MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NESTLE NAN EXPERTPRO SENSITIVE 400GR

NESTLE NAN EXPERTPRO SENSITIVE 400GR

NESTLE NAN EXPERTPRO SENSITIVE 400GR

NAN EXPERTpro Sensitive

Βρεφικό γάλα σε σκόνη με HMO, μερικώς υδρολυμένη πρωτεΐνη και L. Reuteri

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα

Το NAN SENSITIVE είναι ένα ειδικά μελετημένο γάλα για βρέφη σε σκόνη, κατάλληλο από τη γέννηση τους. Ενδείκνυται ως αποκλειστική πηγή διατροφής πριν τους 6 μήνες για βρέφη που δεν θηλάζουν. Μετά τους 6 μήνες καταναλώνεται σε συνδυασμό με άλλες τροφές όπως φρούτα, κρέας, λαχανικά και δημητριακά, σύμφωνα με συστάσεις του παιδιάτρου σας.

OPTIPRO HA - Τεχνολογία μερικώς υδρολυμένης πρωτεΐνης.

Ενεργείς καλλιέργειες L. reuteri

DHA όπως απαιτείται από τη νομοθεσία για όλα τα παρασκευάσματα για βρέφη (Καν.2016/127/ΕΕ)    

Σημαντική Υπενθύμιση:

Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τρόφη για τα βρέφη και ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεφικό γάλα, ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας.

 

Συστατικά

Mαλτοδεξτρίνη, λακτόζη, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο), απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, συμπύκνωμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, γλυκεροφωσφορικό ασβέστιο, διτρυγική χολίνη, φωσφορικό ασβέστιο, χλωριούχο κάλιο, υδροξείδιο του καλίου, χλωριούχο μαγνήσιο, χλωριούχο ασβέστιο, έλαιο Mortierella alpina, έλαιο από μικροφύκη Schizochytrium sp., L- αργινίνη, ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), 2′-φουκοζυλολακτόζη (2'-FL), υδροξείδιο του νατρίου,  L-ιστιδίνη, χλωριούχο νάτριο, βιταμίνη C, L- τυροσίνη, καλλιέργεια L.reuteri*, ινοσιτόλη, ταυρίνη, θειικός σίδηρος, νουκλεοτίδια (5′-μονοφωσφορική κυτιδίνη, 5′-μονοφωσφορική ουριδίνη, 5′-μονοφωσφορική αδενοσίνη, 5′-μονοφωσφορική γουανοσίνη), L-καρνιτίνη, θειικός ψευδάργυρος, παντοθενικό ασβέστιο, νιασίνη, θειικός χαλκός, ριβοφλαβίνη, θειαμίνη, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β6, θειικό μαγγάνιο, ιωδιούχο κάλιο, φολικό οξύ, σεληνικό νάτριο, βιταμίνη Κ, βιοτίνη, βιταμίνη D, βιταμίνη Β12.

*Καλλιέργεια Limosilactobacillus Reuteri DSM17938 μετά από αδειοδότηση από την BioGaia AB.

 

Aλλεργιογόνα

Γάλα, λακτόζη, 2′-φουκοζυλολακτόζη (2'-FL)

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ

1. Πλύνετε τα χέρια σας προσεκτικά.

2. Πλύνετε το μπουκάλι, τη θηλή και το πώμα σχολαστικά. Βράστε για 5 λεπτά. Αφήστε τα σκεπασμένα μέχρι τη χρήση.

3. Βράστε πόσιμο νερό και αφήστε να κρυώσει.

4. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες ανασύστασης. Πρώτα ρίξτε το νερό στο μπουκάλι. Μετά προσθέστε "κοφτές" μεζούρες από το γάλα σε σκόνη. Χρησιμοποιήστε μόνο τη μεζούρα στο κουτί.

5. Βεβαιωθείτε πως η μεζούρα είναι στεγνή και τοποθετήστε στη ξανά πάνω στο κουτί. Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε τη σε δροσερό και ξηρό μέρος.

6. Κλείστε το μπιμπερό και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί η σκόνη. Ελέγξτε τη θερμοκρασία πριν το τάισμα.

Σημαντική Υπενθύμιση:

Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

Προειδοποίηση:

Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το μωρό σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Μην κρατάτε το γάλα που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντοτε το βρέφος στην αγκαλιά σας. Αφήνοντας το μωρό χωρίς επίβλεψη μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.

Άβραστο νερό, άβραστα σκεύη ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του βρέφους. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση,   προετοιμασία και διατροφή πιθανά να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας. Χρησιμοποιείται μόνο υπό ιατρική επίβλεψη.

Ανασύσταση: 100ml = 13,1g σκόνης + 90 ml νερού

Μία μεζούρα Sensitive = 4,37 g

 

Διατροφικός Πίνακας

Μέση Ανάλυση Ανά 100 ml προϊόντος  

Ενέργεια 280 KJ

Ενέργεια 67 Kcal

ΛΙΠΑΡΑ εκ των οποίων 3.4 g

Κορεσμένα 0.3 g

Μονοακόρεστα 2.2 g

Πολυακόρεστα 0.6 g

Λινελαικό οξύ (LA) 511 mg

α - λινολενικό οξύ (ALA) 46 mg

DHA 17 mg

ARA 17 mg

ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ εκ των οποίων 7.8 g

Σάκχαρα 4.1 g

Λακτόζη 3.7 g

Εδώδιμες ίνες 0.03 g

2′-φουκοζυλολακτόζη 0.03 g

Πρωτεΐνες 1.3 g

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ                 

Βιταμίνη Α 62 μg RE

Βιταμίνη D 1.4 μg D

Bιταμίνη Ε 1.2 mg TE

Βιταμίνη Κ 4.5 μg

Βιταμίνη C 9.2 mg

Θειαμίνη 0.07 mg

Ριβοφλαβίνη 0.1 mg

Νιασίνη 0.6 mg

Bιταμίνη B6 0.04 mg

Φολικό οξύ 19 μg DFE

Βιταμίνη Β12 0.2 μg

Βιοτίνη 1.5 μg

Παντοθενικό οξύ 0.7 mg

Νάτριο 24 mg

Κάλιο 63 mg

Χλώριο 69 mg

Ασβέστιο 44 mg

Φώσφορος 25 mg

Μαγνήσιο 6 mg

Σίδηρος 0.6 mg

Ψευδάργυρος 0.45 mg

Χαλκός 0.05 mg

Μαγγάνιο 14.1 μg

Φθόριο < 7,8 μg

Σελήνιο 3.7 μg

Ιώδιο 14.4 μg

ΑΛΛΕΣ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Ολικά Νουκλεοτίδια 2 mg

Χολίνη 19.7 mg

Ινοσιτόλη 4.3 mg

Ταυρίνη 3.5 mg

L- Καρνιτίνη 1.4 mg

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NESTLE
  • Κωδικός: 10155540
  • Βάρος: 0.45kg
18,36€
Χωρίς ΦΠΑ: 16,24€