MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

LAMBERTS LACTASE COMPLEX 350MG 60TABS

LAMBERTS LACTASE COMPLEX 350MG 60TABS
Ετικέτες: ΠΕΨΗ / ΕΝΖΥΜΑ
LAMBERTS LACTASE COMPLEX 350MG 60TABS

LAMBERTS LACTASE COMPLEX 350MG 60TABS

Η Lactase αποτελεί ένα απαραίτητο πεπτικό ένζυμο για την διάσπαση του κύριου υδατάνθρακα του γάλακτος της Lactose (λακτόζη).

Η λακτάση παράγεται από τον οργανισμό στο λεπτό έντερο. Σε περιπτώσεις μειωμένης ή μηδενικής παραγωγής λακτάσης από το λεπτό έντερο, η αδιάσπαστη λακτόζη οδηγείται στο παχύ έντερο όπου και ζυμώνεται. Αυτό οδηγεί στην παραγωγή υδρογόνου, διοξειδίου του άνθρακα και οργανικών οξέων με αποτέλεσμα την παραγωγή αερίων, την σύσπαση των μυών του εντερικού τοιχώματος και την πρόκληση διάρροιας.

Η βαρύτητα των κλινικών εκδηλώσεων εξαρτάται από τον βαθμό ανεπάρκειας του ενζύμου.

Η δυσανεξία στη λακτόζη δεν είναι απειλητική για την ζωή, οδηγεί όμως σε διαταραχές της ποιότητας της, καθώς η αποφυγή των γαλακτοκομικών προϊόντων μπορεί να καταλήξει σε διατροφικούς περιορισμούς. Η ισχύς της ενζυμικής δραστικότητας μετράται με μονάδες του Food Chemical Codex (FCC).

Το Food Chemical Codex αποτελεί το παγκοσμίως ισχύον πρότυπο καθορισμού της δραστικότητας των φυτικών ενζύμων. Το πρότυπο αυτό περιγράφει την ισχύ της ενζυμικής δραστικότητας σε μονάδες, καλύτερα από το άλλο ευρέως χρησιμοποιούμενο πρότυπο, που χρησιμοποιεί για τον καθορισμό της ενζυμικής δραστικότητας το βάρος των ενζύμων (μέτρηση σε mg).

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι υψηλής ισχύος και μπορεί να συγκριθεί μόνο με αντίστοιχα προϊόντα άλλων κατασκευαστών, που περιλαμβάνουν ως καθορισμό μέτρησης της δραστικότητας των ενζύμων τις μονάδες (i.u.) και όχι το βάρος (mg).

Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα συμβάλλοντας στη μείωση των συμπτωμάτων της δυσανεξίας στη λακτόζη.

Χρήση

Χρόνος αφομοίωσης Λιγότερο από 30λεπτά. Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Δοσολογία 1 ταμπλέτα πριν από γεύμα γαλακτοκομικών προϊόντων (λακτόζη). 2 ταμπλέτες μπορούν να ληφθούν αν το γεύμα περιέχει σημαντική ποσότητα γαλακτοκομικών προϊόντων. Το Επιστημονικό Τμήμα της Lamberts παρέχει ενημερωτικό φυλλάδιο για την ποσότητα της λακτόζης που περιέχεται σε διαφορετικά τρόφιμα. Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση των συμπτωμάτων της δυσανεξίας στη λακτόζη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην υπερβαίνετε τις 3 ταμπλέτες ημερησίως.

Φύλαξη Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: LAMBERTS
  • Κωδικός: 1077606
  • Βάρος: 0.10kg
16,64€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,42€