και μας το ανταποδίδει με χαμομήλι εξαιρετικής ποιότητας, με όλες τις ξεχωριστές του ιδιότητες που το κάνουν τόσο μοναδικό.

 

Οδηγίες παρασκευής

Ζεστό ρόφημα: Ζεσταίνετε 250ml νερό στους 95°C. Βυθίζετε την πυραμίδα στο νερό για 3-5 λεπτά. Ιδανικά, καλύψτε την κούπα για να διατηρηθούν στο μέγιστο τα αρώματα και τα δραστικά συστατικά των βοτάνων. Στη συνέχεια αφαιρείτε την πυραμίδα και αν θέλετε προσθέτετε μέλι Symbeeosis ή stevia.

Κρύο ρόφημα: Ετοιμάστε το όπως το ζεστό ρόφημα με τη μισή ποσότητα νερού, και συμπληρώστε κρύο νερό ή παγάκια.

Tip: Για να κάνετε το ρόφημά σας πιο δυνατό, μειώστε την ποσότητα του νερού. Για πιο ελαφρύ, αυξήστε την.

Be symbiotic: Αν επιθυμείτε, προσθέστε μια φυσική γλυκαντική ουσία όπως μέλι, stevia ή φλούδες από πορτοκάλι. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το χαμομήλι με μια πυραμίδα μελισσόχορτο για ένα χαλαρωτικό βραδινό ρόφημα.

Συνταγές

Κρύο ρόφημα για χαλάρωση

Το χαμομήλι είναι ένα παραδοσιακό χαλαρωτικό ρόφημα για όλες τις ώρες της ημέρας. Οι φρέσκες φλούδες πορτοκαλιού και το φύλλο μέντας ενισχύουν τις καταπραϋντικές ιδιότητες και δημιουργούν μια εμπειρία γεύσης.

Τι θα χρειαστώ – για 1 ποτήρι

1 πυραμίδα Greek Organic Chamomile, φρέσκες φλούδες πορτοκαλιού, 1 φρέσκο φύλλο μέντας

Οδηγίες

Σε μισό φλιτζάνι ζεστό νερό προσθέστε την πυραμίδα Greek Organic Chamomile. Αφήστε την  πυραμίδα στο ζεστό νερό για 10 λεπτά, κατά προτίμηση με σκεπασμένο το φλιτζάνι.

Στη συνέχεια αφαιρέστε την πυραμίδα και προσθέστε κρύο νερό. Σερβίρετε σε ένα ποτήρι με παγάκια, το φρέσκο φύλλο μέντας και τις φλούδες πορτοκαλιού. 

 

Δοκιμάστε ακόμα

Greek Organic Mountain Tea and Lavender – για απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία

Greek Organic Herbs Dittany – για την αντιμετώπιση του καθημερινού στρες

Greek Organic Herbs Lemon Balm – για αίσθηση ευφορίας

 

DIY ideas

Χρησιμοποιήστε τη μεταλλική συσκευασία σαν γλαστράκι για να καλλιεργήσετε χαμομήλι στο σπίτι – μια όμορφη δραστηριότητα για να μοιραστείτε με τα παιδιά

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: SYMBEEOSIS
  • Κωδικός: 10153052
  • Βάρος: 0.20kg
8,33€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,38€