MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

LAMBERTS PREMTESSE FOR WOMEN 60tabs

LAMBERTS PREMTESSE FOR WOMEN 60tabs
LAMBERTS PREMTESSE FOR WOMEN 60tabs
LAMBERTS PREMTESSE FOR WOMEN 60tabs
LAMBERTS PREMTESSE FOR WOMEN 60tabs
Ετικέτες: ΕΜΜΗΝΟΣ ΡΥΣΗ
LAMBERTS PREMTESSE FOR WOMEN 60tabs

LAMBERTS PREMTESSE FOR WOMEN 60tabs

Premtesse for Women

Για Γυναίκες Αναπαραγωγικής Ηλικία

Καταστάσεις που σχετίζονται με διαταραχή της ισορροπίας των γυναικείων αναπαραγωγικών ορμονών όπως το προεμμηνορησιακό σύνδρομο (PMS ) και οι διαταραχές του καταμήνιου κύκλου, είναι αρκετά συχνές μεταξύ των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας. Το Premtesse® της Lamberts® αποτελεί μια υψηλής ισχύος πολυβιταμινούχο φόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τα συμπτώματα του προεμμηνορησιακού συνδρόμου, όσο και σαν ένα κύριο συμπλήρωμα διατροφής για τις διαταραχές του καταμήνιου κύκλου.

Περιέχει 21 μικροθρεπτικά συστατικά, εκ των οποίων:

Βιταμίνη Β6, που ως γνωστό έχει ωφέλιμη δράση κατά την έμμηνο ρήση.

Ικανοποιητικά επίπεδα μαγνησίου (250mg ανά 2 ταμπλέτες).

Ικανοποιητικά επίπεδα ιχνοστοιχείων όπως ο ψευδάργυρος, το ιώδιο και το χρώμιο (καταπολεμά την επιθυμία κατανάλωσης γλυκών τροφών).

Το Premtesse μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το Evening Primrose Oil και το Starflower (Borage) Oil.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 59384/10.10.2005.

Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

 

ΑΠΟΔΟΣΗ & ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Διατροφικές πληροφορίες   /   Aνά 2 ταμπλέτες

Βιταμίνη Α   /   700μg RE

Βιταμίνη D (D3)   /   10μg

Βιταμίνη Ε   /   10mg α-ΤΕ

Βιταμίνη Κ (Κ1)   /   75μg

Βιταμίνη C   /   80mg

Θειαμίνη (Β1)   /   10mg

Ριβοφλαβίνη (Β2)   /   10mg

Νιασίνη (Β3)   /   16mg NE

Βιταμίνη Β6 (ως Ρ5Ρ)   /   10mg

Φολικό Οξύ και L-Μεθυλοφολικό Ασβέστιο   /   400μg

Βιταμίνη Β12   /   100μg

Βιοτίνη   /   150μg

Παντοθενικό Οξύ (Β5)   /   10mg

Ασβέστιο   /   164mg

Μαγνήσιο   /   250mg

Σίδηρο   /   15mg

Ψευδάργυρος   /   15mg

Χαλκός   /   500μg

Σελήνιο   /   110μg

Χρώμιο   /   200μg

Ιώδιο   /   150μg

Ταμπλετοποίηση με: Ασβέστιο (Φωσφορικό Διασβέστιο & Ανθρακικό Ασβέστιο), Μαγνήσιο (Οξείδιο & Κιτρικό), Διογκωτικός Παράγοντας (Κυτταρίνη), Βιταμίνη C (Ασκορβικό Οξύ), Σταθεροποιητής (Υδρόξυπροπυλο Κυτταρίνη), Επικάλυψη Ταμπλέτας (Ανθρακικό Ασβέστιο & Ιζομάλτη, Υδρόξυπροπυλο Μέθυλοκυτταρίνη, Χρωστικές: Οξείδιο του Σιδήρου), Κιτρικός Ψευδάργυρος, Σίδηρος (Φουμαρικός Σίδηρος), Παράγοντες Αντισυσσωμάτωσης (Διοξείδιο του Πυριτίου, Στεατικό Μαγνήσιο & Στεατικό Οξύ), Βιταμίνη Ε (Οξεϊκή dl-a Τοκοφερόλη), Υγροποιητής (Διασταυρούμενη Νατριούχος Σελλουλόζη), Βιταμίνη Β6 (Ως 5-Φωσφορική Πυριδοξάλη (P-5-P), Νιασίνη (Νικοτιναμίδιο), Μονονιτρική Θειαμίνη, Ριβοφλαβίνη, Παντοθενικό Οξύ (Παντοθενικό Ασβέστιο), Χλωριούχο Χρώμιο, Οξεϊκή Βιταμίνη Α*, Βιταμίνη D3 (Χοληκαλσιφερόλη)*, Βιταμίνη Κ1 (Φυλλοκινόνη), Σελήνιο (Σεληνομεθειονίνη & Νατριούχο Σελήνιο), Θειϊκός Χαλκός, Φολικό Οξύ (50% L-Μεθυλοφολικό Ασβέστιο & 50% Φολικό Οξύ), Ιωδιούχο Κάλιο, Βιοτίνη, Βιταμίνη Β12 (Μεθυλοκοβαλαμίνη) *με προσθήκη αντιοξειδωτικού: dl-a Τοκοφερόλη

 

ΧΡΗΣΗ

Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα.

Δοσολογία: 2 ταμπλέτες ημερησίως με το γεύμα. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Αλλεργίες: Καμία.

Προφυλάξεις: Το προϊόν αυτό περιέχει σίδηρο, του οποίου αν γίνει κατάχρηση, μπορεί να είναι βλαβερό για τα μικρά παιδιά. Φυλάξτε τα σε σημείο ασφαλές από τα παιδιά. Δεν προτείνεται για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Μπορεί να προκληθεί κίτρινος χρωματισμός των ούρων. Αυτό είναι αβλαβές και υποδεικνύει ότι το σώμα αποβάλλει την περίσσια ποσότητα της βιταμίνης Β2 (riboflavin). Η μακροχρόνια λήψη Βιταμίνης Β6 μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση αιμωδιών (μούδιασμα) στα άκρα. Άτομα που λαμβάνουν από του στόματος αντιπηκτικά, δεν πρέπει να λαμβάνουν τις ταμπλέτες, εκτός αν συσταθεί από τον Ιατρό τους. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

ΜΟΡΦΗ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΡΟΖ ΟΒΑΛ ΕΠΙΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΤΑΜΠΛΕΤΑ

Συσκευασία: 60 ταμπλέτες

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: LAMBERTS
  • Κωδικός: 10124997
  • Βάρος: 0.20kg
17,38€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,01€