MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NATURA SIBERICA FRESH SPA IMPERIAL CAVIAR FACIAL MESO-COCTAIL PEARLS DE NORTH 30ML

NATURA SIBERICA FRESH SPA IMPERIAL CAVIAR FACIAL MESO-COCTAIL PEARLS DE NORTH 30ML

NATURA SIBERICA FRESH SPA IMPERIAL CAVIAR FACIAL MESO-COCTAIL PEARLS DE NORTH 30ML

Fresh Spa Imperial Caviar Pearls de North meso-coctail Face Serum

Ορός προσώπου κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος , κατάλληλο για ηλικίες 28-30+

Η σειρά προϊόντων IMPERIAL CAVIAR(αυτοκρατορικό χαβιάρι) , βασίζεται στο εκχύλισμα από μαύρο χαβιάρι και άγριας συγκομιδής βότανα Σιβηρίας, έχουν δημιουργηθεί για να σας προσφέρουν εξαιρετική καθημερινή φροντίδα, ανανεώνουν ενεργά και γεμίζουν το δέρμα και τα μαλλιά σας με ζωτική ενέργεια.

 

Το Facial Meso-Coctail είναι μια μοναδική καλλυντική θεραπεία αναζωογόνησης βασισμένη στο εκχύλισμα από μαύρο χαβιάρι και φυσικών συστατικών. Το προϊόν ενισχύει τη δραστηριότητα των στρωμάτων του δέρματος και βοηθά στη μεγιστοποίηση της ελαστικότητας και τη μείωση των ρυτίδων.

ΤΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟ ΧΑΒΙΑΡΙ είναι μια μεγάλη πηγή πρωτεϊνών, αμινοξέων, μετάλλων και βιταμινών. Διεισδύοντας βαθιά μέσα στο δέρμα, αυξάνει την ανανέωση του δέρματος, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση όπου έχει ως αποτέλεσμα την ομαλότερη, νεότερη και πιο αναζωογονημένη επιδερμίδα.

ΤΟ ΕΚΥΧΙΣΜΑ ΑΠΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα και απαλότητα, με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει νεότερο και ανανεωμένο.

Η ΠΛΑΤΙΝΑ βοηθά στο να επιβραδύνει και να μπλοκάρει εν μέρει τις αλλάγες της ηλικίας, ελαχιστοποίεί τις καφέ κηλίδες και προλαμβάνει των σχηματισμό ρυτίδων. Παρέχει μια ισχυρή ενυδατική δράση. Εντείνει την επίδραση των φυσικών συστατικών που υπάρχουν στην φόρμουλα του προϊόντος.

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ Χαμηλού Μοριακού σταθεροποιεί την ισορροπία του νερού, βοηθά να ξαναγεμίσουν οι ρυτίδες κάνοντας το δέρμα πιο σφιχτό και απαλό.

 

Οδηγίες χρήσης

Κάθε βράδυ εφαρμόζονται μερικές σταγόνες πάνω σε καθαρό δέρμα (συμπεριλαμβανομένης της περιοχής των ματιών), το λαιμό και το ντεκολτέ. Έπειτα μπορείτε να εφαρμόσετε κρέμα νύχτας.

 

Συστατικά

Aqua, Glycerin, Panthenol, Saccharide Isomerate, Sodium Hyaluronate, Caviar Extract, Disodium Cocoyl Glutamate, Decyl Glucoside, Cetraria Nivalis ExtractWH, Colloidal Platinum, Silica, Pineamidopropyl BetainePS, Hippophae Rhamnoidesamidopropyl BetaineHR, Prunus Persica Leaf Extract, Hydroxypropyl Guar, Xanthan Gum, Mother of Pearl Extract, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Palmitoyl Tripeptide-5, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, CI 77499, CI 77019, CI 77891

(*) Παράγεται από οργανική καλλιέργεια.

(WH) Οργανικά εκχυλίσματα Σιβηρικών φυτών άγριας συγκομιδής.

(PS) Παράγωγο ελαίου Σιβηρικής Πεύκης.

(HR) Παράγωγο ελαίου Altai Oblepikha .

Ποσότητα 30ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NATURA SIBERICA
  • Κωδικός: 1027868
  • Βάρος: 0.10kg
19,10€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,40€