MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NATURA SIBERICA NOTHERN WHITE CLEANSING BUTTER 120ML

NATURA SIBERICA NOTHERN WHITE CLEANSING BUTTER 120ML

NATURA SIBERICA NOTHERN WHITE CLEANSING BUTTER 120ML

Λευκό Βούτυρο Καθαρισμού για καθημερινή φροντίδα & ντεμακιγιάζ

Κατάλληλο για κανονικές ή μικτές επιδερμίδες, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες

Η σειρά Northern Collection προσφέρει απαλό καθαρισμό και φροντίδα για κάθε τύπο δέρματος χάρη σε ένα πολύτιμο μείγμα άγριων σιβηρικών βοτάνων. Η NATURA SIBERICA ξαναγυρίζει σε αρχαίες συνταγές και σαμανικές παραδόσεις των σιβηρικών φυλών Nenec, Selkup και Khanty, οι οποίες ανέκαθεν χρησιμοποιούσαν αυτά τα βότανα για να παρασκευάζουν ελιξίρια ευεξίας και ομορφιάς.

 

Το βούτυρο της NATURA SIBERICA έχει απαλή υφή που μετατρέπεται σε ελαφρύ γαλάκτωμα καθαρισμού όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, καθαρίζοντας απαλά και αποτελεσματικά το πρόσωπο. Απομακρύνει πανεύκολα τα επίμονα υπολείμματα μακιγιάζ και χάρη στα ήπια συστατικά του, είναι κατάλληλο και για ντεμακιγιάζ ματιών. Η λευκή άργιλος συμβάλλει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας, ενώ το βιολογικό έλαιο λιναριού ενυδατώνει σε βάθος. Τα βιολογικά έλαια πεύκου Σιβηρίας και το ιπποφάες από την οροσειρά Αλτάι αφήνουν την επιδερμίδα ορατά απαλή και ελαστική. Η άγρια σιβηρική άρκευθος χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας. Η επιδερμίδα καθαρίζει σε βάθος, ενώ αποκαλύπτει την πιο λαμπερή της όψη.

 

Οδηγίες χρήσης

 Χρησιμοποιώντας την ειδική σπάτουλα, απλώστε το βούτυρο καθαρισμού απευθείας σε στεγνή επιδερμίδα. Κάντε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα, και στην περιοχή των ματιών, φροντίζοντας να τα κρατάτε κλειστά. Βρέξτε λίγο τα χέρια σας και συνεχίστε το μασάζ. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως. Χρησιμοποιήστε το πρωί ή/και βράδυ.

 

Συστατικά

Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-10 Oleate, Cera Alba*, Polyglyceryl-6 Caprylate, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Ricinoleate, Titanium Dioxide, Kaolin, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed OilWH*, Rubus Idaeus Seed Oil*, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Tocopherol, Aqua, Juniperus Sibirica Needle ExtractWH*, Aluminium Hydroxide, Sodium Lauroyl Glutamate, Lysine, Magnesium Chloride, Glycerin**, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum, Limonene

Ποσότητα 120ml

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NATURA SIBERICA
  • Κωδικός: 1026004
  • Βάρος: 0.20kg
13,52€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,90€