MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

QUEST OSTEO Q-LIFE 60TABS

QUEST OSTEO Q-LIFE 60TABS

QUEST OSTEO Q-LIFE 60TABS

Osteo Q-Life

Το Osteo Q-Life συνδυάζει τις πιο σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα για την καλή λειτουργία των οστών και των μυών. Περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών, των δοντιών και των μυών. Στη σύνθεση περιέχονται επίσης βιταμίνες K και D που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη απορρόφηση του ασβεστίου για τη διατήρηση καλής οστικής μάζας. Το ασβέστιο είναι το βασικότερο δομικό συστατικό των οστών και είναι απαραίτητο για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση η λήψη ασβεστίου και βιταμίνης D συμβάλλει στην ακεραιότητα των οστών, στην καθυστέρηση της απώλειας οστικής μάζας με την πάροδο του χρόνου και στη μείωση του κινδύνου καταγμάτων. Το μαγνήσιο είναι πολύ σημαντικό για την καλή λειτουργία των μυών και συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών στο σώμα. Επιπλέον, βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη μείωση της κόπωσης και στη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών. Οι βιταμίνες D και Κ, βοηθούν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα για τη μείωση της απώλειας οστικού υλικού και βοηθούν επίσης στην υποστήριξη της λειτουργίας του ανοσοποιητικού.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη.

Το Osteo Q-Life της Quest είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή.

Αρ. Γν. ΕΟΦ: 127907/02-12-2020.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μία έως δύο ταμπλέτες την ημέρα με το φαγητό μαζί με νερό.

Διατηρείται σε χώρο ξηρό και δροσερό.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

 

ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

Μία ταμπλέτα περιέχει:

Ασβέστιο   400mg   50   %ΠΠΑ*

Βιταμίνη D3 (500iu)   12,5μg   250 %ΠΠΑ*

Βιταμίνη Κ2    35μg   46 %ΠΠΑ*

Μαγνήσιο   150mg   40 %ΠΠΑ*

Ψευδάργυρος   10mg    100 %ΠΠΑ*

Χαλκός   500μg   50 %ΠΠΑ*

*ΠΠΑ = Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Calcium carbonate, magnesium citrate, microcrystalline cellulose, silicified microcrystalline cellulose, dicalcium phosphate, zinc citrate, croscarmellose sodium, magnesium stearate, vitamin d (with bovine gelatin hydrolysed, sucrose, corn starch, partially hydrogenated soybean oil, dl-alpha tocopherol), precipitated silicon dioxide, menetetrenone-7 (with dicalcium phosphate), copper citrate.

 
  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: QUEST
  • Κωδικός: 10138031
  • Βάρος: 0.20kg
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,08€