MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

AHAVA PRETINOL EYE CREAM SAFE RETINOL 15ML

AHAVA PRETINOL EYE CREAM SAFE RETINOL 15ML

AHAVA PRETINOL EYE CREAM SAFE RETINOL 15ML

PRETINOL EYE CREAM SAFE RETINOL

Αυτή η κρεμώδης, ελαφριά κρέμα ματιών στοχεύει στα σημεία-κλειδιά της γήρανσης, βελτιώνει τη σφριγηλότητα, μειώνει τις ρυτίδες και την εμφάνιση κούρασης γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Το pRetinol patented complex λειτουργεί σαν μια φυσική /φιλική σύνθεση για την επιδερμίδα για τη μείωση των ρυτίδων και για πιο ομοιόμορφη επιφάνεια δέρματος.

Χρησιμοποιεί τις ιδιότητες του Beta carotene από το Dunaliella Salina σαν μια πηγή ρετινόλης από τη φύση. Εμπλουτισμένο με βιολογικά συστατικά που προέρχονται από το άνθος που βρίσκουμε στο κάστανο, συστατικά από τον φλοιό του ash tree και εσπεριδίνη για να καλύψει όλες τις εκφράσεις της περιοχής των ματιών για ένα πιο φωτεινό, ξεκούραστο και φρέσκο βλέμμα.

Κύρια οφέλη

Μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και γραμμών

Βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα γύρω από τα μάτια

Εξομαλύνει τις γραμμές έκφρασης στα μάτια προσφέροντας πιο ξεκούραστο βλέμμα

Ενυδατώνει

 

Τρόπος χρήσης

Απλώστε πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα, με κινήσεις από μέσα προς τα έξω μέχρι να απορροφηθεί τελείως.

 

Συστατικά

Aqua (Mineral Spring Water), Isodecyl Isononanoate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylyl Methicone, C14-22 Alcohols, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Peg-40 Stearate, Stearyl Dimethicone, Propanediol (Corn Derived), Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Cetearyl Glucoside, Peg-12 Dimethicone/Ppg-20 Crosspolymer, Mica, C12-20 Alkyl Glucoside, Titanium Dioxide (Ci 77891), Silica, Sclerotium Gum, Lysolecithin, Chlorphenesin, Xanthan Gum, Glucose, Glycolic Acid, Ethyl Lauroyl Arginate Hcl, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Corn Starch Modified, Silanetriol, Potassium Citrate, Zea Mays (Corn) Starch, Citric Acid, Red 40 (Ci 16035), Zea Mays (Corn) Oil, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Glucosyl Hesperidin, Pullulan, Aloe Barbadensis (Aloe-Vera) Leaf Juice, Fraxinus Excelsior (Ash Tree) Bark Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract, Allantoin, Fructose, Niacinamide, Beta-Carotene, Dunaliella Salina (Dead Sea Alga) Extract, Maris Aqua (Dead Sea Water/Osmoter).

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: AHAVA
  • Κωδικός: 10133694
  • Βάρος: 0.10kg
51,79€
Χωρίς ΦΠΑ: 41,76€