MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

FULL HEALTH HEMA SUPPORT 60V.CAPS

FULL HEALTH HEMA SUPPORT 60V.CAPS
ΜΕ ΤΗΝ
ΑΓΟΡΑ
ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ
ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
FULL
HEALTH
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
ΑΥΤΟΜΑΤΑ
ΣΤΟ
ΚΑΛΑΘΙ
ΣΑΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
5%
ΕΚΠΤΩΣΗ
FULL HEALTH HEMA SUPPORT 60V.CAPS

FULL HEALTH HEMA SUPPORT 60V.CAPS

Hema Support 60 caps

Συμπλήρωμα διατροφής με θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στη φυσιολογική αιμοποίηση και στη μείωση της κόπωσης

Προτείνεται:

Για τη διατροφική υποστήριξη σε περιπτώσεις ανεπάρκειας σιδήρου ή σιδηροπενικής αναιμίας

Όπου η διατροφική πρόσληψη υστερεί από θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην ομαλή αιμοποίηση

Στο Hema support, η μορφή σιδήρου που περιέχεται είναι ο χηλικός σίδηρος (BISGLYCINATE), ο οποίος χαρακτηρίζεται για την καλή απορρόφηση και τις μειωμένες γαστρεντερικές παρενέργειες σε σύγκριση με άλλες μορφές σιδήρου που βρίσκονται στα διατροφικά συμπληρώματα (Fischer et al., 2023).

Η νιασίνη, o σίδηρος και το παντοθενικό οξύ συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Ακόμη, ο σίδηρος συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της αιμοσφαιρίνης. Η βιταμίνη C αυξάνει την απορρόφηση σιδήρου, η βιταμίνη Β12, Β6 και η ριβοφλαβίνη είναι βιταμίνες που συμβάλλουν στο φυσιολογικό σχηματισμό και στη φυσιολογική κατάσταση των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Το φυλλικό οξύ συμβάλλει στη φυσιολογική αιμοποίηση, ενώ ο χαλκός συμβάλλει στη φυσιολογική μεταφορά του σιδήρου στον οργανισμό. (Επίσημοι ισχυρισμοί υγείας από τον EFSA).

Η σημαντική παρουσία της βερβερίνης στο Hema support έγκειται στην προστασία που παρέχει από την υπερφόρτωση σιδήρου. Συγκεκριμένα η βερβερίνη είναι ένα αλκαλοειδές που συνήθως βρίσκεται στις ρίζες, τους μίσχους και τoν φλοιό των φυτών, ενώ σε επίπεδο μηχανισμού μπορεί να μειώσει τη συσσώρευση σιδήρου.

Η προστατευτική δράση της βερβερίνης επιτυγχάνεται είτε μέσω της χηλικοποίησης του σιδήρου (δέσμευση του μετάλλου από την βερβερίνη), είτε λόγω της αντιοξειδωτικής της δράσης (Aalikhani et al., 2022; Song et al., 2023; Yang et al., 2022; Yi et al., 2021).

Τέλος, τα φλαβονοειδή που βρίσκονται στο μείγμα μούρων, βάσει πρόσφατων ερευνητικών στοιχείων συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην απορρόφηση του σιδήρου (Lesjak & K. S. Srai, 2019).

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Χηλικός σίδηρος, ascorbyl palmitate (πηγή βιταμίνης C), εκχύλισμα από άγριο τριαντάφυλλο, νιασίνη(από νικοτιναμίδιο), βιταμίνη B6(από 5'-φωσφορική-πυριδοξάλη), βιταμίνη B1(από υδροχλωρική θειαμίνη), παντοθενικό οξύ(από παντοθενικό ασβέστιο), Βιταμίνη B2 (ριβοφλαβίνη), χηλικός ψευδάργυρος, κιτρικό μαγγάνιο, σταθεροποιημένο μείγμα μούρων, χηλικός χαλκός, εκχύλισμα βερβερίνης, βιταμίνη B12(ως μεθυλοβαλαμίνη), φυλλικό οξύ

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φυτική κυτταρίνη

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα ημερησίως μετά το γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ειδικού

Διατροφικός Πίνακας

Θρεπτικά Συστατικά   /   Ανά 1 κάψουλα   /   ΣΗΠ*

Χηλικός σίδηρος (BISGLYCINATE)

Που αποδίδει σίδηρο   /   200 mg   /   40 mg   /   285,7%

Ascorbyl Palmitate

Που αποδίδει Βιταμίνη C   /   72 mg   /   30 mg   /   37,5%

Εκχύλισμα από άγριο τριαντάφυλλο

Που αποδίδει Βιταμίνη C   /   43 mg   /   30 mg   /   37,5%

Νικοτιναμίδιο που αποδίδει Βιταμίνη Β3 (Νιασίνη)   /   40 mg   /   250%

5’-Φωσφορική-πυριδοξάλη που αποδίδει Βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη)   /   23 mg   /   15 mg   /   1071%

Υδροχλωρική θειαμίνη

Που αποδίδει Βιταμίνη Β1 (Θειαμίνη)   /   23 mg   /   20 mg   /   1818%

Παντοθενικό ασβέστιο

Που αποδίδει Βιταμίνη Β5 (Παντοθενικό οξύ)   /   20 mg    /   333,3%

Βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη)   /   20 mg    /   1428,6%

Χηλικός ψευδάργυρος (BISGLYCINATE)

Που αποδίδει ψευδάργυρο   /   18 mg   /   5 mg   /   50%

Κιτρικό μαγγάνιο

Που αποδίδει μαγγάνιο   /   13 mg   /   2 mg   /   100%

Σταθεροποιημένο μείγμα μούρων    /   5 mg   /   **

Χηλικός χαλκός

Που αποδίδει χαλκό   /   4 mg   /   1 mg   /   100%

Εκχύλισμα βερβερίνης  3 mg      **

Βιταμίνη Β12

ως μεθυλοκοβαλαμίνη   /   400 μg   /   16000%

Φυλλικό οξύ   /   400 μg   /   200%

ΣΗΠ* = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη **= Δεν έχει οριστεί ΣΗΠ

Προειδοποιήσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης – Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάσατο μιας ισορροπημένης δίαιτας – Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου – Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας – να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210779377

60 φυτοκάψουλες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: FULL HEALTH
  • Κωδικός: 10171290
  • Βάρος: 0.20kg
20,25€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,33€