MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FULL HEALTH GLUCO SUPPORT 60 VCAPS

FULL HEALTH GLUCO SUPPORT 60 VCAPS
ΜΕ ΤΗΝ
ΑΓΟΡΑ
ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FULL
HEALTH
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
5%
ΕΚΠΤΩΣΗ
FULL HEALTH GLUCO SUPPORT 60 VCAPS

FULL HEALTH GLUCO SUPPORT 60 VCAPS

Το Gluco Support είναι συμπλήρωμα διατροφής  με βιταμίνες, μέταλλα και φυτικά εκχυλίσματα που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στον υγιή μεταβολισμό των υδατανθράκων.

- Τα βότανα με τις πικρές τους ουσίες παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για την διαχείριση των τιμών σακχάρου στο αίμα

- Το χρώμιο συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό και στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης

- Οι Β1 και Β6 συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου

- Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων

Στο δυτικό διατροφικό πρότυπο, η αποφυγή πικρών τροφών και η προτίμηση των γλυκών και αλμυρών τροφίμων σχετίζεται με την υπερφαγία (υπερκατανάλωση τροφής) και τις επακόλουθες ασθένειες του πολιτισμού, όπως είναι ο διαβήτης, οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και οι νευροεκφυλιστικές ασθένειες.

Oι πικρές ουσίες στα τρόφιμα αντιμετωπίζουν άμεσα κάθε ένα από αυτά τα μεταβολικά νοσήματα σε θεμελιώδες επίπεδο ενεργοποιώντας κυτταρικές διεργασίες που οδηγούν σε έλεγχο της όρεξης, ρύθμιση γλυκόζης, αναστολή του καρκίνου και καταπολέμηση της φλεγμονής.

Στο GLUCO SUPPORT, συνδυάζονται βιταμίνες και ιχνοστοιχεία με φυτικά εκχυλίσματα που αποδεδειγμένα μπορούν να συνεργαστούν παράλληλα με μια ισορροπημένη διατροφή ώστε το σώμα να μπορεί να ρυθμίσειθ τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Αυτό επιτυγχάνεται με τρεις δρόμους δράσης

- Βελτίωση του μεταβολισμού των υδατανθράκων της τροφής

- Μείωση της επιθυμίας για κατανάλωση γλυκών και σακχάρων

- Ενδυνάμωση των μηχανισμών ισορροπίας του μεταβολισμού και της παραγωγής ινσουλίνης

Το GLUCO SUPPORT, στοχεύει επίσης στην χρήση δραστικών ουσιών για την καλύτερη λειτουργία του παγκρέατος, την εύρυθμη ανταπόκριση των κυττάρων στην ινσουλίνη, στην εξάλειψη του μεταβολικού συνδρόμου με φυσιολογικές διαδικασίες

 

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εκχύλισμα φύλλων Gymnema Sylvestre,  Εκχύλισμα καρπών Bitter Mellon,  Εκχύλισμα φλοιού κανέλας Κεϋλάνης, Εκχύλισμα φύλλων Banaba, Εκχύλισμα Indian Kino, Εκχύλισμα Βερβερίνης,Εκχύλισμα κάκτου nopal, Βιταμίνη Β1 (ως υδροχλωρική θειαμίνη), Βιταμίνη Β6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη), Οξείδιο του ψευδαργύρου, Χρώμιο πολυνικοτινικό.

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: φυτική κυτταρίνη (υλικό κάψουλας).

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ : Λαμβάνετε 2 κάψουλες την ημέρα σύμφωνα με την δοσολογία

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: FULL HEALTH
  • Κωδικός: 10161647
  • Βάρος: 0.25kg
21,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€