MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

MEY DEEP SMOOTHING LOTION 125ML

MEY DEEP SMOOTHING LOTION 125ML

MEY DEEP SMOOTHING LOTION 125ML

Το προϊόν MEY DEEP SMOOTHING & CELL RENEWAL LOTION αποτελεί ένα απαλό, αλλά αποτελεσματικό, απολεπιστικό διάλυμα που συνδυάζει ιδανικά τις εξαιρετικές ιδιότητες των α-υδροξυ οξέων (γλυκολικό και γαλακτικό) με αυτές των β-υδροξυ οξέων (σαλικυλικό), για την ανακούφιση του τραχέος και ξηρού δέρματος που έχει υποστεί καταστρεπτικές περιβαλλοντικές επιδράσεις. Αποτελεί εντατική φροντίδα κυτταρικής ανανέωσης που συντελεί στην εξάλειψη των ορατών σημαδιών της φωτογήρανσης, ενώ αφήνει το δέρμα απαλότερο, καθαρό και αναζωογονημένο. Περιέχει σύμπλεγμα υδατανθράκων ουσιαστικής σημασίας για το δέρμα, που έχει την ιδιότητα να κατακρατά υγρασία και συγχρόνως συμβάλλει στη μείωση της αίσθησης «τσιμπήματος» και «καψίματος». Επαναλαμβανόμενη χρήση μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Χωρίς προσθήκη parabens

Χωρίς άρωμα

Χωρίς προσθήκη τεχνητών χρωμάτων

GMO free

 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ 

Για ώριμες, ξηρές, με σημάδια ακμής ή/και με δυσχρωμίες επιδερμίδες

 

ΧΡΗΣΗ 

Εφαρμόστε το προϊόν MEY DEEP SMOOTHING & CELL RENEWAL LOTION με βαμβάκι σε πρόσωπο, χέρια, στήθος, πλάτη και άλλες προβληματικές περιοχές, έως πλήρους απορρόφησης. Συνιστάται η καθημερινή χρήση προϊόντος αντηλιακής προστασίας.

Συχνότητα εφαρμογής 2 φορές ημερησίως, πρωί (με αντηλιακή προστασία) και βράδυ.

Διάρκεια θεραπείας 2 ½ μήνες και όχι λιγότερο από 28 ημέρες για την εμφάνιση αποτελέσματος.

Προηγείται, συνοδεύει και έπεται του ιατρικού peeling.

 

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Panthenol – Καταπραϋντική και ενυδατική δράση

Allantoin – Αντιφλογιστική και επουλωτική δράση

Rosa Canina Fruit Extract – Καταπραϋντική δράση

Saccharide Isomerate – Καταπραϋντική και ενυδατική δράση, μείωση ερεθισμού

Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract – Καταπραϋντική δράση

Citric Acid – Κερατολυτική δράση

Lactic Acid – Κερατολυτική δράση

Glycolic Acid – Κερατολυτική δράση

Salicylic Acid – Κερατολυτική δράση

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: MEY
  • Κωδικός: 1051711
  • Βάρος: 0.20kg
29,58€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,86€