MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NATURES AID IMMUNE PLUS MINI DROPS 50 ML

NATURES AID IMMUNE PLUS MINI DROPS 50 ML

NATURES AID IMMUNE PLUS MINI DROPS 50 ML

Immune Plus Mini Drops

Το Mini Drops Immune Plus είναι μια νέα προσθήκη στην σειρά παιδικών συμπληρωμάτων διατροφής, με στόχο την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, με βασικό συστατικό τα 100mg Elderberry ή αλλιώς Sabmucus (Zαμπούκος ή Σαμπούκος) ανά δόση. Το προιόν είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά από 3 μηνών μέχρι 5 ετών και στην ουσία καλύπτει το ηλιακιακό κενό του Kidz Immune Support 150ml που είναι κατάλληλο για παιδιά 6 ετών και άνω.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων, το ανοσοποιητικό σύστημα των παιδιών  αναπτύσσεται και εξελλίσεται, καθώς εκτίθενται για πρώτη φορά σε διάφορους τύπους ιών και βακτηρίων.

Ορισμένα θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του ψευδαργύρου και της βιταμίνης C, βοηθούν στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το νέο Mini Drops Immune Plus από την Natures Aid συνδυάζει τα θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα με το Elderberry, σε ένα γευστικό υγρό με γεύση φραγκοστάφυλο. Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα ή πρόσθετες γεύσεις, δεν περιέχει ζάχαρη ή άλλα τεχνητά γλυκαντικά και την αναγνορισμένη ποιότητα πρώτων υλών της Natures Aid!

 

Πώς θα μπορούσε το Mini Drops Immune Plus να βοηθήσει το παιδί σας;

Το Mini Drops Immune Plus περιέχει ψευδάργυρο, βιταμίνη C, βιταμίνη Β12 και φολικό οξύ, τα οποία όλα υποστηρίζουν την υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Η βιταμίνη Β12 και το φολικό οξύ βοηθούν επίσης στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Το βασικό συστατικό όπως αρχικά τονίσαμε είναι τα 100mg Elderberry ανά δόση. Όλες οι αναλογίες των συστατικών είναι ειδικά μελετημένες για λήψη από παιδιά ηλικίας 3 μηνών μέχρι 5 ετών.

 

Δοσολογία

Βρέφη και παιδιά από 3 μηνών έως 1 έτους να λαμβάνουν 1 ml την ημέρα, ή όπως απαιτείται από τον παιδίατρο.

Από τους 12 μήνες έως τα 5 έτη - πάρτε 1 ml δύο φορές την ημέρα, ή όπως απαιτείται.

 

Αλλεργιογόνα

Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans

Δεν περιέχει  τεχνητά χρώματα ή γεύσεις.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ λακτόζη, γαλακτοκομικά, γλουτένη, σιτάρι, μαγιά, ξηρούς καρπόυς, αλάτι, σόγια, άμυλο & ζάχαρη

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Eξαντλημένο
  • Εταιρεία: NATURES AID
  • Κωδικός: 10124982
  • Βάρος: 0.20kg
11,13€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,98€