MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

LA ROCHE POSAY EFFACLAR H ISOBIOME CREAM LAVANTE 400ML

LA ROCHE POSAY EFFACLAR H ISOBIOME CREAM LAVANTE 400ML

LA ROCHE POSAY EFFACLAR H ISOBIOME CREAM LAVANTE 400ML

EFFACLAR H ISO-BIOME

ΚΡΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΑΣΗ ΑΚΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΞΗΡΟΤΗΤΑ.

Η EFFACLAR H ISO-BIOME Cleansing Cream είναι μία καταπραϋντική και ενυδατική κρέμα καθαρισμού για πρόσωπο και σώμα. Βοηθά στην καταπράυνση του δέρματος και στη μείωση των ατελειών του δέρματος με τάση ακμής που έχει ευαισθητοποιηθεί από θεραπείες που προκαλούν ξηρότητα.

Με τη δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Αναμείξτε με νερό στην παλάμη του χεριού. Εφαρμόστε και απλώστε στο πρόσωπό σας με τον εξής τρόπο:

Με τις άκρες των δαχτύλων σας, απλώστε απαλά την κρέμα, ξεκινώντας πρώτα από την περιοχή ανάμεσα στα φρύδια προς τη γραμμή των μαλλιών και έπειτα από το κέντρο του μετώπου προς τους κροτάφους. Επαναλάβετε 3 φορές.

Με τις παλάμες σας ανοιχτές προς το δέρμα, απλώστε στο πρόσωπο ξεκινώντας από το πηγούνι, προς τη μύτη. Στη συνέχεια, ταμπονάρετε στα μάγουλα και καταλήξτε και πάλι στο πηγούνι. Επαναλάβετε 3 φορές.

Ξεβγάλτε με νερό και σκουπιστείτε ταμπονάροντας απαλά με μια πετσέτα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

Εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα, κάνετε μασάζ και ξεβγάλετε.

 

ΥΦΗ

Εξαιρετικά καταπραϋντική κρέμα καθαρισμού

Με Ιαματικό Νερό La Roche-Posay.

 

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

Η EFFACLAR H- ISO-BIOME Κρέμα Καθαρισμού καθαρίζει απαλά, εξυγιαίνει και καταπραΰνει το δέρμα για να επαναφέρει την άνεση.

Μειώνει τις παρενέργειες ή την αίσθηση ξηρότητας από τις θεραπείες.

Μειώνει τις ατέλειες.

Πολύ καλή ανοχή με Ισοτρετινοΐνη.

 

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

Η EFFACLAR H ISO-BIOME κρέμα καθαρισμού είναι πλούσια σε Βούτυρο Καριτέ, Νιασιναμίδη και Γλυκερίνη για εξαιρετική ενυδατική αποτελεσματικότητα. Η σύνθεση αποτελείται επίσης από εκχύλισμα Orellana για να βοηθήσει στη μείωση των ατελειών χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ενυδάτωση.

Με τη δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος, το Aqua Posae Filiformis, είναι ένα πρεβιοτικό συστατικό που ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό.

Ελεγμένο υπό δερματολογικό έλεγχο σε συνδυασμό με ξηραντικές θεραπείες. (EPIDUO 0,1 και ΙΣΟΤΡΕΤΙΝΟΪΝΗ)

Μη φαγεσωρογόνο.

Κατάλληλη για το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα.

Ημερομηνία λήξης μετά το άνοιγμα της συσκευασίας: 12 μήνες

 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ

Εξαιρετικά ενυδατική και καταπραϋντική.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ORELLANA

Βοηθά στη μείωση του σμήγματος και της υπερκεράτωσης. Δρα στις ατέλειες και αφήνει ένα ματ αποτέλεσμα.

AQUA POSAE FILIFORMIS

Επαναφέρει ισορροπία στο μικροβίωμα για ένα πιο υγιές δέρμα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

AQUA / WATER ● GLYCERIN ● SODIUM LAURETH SULFATE ● PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE ● COCO-BETAINE ● POLYSORBATE 20 ● CITRIC ACID ● PEG-7 GLYCERYL COCOATE ● NIACINAMIDE ● BIXA ORELLANA SEED EXTRACT ● BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER ● COCAMIDE MEA ● GLYCOL DISTEARATE ● SODIUM CHLORIDE ● SODIUM HYDROXIDE ● MANNOSE ● DISODIUM EDTA ● VITREOSCILLA FERMENT ● MALTODEXTRIN ● POLYQUATERNIUM-11 ● ACRYLATES COPOLYMER ● SODIUM BENZOATE ● PARFUM / FRAGRANCE ●

B275135/1

 

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

-67% Ξηρότητα, 10 λεπτά μετά το καθαρισμό*

+52% Απαλότητα, 10 λεπτά μετά το καθαρισμό*

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΟΧΗ ΜΕ ΙΣΟΤΡΕΤΙΝΟΪΝΗ

Άμεσα:

85% των γυναικών συμφωνούν ότι το δέρμα είναι πιο άνετο**

76% των γυναικών συμφωνούν ότι αισθάνονται λιγότερο κνησμό**

*Κλινική μελέτη – 40 γυναίκες – Χρήση 10 λεπτά.

**Αυτό-αξιολόγηση, 55 άτομα με ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα λόγω θεραπείας με ισοτρετινοΐνη. 100% ευαίσθητο δέρμα. Εφαρμογή 2 φορές/ημέρα για 28 ημέρες.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: LA ROCHE POSAY
  • Κωδικός: 10150291
  • Βάρος: 0.45kg
16,81€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,56€