MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NATURES PLUS ANIMAL PARADE VIT D3 200 IU DROPS 10ML

NATURES PLUS ANIMAL PARADE VIT D3 200 IU DROPS 10ML

NATURES PLUS ANIMAL PARADE VIT D3 200 IU DROPS 10ML

Βιταμίνη D3 200 IU υγρές σταγόνες - γεύση πορτοκάλι  

ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΗΣ D3 ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Οι επιστήµονες είναι πιο ξεκάθαροι από ποτέ Τα παιδιά χρειάζονται συµπληρωµατική βιταµίνη D, ιδιαίτερα την βιοδιαθέσιµη δραστική µορφή της βιταµίνης D3, για καλύτερη ανάπτυξη και µακροχρόνια υγεία. Στην πραγµατικότητα, η Σχολή Δηµόσιας Υγείας του Χάρβαρντ έχει συστήσει 1000 IU συµπληρωµατικής βιταµίνης D για άτοµα ηλικίας άνω των 2 ετών!

Είναι ευρέως γνωστό ότι τα πιο εποικοδοµητικά και κρίσιµα χρόνια για τον καθορισµό της υγείας των οστών είναι τα χρόνια της παιδικής ηλικίας. Οι πιο πρόσφατες µελέτες αναφέρουν πόσο σηµαντικό ρόλο παρουσιάζει η βιταµίνη D3 στην ανοσοκαταστολής και αναθεωρούν την παλιά άποψη ότι τα οφέλη της βιταµίνης D3 περιορίζονται µόνο στην υγεία των οστών. Ωστόσο, η χρήση ηλιοπροστασίας και αντηλιακού, καθώς και οι εσωτερικές δραστηριότητες όπως τα βιντεοπαιχνίδια και οι ταινίες και γενικότερα ο σύγχρονος τρόπος ζωής, έχουν µειώσει σηµαντικά την έκθεση των παιδιών στον ήλιο και τα φυσικά τους µέσα παραγωγής βιταµίνης D.

Η Nature`s Plus είναι στην ευχάριστη θέση να επεκτείνει τη βραβευµένη σειρά των παιδικών συµπληρωµάτων Animal Parade, ώστε να συµπεριλάβει τα Animal Parade Vitamin D3 200 IU Liquid Drops, µε µια υπέροχη γεύση πορτοκαλιού. Κάθε εύγευστη σταγόνα παρέχει δόση 200 IU βιταµίνης D3 (χοληκαλσιφερόλη) µαζί µε άλλα θρεπτικά συστατικά( EFASorbTM EFA Absorption Complex [Λεκιθίνη (από ηλίανθο), φωσφατιδυλοχολίνη, φωσφατιδυλοσερίνη, ειδικά ένζυµα για τη διάσπαση λιπαρών, µέταλλα ασβέστιο, κάλιο και χλωριούχο)], κραθαµέλαιο, φυσικό λάδι πορτοκαλιού) που αυξάνουν την απορρόφηση.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: ANIMAL PARADE
  • Κωδικός: 1036254
  • Βάρος: 0.20kg
15,33€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,36€