MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FULL HEALTH VISION SUPPORT 60CAPS

FULL HEALTH VISION SUPPORT 60CAPS
ΜΕ ΤΗΝ
ΑΓΟΡΑ
ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FULL
HEALTH
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
5%
ΕΚΠΤΩΣΗ
FULL HEALTH VISION SUPPORT 60CAPS

FULL HEALTH VISION SUPPORT 60CAPS

Vision Support

Συμπλήρωμα διατροφής με φυτικά εκχυλίσματα και θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης

Η λουτεΐνη, η ζεαξανθίνη, η ασταξανθίνη και το βήτα καροτένιο ανήκουν στην ομάδα των καροτενοειδών, ουσίες που τις βρίσκουμε συνήθως στα πολύχρωμα φρούτα και στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά.

Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη βρίσκονται στον αμφιβληστροειδή και προστατεύουν τον ιστό των οφθαλμών από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες. Η πρόσληψη των δύο αυτών πολύτιμων συστατικών είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα ηλικιωμένα άτομα, διότι προστατεύουν τον ιστό από τον εκφυλισμό λόγω γήρατος. Παράλληλα η συμπληρωματική χορήγηση τους έχει συσχετιστεί με την βελτίωση της όρασης.(Eggersdorfer & Wyss, 2018)

Το βήτα καροτένιο αποτελεί πρόδρομη μορφή της βιταμίνης Α, η οποία μεταξύ άλλων συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης (Επίσημος ισχυρισμός υγείας από τον EFSA)

Η ασταξανθίνη είναι ένα φυσικό καροτενοειδές που βρίσκεται στα μικροάλγη (φύκια) και σε θαλασσινά όπως ο σολομός, οι γαρίδες και ο αστακός. Χαρακτηρίζεται για την αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική της δράση, ενώ τα δεδομένα τόσο από κλινικές όσο και από προ κλινικές μελέτες μας δείχνουν πως η πρόσληψη του συμπληρωματικά στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής μπορεί να αποτελέσει σύμμαχο για την υποστήριξη της υγείας των οφθαλμών.  (Giannaccare et al., 2020)

Το μύρτιλο είναι πλούσιο στα φλαβονοειδή ανθοκυανίνες, συστατικά που προστατεύουν τον ιστό από την οξειδωτική βλάβη, η χρήση του συμπληρωματικά έχει φανεί πως δρα υποστηρικτικά σε περιπτώσεις οφθαλμικής κόπωσης και σε περιπτώσεις ξηροφθαλμίας, όπου χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η παρατεταμένη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή. (Choo et al., 2022)

Η ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2) και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης, επιπλέον ο ψευδάργυρος συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό της βιταμίνης Α.

Το σελήνιο και ο χαλκός συμβάλλουν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. (Επίσημοι ισχυρισμοί υγείας από τον EFSA)

Το βότανο ευφρασία (Euphrasia officinallis) χρησιμοποιείται ευρέως για την υποστήριξη της υγείας των οφθαλμών σε περιπτώσεις ερεθισμού, ενώ στο εκχύλισμα του βοτάνου υπάρχουν ενώσεις όπως ταννίνες, φαινολικά οξέα και φλαβονοειδή. (Caban et al., 2022)

Η ταυρίνη είναι ένα αμινοξύ που το λαμβάνουμε από την διατροφή, με την μεγαλύτερη περιεκτικότητα να βρίσκεται στα οστρακοειδή όπως τα μύδια, ενώ υψηλή περιεκτικότητα του αμινοξέος υπάρχει σε τρόφιμα όπως η γαλοπούλα και το κοτόπουλο.  Η ταυρίνη υπάρχει σε αφθονία στον ιστό του αμφιβληστροειδούς, προστατεύοντας τον λόγω της αντιοξειδωτικής ιδιότητας του. (Froger et al., 2014)

Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού είναι πλούσιο σε προανθοκυανιδίνες, ισχυρές αντιοξειδωτικές ενώσεις που μεταξύ άλλων μπορούν να προστατεύσουν τους ιστούς των οφθαλμών. Οι προανθοκυανιδίνες βρίσκονται στην διατροφή σε τρόφιμα όπως η φλούδα του μήλου, το πράσινο και το μαύρο τσάι, η κανέλα, ο μαϊντανός, τα εσπεριδοειδή, η μαύρη σοκολάτα, το κακάο και το κόκκινο κρασί. (Unusan, 2020)

Το άλφα λιποϊκό οξύ βρίσκεται σε τρόφιμα όπως το κόκκινο κρέας, το σπανάκι, το μπρόκολο και η μαγιά, πρόκειται για ένα αντιοξειδωτικό που έχει συσχετιστεί για τα  οφέλη του σε περιπτώσεις διαβητικών επιπλοκών όπως η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια. (Ajith, 2020)

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εκχύλισμα μούρων άγριου μύρτιλου, εκχύλισμα καλέντουλας, εκχύλισμα ευφρασίας, εκχύλισμα απο φύκη haematococcus pluvialis, L-Ταυρίνη, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, άλφα λιποϊκό οξύ, υαλουρονικό οξύ, βήτα καροτένιο, εκχύλισμα γκίνγκο μπιλόμπα, ριβοφλαβίνη, σεληνομεθειονίνη, οξείδιο του ψευδαργύρου, χηλικός χαλκός

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Οξείδιο του πυριτίου, φυτική κυτταρίνη

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα μετά απο το γεύμα

Διατροφικός Πίνακας

Θρεπτικά Συστατικά   /   Ανά 1 κάψουλα   /   ΣΗΠ*

Εκχύλισμα μούρων άγριου μύρτιλου (bilberry vaccinium uliginosum)    /   150 mg   /   **

Εκχύλισμα καλέντουλας (tagetes erecta)   /   100 mg   /   **

Σταθεροποιημένης απόδοσης

25% σε Λουτεΐνη   /   25 mg   /   **

4% σε Ζεαξανθίνη   /   4 mg   /   **

Εκχύλισμα Ευφρασίας (Euphrasia officinallis)   /   100 mg   /   **

Εκχύλισμα απο φύκη haematococcus pluvialis

Σταθεροποιημένης απόδοσης   /   67 mg   /   **

3% σε ασταξανθίνη   /   2 mg   /   **

L-Ταυρίνη (L-Taurine)   /   50 mg   /   **

Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (grapeseed – vitis vinifera)   /   50 mg   /   **

Άλφα λιποϊκό οξύ (R-alpha lipoic acid)   /   30 mg   /   **

Υαλουρονικό οξύ   /   30 mg   /   **

Βήτα καροτένιο 10% (5000 IU βιταμίνη A   /    18 mg   /   188%

Εκχύλισμα γκίνγκο μπιλόμπα (gingko biloba)   /   15 mg   /   **

Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη Β2)   /   10 mg   /   714%

Σεληνομεθειονίνη   /   10 mg   /   90,9%

Σταθεροποιημένης απόδοσης

0,5% σε σελήνιο   /   50 μg

Οξείδιο του ψευδαργύρου   /   7 mg   /   50%

Που αποδίδει ψευδάργυρο   /   5 mg     

Χηλικός χαλκός (δυσγλυκινικός)   /   4 mg   /   100%

Που αποδίδει χαλκό >25%   /   1 mg

ΣΗΠ* = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη

**= Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ

Προειδοποιήσεις

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάσατο μιας ισορροπημένης δίαιτας

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας

Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: FULL HEALTH
  • Κωδικός: 10163882
  • Βάρος: 0.20kg
31,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,40€