MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

DERMOPHIL KIDS LIPSTICK MARSHMALLOW 4G

DERMOPHIL KIDS LIPSTICK MARSHMALLOW 4G

DERMOPHIL KIDS LIPSTICK MARSHMALLOW 4G

Dermophil Kid’s Marshmallow 100% Naturel Lipstick 4g

Lipstick χειλιών για παιδιά με υπέροχο άρωμα φράουλας για απεριόριστη χρήση. Με απαλή, κρεμώδη υφή που δεν χρωματίζει τα χείλη. Προστατεύει και μαλακώνει με φυσικό τρόπο τα ευαίσθητα χείλη των παιδιών ειδικά αν φοράνε σιδεράκια στα δόντια που συχνά ξηραίνουν τα χείλη. Mε φυσικές γεύσεις και φίλτρα αντηλιακής προστασίας UVA – UVB. Η δράση του έχει μεγάλη διάρκεια ενώ παράγεται με φυσικά συστατικά ώστε να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος ακόμα και σε περίπτωση κατάποσης.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένo. Xωρίς parabens & συντηρητικά. Εφαρμόστε όσο συχνά θέλετε.

 

Σύνθεση

Shea butter: Ενδείκνυται ιδιαίτερα για την προστασία των χειλιών σε ακραίες καιρικές συνθήκες, ενυδατώνει και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Έχει υψηλή περιεκτικότητα βιταμινών (Α και Ε) και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Είναι καταπραϋντικό, αναζωογονεί και προστατεύει. Μειώνει τα σκασίματα και βελτιώνει την ελαστικότητα των χειλιών.

Τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε): Είναι αντιοξειδωτική βιταμίνη η οποία προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου. Εμποδίζει την πρόωρη φωτογήρανση του δέρματος και προστατεύει τον δερματικό ιστό.

Φυσικό Alpha-Bisabolol: Παράγεται από το αιθέριο έλαιο του χαμομηλιού και χρησιμοποιείται ως μαλακτικός παράγοντας. Καταπραΰνει και ανακουφίζει τα ευαίσθητα και/ή ευπαθή χείλη και δέρμα.

Cacao butter: Θρέφει και ενισχύει την αντοχή και την ανάπλαση των χειλιών. Εμποδίζει την αφυδάτωση και προλαμβάνει τα σκασίματα. Ενυδατώνει και μειώνει τους ερεθισμούς.

Εκχύλισμα από ρόδι με εξαιρετικές αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Φυσικές χρωστικές και αρωματικές ουσίες: Δίνουν άρωμα και χρώμα με φυσικό τρόπο για πιο ευχάριστη εφαρμογή.

Lipstick 4g

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: DERMOPHIL
  • Κωδικός: 1038369
  • Βάρος: 0.05kg
4,41€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,55€