MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

HIGHER NATURE MAGNESIUM 200MG 20EFF. TABS

HIGHER NATURE MAGNESIUM 200MG 20EFF. TABS

HIGHER NATURE MAGNESIUM 200MG 20EFF. TABS

Magnesium Effervescent

Φυσικό χαλαρωτικό, βοηθά στην αντιμετώπιση του άγχους και του στρες

Το μαγνήσιο είναι ένα απαραίτητο ορυκτό που χρειάζεται για πάνω από 300 διαδικασίες στο σώμα, ωστόσο, πολλοί από εμάς είναι πραγματικά ανεπαρκείς σε αυτό.

Το μαγνήσιο παίζει βασικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας, τη λειτουργία των μυών και των νεύρων, καθώς και τη δομή των οστών και των δοντιών. Αυτό το ισχυρό μέταλλο αποδεικνύεται επίσης ότι βοηθά στη χαλάρωση, καταπολεμά το άγχος και προωθεί έναν καλό κύκλο ύπνου, ενώ παράλληλα μειώνει τον κίνδυνο υψηλής αρτηριακής πίεσης και χρόνιων ασθενειών όπως καρδιαγγειακές παθήσεις.

Κάθε ένα από τα αναβράζοντα δισκία μας προσφέρει 200mg μαγνησίου με φυσική γεύση πορτοκαλιού

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Υποστηρίζει επίπεδα ενέργειας και συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης

Διατηρεί τη λειτουργία των μυών και των νεύρων καθώς και τη δομή των οστών και των δοντιών

Περιλαμβάνει κιτρικό μαγνήσιο για μεγαλύτερη απορρόφηση και όφελος

20 εύχρηστα αναβράζοντα δισκία – ιδανικά για όσους δεν αγαπούν κάψουλες ή ταμπλέτες

Συχνά αισθάνεστε άγχος; Αν ναι, μπορείτε να ωφεληθείτε από τη συμπληρωματική πρόσληψη μαγνησίου.

Τα σημάδια ότι μπορεί να υπάρχει έλλειψη μαγνησίου περιλαμβάνουν άγχος, χαμηλή αντοχή στο άγχος, κακό ύπνο, κόπωση, ανήσυχα πόδια, συσπάσεις των ματιών, PMS (Προεμμηνορροϊκό Σύνδρομο) και μυϊκές κράμπες.

Το μαγνήσιο είναι ένα απαραίτητο μεταλλικό άλας που χρειάζεται για πάνω από 300 διαδικασίες στο σώμα, όπως η παραγωγή ενέργειας, η λειτουργία των μυών και των νεύρων, καθώς και η δομή των οστών και των δοντιών.

Βοηθά στη χαλάρωση και συμβάλλει στη μείωση του στρες και της κόπωσης.

Παίζει επίσης ρόλο στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης αίματος και της αρτηριακής πίεσης.

Το Μαγνήσιο βοηθά να διατηρείται χαλαρή η μυϊκή και καρδιακή λειτουργία, εξισορροπεί τη διάθεση και υποστηρίζει τον ήρεμο ύπνο.

Η έλλειψή του συμβάλλει στην δημιουργία μυϊκών σπασμών.

Άτομα που παθαίνουν συχνά κράμπες ή που αθλούνται συστηματικά έχουν μεγάλες ανάγκες σε μαγνήσιο.

Το Μαγνήσιο εμπλέκεται και στην παραγωγή ενέργειας, την νευρική λειτουργία και τον σχηματισμό δοντιών και οστών.

Μπορεί να βοηθήσει στην ρύθμιση της πίεσης και στην καλή ροή του αίματος.

Η μισή από την ολική ποσότητα Μαγνησίου του σώματος βρίσκεται στα οστά. Συνεργάζεται με το φώσφορο, το ασβέστιο και την βιταμίνη D για το χτίσιμο και διατήρηση υγιών οστών.

Το ασβέστιο και η D βοηθούν στην απορρόφηση και χρησιμοποίησή του.

Επίσης συνεργάζεται με το ασβέστιο, το νάτριο και το κάλιο για την διατήρηση του ελαστικού τόνου των αγγείων.

Διατροφή χαμηλή σε τρόφιμα ολικής αλέσεως, καρύδια και σπόρους και υψηλή πρόσληψη ζάχαρης, επεξεργασμένων τροφών, το αλκοόλ, τα αντισυλληπτικά, τα διουρητικά και το στρες εξαντλούν τα αποθέματά του στο σώμα.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ειδικά για τη σύνθεση

Εύχρηστη και εύκολη μορφή, εξαιρετική εναλλακτική λύση στα μεγάλα δισκία ( τα δισκία μαγνησίου είναι συχνά πολύ μεγάλα επειδή είναι ένα ογκώδες μεταλλικό στοιχείο)

Με φυσική γεύση πορτοκαλιού

Δραστικά συστατικά:

Κιτρικό μαγνήσιο – μια βιοδιαθέσιμη μορφή μαγνησίου για καλύτερη απορρόφηση

Οξείδιο του μαγνησίου – συμπληρώνει το κιτρικό και είναι μια καλά ανεκτή μορφή μαγνησίου που βοηθά και στις φυσιολογικές κινήσεις του εντέρου.

Με φυσικό γλυκαντικό από γλυκοσίδες στεβιόλης, που εξάγονται από το φυτό stevia και φρουκτόζη.

Συστατικά

1 κάψουλα των 200mg % NRV 53 περιέχει:

Ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, potassium bicarbonate, υγροσκοπικό: sorbitol, trimagnesium citrate, magnesium oxide, inulin, φυσική γεύση πορτοκάλι, άμυλο, γλυκοσίδες στεβιόλης, χρώμα: βήτα καροτίνη, χυμός παντζαριού.

Δεν περιέχει: τεχνητά χρώματα και συντηρητικά, ακεσουλφάμη Κ, ασπαρτάμη, σακχαρίνη ή σουκραλόζη, καλαμπόκι, γαλακτοκομικά, γλουτένη, λακτόζη, αραβόσιτο, αλάτι, σόγια, σιτάρι, μαγιά.

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Ενήλικες και παιδιά άνω των 13 ετών: 1 ταμπλέτα ημερησίως ή όπως συνιστάται από τον ιατρό-Σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Αντενδείξεις: μην υπερβαίνετε την ημερήσια δόση. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20 Effervescent Tabs

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: HIGHER NATURE
  • Κωδικός: 10120047
  • Βάρος: 0.20kg
11,92€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,61€