MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ADERMA DERMALIBOUR+ BARRIER PROTECTIVE CREAM 100ML

ADERMA DERMALIBOUR+ BARRIER PROTECTIVE CREAM 100ML

ADERMA DERMALIBOUR+ BARRIER PROTECTIVE CREAM 100ML

DERMALIBOUR+ BARRIER

Καταπραΰνει - Απομονώσεις - Προστατεύει

Βρώμη Rhealba, που προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια

Προστατεύει από εξωτερικές επιθέσεις. Για χρήση στον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο

Χωρίς σιλικόνη. Χωρίς άρωμα. Ανθεκτική στο νερό. Μη φαγεσωρογόνο προϊόν.

Αυτή η κρέμα φραγμού απομονώνει, προστατεύει και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα: 90% των ατόμων με εξ επαφής ερεθισμούς παρατηρούν μείωση των ερεθισμών¹.

Το «Σύστημα Second Skin»* είναι ένα σύμπλεγμα φυσικών δραστικών συστατικών που επιτρέπει στην DERMALIBOUR+ BARRIER ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΓΜΟΥ να προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αποτέλεσμα «second skin» που προστατεύει το δέρμα απέναντι στο κρύο, το νερό, την τριβή, τα χημικά, τα απορρυπαντικά διαλύματα, την επαφή με ερεθιστικά μέταλλα στον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο. Οι πιθανές αιτίες ερεθισμού του δερματικού φραγμού του σώματος, του προσώπου, των χεριών και της ευαίσθητης περιοχής είναι πολλές και η κρέμα DERMALIBOUR+ BARRIER βοηθά στην εξάλειψή τους αλλά και στην προστασία από αυτές. Η σύνθεση υψηλής ανοχής αποτελείται από Εκχύλισμα Νεαρών Βλαστών Βρώμης Rhealba, το οποίο καταπραΰνει το εύθραυστο δέρμα, ενώ το σύμπλεγμα χαλκού-ψευδαργύρου περιορίζει τον κίνδυνο πολλαπλασιασμού των βακτηρίων. Η ιδιαίτερη αίσθηση «Second Skin» κρατάει μέχρι και πέντε βουτιές (σε γλυκό, θαλασσινό ή χλωριωμένο νερό)**.

Πλεονέκτημα

Η DERMALIBOUR+ BARRIER ΚΡΕΜΑ ΦΡΑΓΜΟΥ απομονώνει και προστατεύει το ερεθισμένο δέρμα όλης της οικογένειας από τις εξωτερικές επιθέσεις (στον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο) χάρη στο αποτέλεσμα «Second Skin» και τη σύνθεση υψηλής ανοχής χωρίς σιλικόνη.

Οφέλη

ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ το ερεθισμένο δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις χάρη στη σύνθεσή της που περιέχει ένα σύμπλεγμα φυσικών δραστικών συστατικών: το «Second Skin System»* αποτελείται από κερί μέλισσας, τριγλυκερίδια και γλυκερίνη.

Προστατευτική κρέμα φραγμού.

ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ και ΕΞΥΓΙΑΙΝΕΙ το υπερβολικά καταπονημένο, ερεθισμένο δέρμα.

ΑΝΤΕΧΕΙ έως και πέντε βουτιές (σε γλυκό, θαλασσινό ή χλωριωμένο νερό)⁴.

*«Σύστημα Second Skin»

**Μελέτη που διεξήχθη σε 16 άτομα σε γλυκό νερό, 16 άτομα σε χλωριωμένο νερό με πολύ ικανοποιητική ανθεκτικότητα, και 16 άτομα σε θαλασσινό νερό με μικρή ανθεκτικότητα - Αξιολόγηση του δείκτη λιπιδίων.

 

Εφαρμογή

Συχνότητα χρήσης

1 με 2 φορές την ημέρα

Αν είναι απαραίτητο, καθαρίστε το δέρμα προηγουμένως χρησιμοποιώντας το Εξυγιαντικό Αφρίζον DERMALIBOUR+ CICA-Ζελ.

Εφαρμόστε την κρέμα DERMALIBOUR+ BARRIER πριν από την έκθεση σε εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες και πριν από το κολύμπι, στην περιοχή του δέρματος που πρέπει να προστατευτεί.

 

Συστατικά

WATER (AQUA). MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. BUTYLENE GLYCOLHYDROGENATED VEGETABLE OIL. PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. ISODODECANE. ZEA MAYS (CORN) STARCH(ZEA MAYS STARCH). ZINC OXIDE. PEG-22/DODECYL GLYCOL COPOLYMER. BEESWAX (CERA ALBA). AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT). CETYL ALCOHOL. CITRIC ACID. COPPER SULFATE. GLYCERYL STEARATE. MAGNESIUM SULFATE. O-CYMEN-5-OL. SODIUM HYDROXIDE. XANTHAN GUM. ZINC SULFATE

Συνιστάται στον καταναλωτή να ελέγχει συστηματικά τη σύνθεση του προϊόντος πριν από την αγορά του.

Χαλκός/ψευδάργυρος

Περιορίζει τον κίνδυνο βακτηριακού πολλαπλασιασμού.

Εκχύλισμα Βλαστών Βρώμης Rhealba

Επαναφέρει την ισορροπία, καταπραΰνει και επανορθώνει το εύθραυστο δέρμα.

100ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: A DERMA
  • Κωδικός: 1040387
  • Βάρος: 0.15kg
11,33€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,14€