MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FULL HEALTH SUNFLOWER LECITHIN – 300 ΓΡ

FULL HEALTH SUNFLOWER LECITHIN – 300 ΓΡ
ΜΕ ΤΗΝ
ΑΓΟΡΑ
ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FULL
HEALTH
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
5%
ΕΚΠΤΩΣΗ
Eξαντλημένο
FULL HEALTH SUNFLOWER LECITHIN – 300 ΓΡ

FULL HEALTH SUNFLOWER LECITHIN – 300 ΓΡ

FULL HEALTH SUNFLOWER LECITHIN – 300 ΓΡ

100% Λεκιθίνη απο ηλίανθο

Τα φωσφολιπίδια είναι βασικά δομικά συστατικά των κυττάρων και ιδίως των μεμβρανών.

Τα φωσφολιπίδια είναι απαραίτητα συστατικά σε κρίσιμες για την ζωή βιολογικές λειτουργίες.

100% ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΠΟ 100% ΜΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

ΧΩΡΙΣ ΕΚΔΟΧΑ, ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ

ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ 

ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ 1829 & 1820 / 2003 [ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ. ]

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ 2001/13/ΕC & 1169/2011/ΕC

Η λεκιθίνη αποτελεί πηγή φωσφολιπιδίων, τα οποία βρίσκονται σε όλες τις κυτταρικές μεμβράνες και ασκούν αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση.

Η λεκιθίνη αποτελείται από πολλά διαφορετικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της χολίνης, ινοσιτόλης, λινελαϊκό οξύ, Phosphatidylserine, ευεργετικά λιπαρά οξέα και τριγλυκερίδια. 

Αυτά τα πολύτιμα συστατικά της λεκιθίνης είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος και για την διεξαγωγή και περάτωση πολλών μεταβολικών διαδικασιών.

H λεκιθίνη είναι μια λιπαρή ουσία που παράγεται από το συκώτι και συντίθεται κυρίως από χολίνη, μια φυσική ένωση που βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα των φυτών και των ζώων. Διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε όλες σχεδόν τις βιολογικές διαδικασίες - συμπεριλαμβανομένης της μετάδοσης του νευρικού σήματος, την αναπνοή και την παραγωγή ενέργειας. Η λεκιθίνη είναι σημαντικό στοιχείο για όλες αυτές τις βιολογικές λειτουργίες και περισσότερο για τις μεταβολικές και ενεργειακές διαδικασίες του εγκεφάλου.

Μπορεί να βρεθεί σε μια ποικιλία τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων κρόκων αυγών, γάλα, κρέας, ψάρια και όσπρια.

Δεδομένου ότι η πρόσληψη μερικών από αυτά τα τρόφιμα έχει μειωθεί λόγω της χοληστερόλης και λίπους που περιέχουν, έχουμε μειωμένη πρόσληψη ταυτόχρονα σε αυτό το σημαντικό θρεπτικό συστατικό.

Κάθε ζωντανό κύτταρο έχει απόλυτη ανάγκη από επάρκεια των φωσφολιπιδίων και αυτό κάνει την λεκιθίνη απαραίτητο σχεδόν τρόφιμο.

To 1996 διεξήχθη το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο για τα φωσφολιπίδια. Στο συνέδριο αυτό φανερώθηκε, ότι η λεκιθίνη και κάποια συστατικά της  παίζουν ουσιαστικό ρόλο για υποστήριξη της υγείας κι ακόμη για αποτροπή πολλών ασθενειών.Σύμφωνα με τα πορίσματα του συνενδρίου τα φωσφολιπίδια είναι σημαντικά για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και την βελτίωση της μνήμης, για αποτροπή των καρδιαγγειακών κινδύνων  και παθήσεων και η εξασφάλιση της επάρκειάς τους  επαναφέρει την κανονικότητα σε πολλές  κυτταρικές λειτουργίες.

Η λεκιθίνη είναι πολύ σημαντικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών  και λειτουργεί ως όχημα για τα απαραίτητα λιπαρά οξέα και για την προώθηση του μεταβολισμού

Κάθε ανεπάρκεια λεκιθίνης απειλεί ειδικά και έντονα το νευρικό σύστημα εμφανίζοντας μια ποικιλία νευρολογικών διαταραχών. Οι θήκες μυελίνης που προστατεύουν τους νευρώνες του εγκεφάλου της σπονδυλικής στήλης και τα χιλιάδες μίλια των νεύρων στο σώμα μαςαποτελούνται κατά τα δύο τρίτα από λεκιθίνη.

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Η λεκιθίνη απο ηλίανθο δεν είναι γενετικά τροποποιημένη και δεν απαιτεί χημική εκχύλιση για να απραχθεί όπως οι ποικιλίες λεκιθίνης της σόγιας.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 100% ΛΕΚΙΘΙΝΗ ΑΠΟ ΗΛΙΑΝΘΟ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 

ΑΝΑ 100 ΓΡ: Ενέργεια 3500 kj/850kcal, λιπαρά 92γρ. (από τα οποία κορεσμένα 20γρ.), υδατάνθρακες 1γρ. (από τους οποίους σάκχαρα 1γρ.), πρωτείνη 3,5γρ., νάτριο <0.7γρ.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Η λεκιθίνη είναι τροφή. Μπορείτε να προσθέσετε 10γρ. περίπου στο φαγητό, στον χυμό, στα φρούτα σας ή στην σαλάτα σας.

(1) (Η περιεκτικότητα σε λίπος 91% είναι σε μεγάλο βαθμό φωσφολιπίδια και τριγλυκερίδια, καθώς και μερικά γλυκολιπίδια.Το λίπος υπολογίζεται ως άθροισμα όλων των λιπαρών οξέων που εκφράζονται ως τριγλυκερίδια. Η περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα της σκόνης λεκιθίνης είναι 50 g/100 g).

(2) Δεν αναμένεται πρωτεΐνη στη λεκιθίνη και μπορεί να προσδιοριστεί ως <0,3%. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη αναλύεται ως ολικό άζωτο. Η λεκιθίνη περιέχει άζωτο στην ομάδα φωσφολιπιδίων της, επομένως η ανάλυση ανιχνεύει μια τιμή που δεν αντανακλά την περιεκτικότητα σε πρωτεϊνικό άζ

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: FULL HEALTH
  • Κωδικός: 10161668
  • Βάρος: 0.40kg
16,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,31€