MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NEUBRIA SHINE MOOD 60CAPS

NEUBRIA SHINE MOOD 60CAPS

NEUBRIA SHINE MOOD 60CAPS

NEUBRIA SHINE MOOD

Διάθεση & Ισορροπία

2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα

Βοηθά στη διατήρηση της καλής διάθεσης

Υποστηρίζει τη συναισθηματική & σωματική ισορροπία

Με 22 βιταμίνες, μέταλλα και εξειδικευμένα βότανα

Κατάλληλο για vegans

Το Neubria Shine είναι ειδικά σχεδιασμένο για την διατήρηση της θετικής διάθεσης, της συναισθηματικής ισορροπίας, της καλής ψυχολογικής λειτουργίας, της σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Περιέχει το μείγμα βοτάνων "Shine Bright" με εξειδικευμένα βότανα που συμβάλλουν στη θετική διάθεση και την εξισορρόπηση του οργανισμού.

Το βοτανικό μείγμα "Shine Bright" του Neubria Shine περιέχει εκχυλίσματα Ασβαγκάντα, Κουρκουμά, Ροντιόλας και Σαφράν που συμβάλλουν στη συναισθηματική ισορροπία και στη διατήρηση θετικής διάθεσης.

Για να συμπληρώσει τη φόρμουλα, το Neubria Shine περιλαμβάνει ένα πλήρες μείγμα βιταμινών και μετάλλων, αποτελώντας ένα ιδανικό καθημερινό συμπλήρωμα 2-σε-1 για όσους θέλουν να βελτιστοποιήσουν την υγεία και το ανοσοποιητικό τους. Το Neubria Shine περιέχει κιτικολίνη και βιταμίνες Α, C, D, E, B6, B12, φολικό οξύ, καθώς και ψευδάργυρο, χαλκό, σίδηρο και σελήνιο που έχουν αποδεδειγμένα οφέλη για το ανοσοποιητικό σύστημα.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ NEUBRIA SHINE

Ασβαγκάντα: Συμβάλλει στην υγεία του εγκεφάλου και την πνευματική απόδοση. Ενισχύει την νοητική λειτουργία, την συγκέντρωση και την ταχύτητα επεξεργασίας πληροφοριών καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βοηθά στην ψυχική και σωματική εγρήγορση σε περιόδους κόπωσης.

Ροντιόλα: Έχει μελετηθεί σε αρκετές δοκιμές για τα οφέλη της στη διάθεση και έχει αποδειχθεί επίσης ότι βελτιώνει τις αντιληπτικές και γνωστικές εγκεφαλικές λειτουργίες σε μία σειρά δοκιμών για τη μέτρηση της βραχυπρόθεσμης μνήμης, της επεξεργασίας δεδομένων και της ικανότητας συγκέντρωσης. Βοηθά στην εξισορρόπηση του συναισθηματικού στρες και της σωματικής προσπάθειας. Βοηθά στην καλύτερη αντίληψη και βελτιώνει την ψυχική κατάσταση. 

Κουρκουμάς: Αυτή η ρίζα περιέχει βιοδραστικές ενώσεις που ονομάζονται κουρκουμινοειδή και έχει αποδειχθεί ότι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση που μπορεί να συγκριθεί σε αποτελεσματικότητα με ορισμένα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, στην κατάλληλη δοσολογία. Υποστηρίζει το νευρικό σύστημα.

Σαφράν (κρόκος): Πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά φυτά παγκοσμίως. Περιέχει ζεαξανθίνη, λυκοπένιο, βήτα καροτένια, πολυσακχαρίτες και περισσότερες από 150 ενώσεις με αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Συμβάλλει στη συναισθηματική ισορροπία, τη χαλάρωση και τη διατήρηση της θετικής διάθεσης.

Κιτικολίνη: Η κιτικολίνη παρέχει στο μυαλό την ενέργεια που χρειάζεται για να παραμείνει σε εγρήγορση. Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει την ικανότητά της να συμβάλλει στη μνήμη και να ενισχύει την συνολική δραστηριότητα του εγκεφάλου.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ;

"Νοοτροπικό" συμπλήρωμα διατροφής ονομάζεται το διατροφικό σκεύασμα που περιέχει ουσίες που εμπλέκονται στις λειτουργίες του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα να βελτιώνουν τη νοητική και την πνευματική απόδοση.

Στα Neubria χρησιμοποιούμε δραστικά φυτικά συστατικά προερχόμενα από ασφαλείς πηγές και συνδυασμένα έτσι ώστε να αξιοποιούμε την πραγματική δύναμη της φύσης. Χωρίς χημικά ή συνθετικά πρόσθετα. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα νοοτροπικά συστατικά που υποστηρίζονται από την επιστήμη για να δημιουργήσουμε ασφαλή και αποτελεσματικά φυσικά συμπληρώματα διατροφής.

 

Οδηγίες χρήσης

2 κάψουλες καθημερινά με το φαγητό. Τα βέλτιστα αποτελέσματα θα φανούν μετά από 3-4 εβδομάδες συνεχόμενης χρήσης.

Το Neubria Shine είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν υποκαθιστά μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γν. ΕΟΦ: 73822/16-07-2020.

Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δόση. Να μη χρησιμοποιείται από εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά. Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NEUBRIA
  • Κωδικός: 10134057
  • Βάρος: 0.20kg
16,64€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,42€