MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NATURES PLUS ULTRA T-MALE BI-LAYER 60TABS

NATURES PLUS ULTRA T-MALE BI-LAYER 60TABS

NATURES PLUS ULTRA T-MALE BI-LAYER 60TABS

ULTRA T-MALE

Ειδικό ενισχυμένο συμπλήρωμα διατροφής με δισκία διπλής δράσης που βοηθούν στη θρεπτική μεγιστοποίηση της υγιούς παραγωγής αναζωογονητικής τεστοστερόνης, αμέσως και καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Το στρώμα ταχείας απελευθέρωσης παρέχει ισχυρά θρεπτικά συστατικά που ανανεώνουν την τεστοστερόνη μέγιστης αντοχής

Συνδυάζει ειδικά διατροφικά συστατικά, GlucodOX® AMPK Booster, πολυφαινόλες φρούτων, ViNitrox, Tongkat Ali, ασβέστιο, fenugreek και ψευδάργυρο υψηλής ισχύος, που βελτιώνουν τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, ενισχύοντας έτσι τη σεξουαλική και εγκεφαλική λειτουργία. Για περισσότερη ενέργεια, αντοχή και μυϊκή δύναμη, ενίσχυση του ανοσοποιητικού και καρδιαγγειακού συστήματος. 100% φυσικό προϊόν, χωρίς τις παρενέργειες των αναβολικών στεροειδών.

 

Συνήθης χρήση

Δύο ταμπλέτες μία φορά την ημέρα.

 

Χωρίς γλουτένη

Για χορτοφάγους

Φυσικό προϊόν χωρίς χρωστικές

 

ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ

Η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη που κατεξοχήν επηρεάζει τη φυσιολογία του άνδρα, προωθώντας τη δύναμη, την αντοχή, τη ζωτικότητα, την καλή εγκεφαλική και σεξουαλική λειτουργία, και πολλά άλλα.

Εν τούτοις, σημαντικός αριθμός ανδρών σήμερα έχουν παθολογικώς χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, ενώ πολλοί ακόμη έχουν μεν επίπεδα που μπορούν να χαρακτηρισθούν φυσιολογικά ή περίπου φυσιολογικά, όχι όμως άριστα.

 

Οι ευεργετικές ιδιότητες της τεστοστερόνης

Εγκεφαλικές λειτουργίες: Η τεστοστερόνη επηρεάζει τόσο τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου όσο και:

τη διάθεση   

τα ενδιαφέροντα

τον ύπνο

τη μνήμη

την αντίληψη

τη λίμπιντο

Ενέργεια: Άνδρες που απεκατέστησαν κανονικά επίπεδα τεστοστερόνης αναφέρουν αυξημένη ενέργεια, αντοχή και δύναμη.

Καρδιαγγειακή λειτουργία: Από καιρό είναι γνωστό ότι η τεστοστερόνη βελτιώνει τη ροή του αίματος στο καρδιαγγειακό σύστημα, ενώ δυναμώνει τους καρδιακούς μύες. Έρευνες αναφέρουν ακόμη μεγαλύτερα, μακροπρόθεσμα οφέλη για ολόκληρο το καρδιαγγειακό σύστημα.

Ανοσοποιητικό: Όσο τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι φυσιολογικά, βελτιώνεται και η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, πιθανότατα λόγω βελτίωσης της διάθεσης, της λίμπιντο και του ύπνου. Αντίθετα, οι συνθετικές ορμόνες πιστεύεται ότι μειώνουν την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αναπαραγωγική και σεξουαλική λειτουργία: Η τεστοστερόνη είναι η πεμπτουσία του ανδρικού σφρίγους και της σεξουαλικής λειτουργίας, τα οποία βελτιώνονται όταν αποκαθίστανται τα επίπεδα τεστοστερόνης, ενώ βελτιώνεται επίσης και η γονιμότητα.

Δομή και λειτουργία των μυών: Η τεστοστερόνη είναι απαραίτητη για τη λειτουργία και ανάπτυξη των μυών. Αποκαθιστώντας φυσιολογικά επίπεδα αυξάνουμε τη σωματική δύναμη και τις αθλητικές επιδόσεις.

Από την ηλικία περίπου των 25 η τεστοστερόνη στον άνδρα αρχίζει να μειώνεται. Στην ηλικία των 60, το επίπεδο τεστοστερόνης συχνά έχει πέσει στο μισό.

 

Ιδιότητες Ορισμένων Συστατικών

ViNitrox™: Συνδυασμός εκχυλισμάτων από σταφύλι και μήλο, περιεκτικότητας 60% σε πολυφαινόλες. Τα αντιοξειδωτικά αυτά συστατικά εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες των υπεροξυνιτρικών (ουσίες που επάγουν τον κυτταρικό θάνατο), οι οποίες μπορεί να μειώσουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

Fenugreek (Trigonella foenum-graecum): Βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ενίσχυση της γονιμότητας.

Calcium Fructate (ασβέστιο): Φυσικό σύμπλεγμα μετάλλων που υποστηρίζουν την υγιή παραγωγή τεστοστερόνης.

 
  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: 1-3 Ημέρες
  • Εταιρεία: NATURE S PLUS
  • Κωδικός: 10134712
  • Βάρος: 0.20kg
48,09€
Χωρίς ΦΠΑ: 38,78€