MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

TECNOSKIN TOTAL BEAUTY EYE CREAM 15ML

TECNOSKIN TOTAL BEAUTY EYE CREAM 15ML

TECNOSKIN TOTAL BEAUTY EYE CREAM 15ML

Κρέμα ματιών All in 1 - Για ηλικίες 30

Το νέο πρωτοποριακό προϊόν, για την περιοχή των ματιών, TOTAL BEAUTY EYE CREAM CC, μειώνει τις ρυτίδες, “σβήνει” τους μαύρους κύκλους και κάνει micro-lifting σε λίγα λεπτά!

Χάρη στο ισχυρό αντιρυτιδικό πεπτίδιο που περιέχει, διεγείρει την σύνθεση του κολλαγόνου και μειώνει, έως και κατά 38,6% τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Ενυδατώνει αποτελεσματικά ( 27%*) την επιδερμίδα και δρα αντιοξειδωτικά. Ταυτόχρονα με το φυτικής προέλευσης δραστικό που περιέχει, προσφέρει μέσα σε λίγα λεπτά, άμεση και διαρκή σύσφιξη.

Με χρωματικό τόνο που καλύπτει στο 100% των ατόμων (*) τους μαύρους κύκλους και την θαμπάδα στο βλέφαρο για φωτεινό και νεανικό βλέμμα.

Αποτέλεσμα ; Φωτεινό, νεανικό βλέμμα με μια κίνηση, σε λίγα λεπτά!


(*) Κλινική μελέτη
• Μείωση βάθους των ρυτίδων ματιών , έως 38,6% (**)
• Ενυδάτωση 27% (**)
• Κάλυψη δυσχρωμιών στο 100% των ατόμων (**)

(**) Μελέτη σε γυναίκες άνω των 18 ετών, μετά από 30 ημέρες χρήσης της κρέμας, 2 φορές την ημέρα

Χρήση

Καθημερινή, πρωί ή/και βράδυ. Καλύπτετε την περιοχή κάτω από τα μάτια από το εσωτερικό του ματιού μέχρι την εξωτερική γωνία σχηματίζοντας ένα ανάποδο τρίγωνο "σβήνοντας" σιγά - σιγά προς το μάγουλο. Την αφήνουμε να απορροφηθεί και την ταμπονάρουμε με ελαφρά κτυπήματα με το 4ο δάκτυλο για να επιτύχουμε ομοιόμορφη κάλυψη. Με τον ίδιο τρόπο εφαρμόζεται στο βλέφαρο μέχρι το τόξο του φρυδιού για να καλύψει το σκούρο χρώμα και να δώσει ομοιόμορφο τόνο και λάμψη. Ιδανικό σαν βάση του μακιγιάζ (Primer). Για μεγαλύτερη κάλυψη επαναλάβετε την εφαρμογή της στα σημεία που απαιτείται.
Συνδυάζεται ιδανικά με την κρέμα προσώπου Total Beauty Face Cream – CC και με όλες τις κρέμες προσώπου tecnoskin® (Hydraboost Facial Cream, Myolift 7 Cream 24h, Revive & Hydra Lift Cream)

Δερματολογικά Ελεγμένο

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: TECNOSKIN
  • Κωδικός: 1056202
  • Βάρος: 0.10kg
14,03€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,31€