MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

HIGHER NATURE MULTI EFFERVESCENT 200MG 20EFF. TABS

HIGHER NATURE MULTI EFFERVESCENT 200MG 20EFF. TABS

HIGHER NATURE MULTI EFFERVESCENT 200MG 20EFF. TABS

Multi Effervescent 200mg

Αναβράζουσα πολυβιταμίνη

H Fizzy Multi είναι ίσως η πρώτη πολυβιταμίνη στην Ευρώπη με σύμπλεγμα 22 βιταμινών, μετάλλων και σπάνιων ιχνοστοιχείων, χωρίς πρόσθετα και τεχνητά βελτιωτικά γεύσης. Κάθε ταμπλέτα παρέχει τα αναγκαία επίπεδα θρεπτικών στοιχείων, με ιχνοστοιχεία όπως Μολυβδαίνιο, Μαγγάνιο και Χρώμιο. Έχει γεύση Σμέουρου (Φραμπουάζ ή Νιάουρο– Raspberry-Rubus ideaus), φυσικό γλυκαντικό από στέβια και αφρίζει εύκολα σε νερό ή χυμό χωρίς την βοήθεια δυσάρεστων χημικών αφριστικών παραγόντων.

Δεν περιέχει ασπαρτάμη, - ένα συνθετικό γλυκαντικό που έχει συνδεθεί με κινδύνους για την υγεία - σακχαρίνη, ακεσουλφάμη Κ, τεχνητές γεύσεις ή χρωστικά. Δεν περιέχει επίσης SLS (Sodium Lauryl Sulphate-Θειικό Λαουρικό Νάτριοαφριστικός παράγοντας) και Πολυπροπυλενογλυκόλη, άλλα αντιαφριστικά χημικά ή Φενυλαλανίνη

Το Μολυβδαίνιο συνεργάζεται στενά με το χαλκό και είναι μέρος ενζύμων που μεταβολίζουν το θείο, αποτοξινώνουν από το χαλκό και σχηματίζουν υποπροιόντα του μεταβολισμού που αποβάλλονται από τα νεφρά. Τα επίπεδα του μειώνονται στις επεξεργασμένες τροφές.

Το Μαγγάνιο είναι βασικό συνένζυμο που εμπλέκεται στον μεταβολισμό του λίπους της πρωτεΐνης και των υδατανθράκων. Επίσης είναι μέρος του αντιοξειδωτικού ενζύμου υπεροξείδιο της δεσμουτάσης (SOD) και βοηθά στην εξισορρόπηση του σακχάρου του αίματος. Είναι απαραίτητο για : υγιές κολλαγόνο, ανάπτυξη των οστών, και για τις λειτουργίες του νευρικού, ανοσοποιητικού και αναπαραγωγικού συστήματος. Επίσης είναι χρήσιμο κατά την εγκυμοσύνη.

Το Χρώμιο βοηθά στην εξισορρόπηση της χοληστερόλης η οποία παίζει ρόλο στην δράση της ινσουλίνης και στην ρύθμιση του σακχάρου. Το σώμα χρησιμοποιεί το Χρώμιο στην μορφή GTF – παράγοντας ανοχής της γλυκόζης-, η οποία αποτελείται από Χρώμιο ενωμένο με Β3 συν 3 αμινοξέα.

 

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Ενήλικες και παιδιά άνω των 13 ετών: 1 ταμπλέτα ημερησίως.

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 ταμπλέτα παρέχει: Calcium 200mg, Beta carotene 400µg, Magnesium 100mg, Folic acid 100µg, Vitamin C 100mg, Vitamin K1 40µg, Vitamin E (45 iu) 30mg, Vitamin B3 25mg, Iodine 30µg, Vitamin B5 25mg, Biotin 25µg, Vitamin B1 12.5mg, Selenium 15µg, Vitamin B2 12.5mg, Molybdenum 15µg, Zinc 7.5mg, Chromium 15µg, Vitamin B6 5mg, Vitamin B12 5µg, Iron 5mg, Vitamin D3 (100iu) 2.5µg, Manganese 2mg.

Δεν περιέχει: σόγια, γλουτένη, μαγιά, λακτόζη, γαλακτοκομικά προϊόντα, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικές ή αρωματικές ύλες, ασπαρτάμη,. σακχαρίνη, σουκραλόζη, ακεσουλφάμη Κ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 20 Effervescent Tabs

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: HIGHER NATURE
  • Κωδικός: 10109883
  • Βάρος: 0.20kg
13,94€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,24€