MENOY
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NOW GOTU KOLA 450mg 100 CAPS

NOW GOTU KOLA 450mg 100 CAPS

NOW GOTU KOLA 450mg 100 CAPS

 
Gotu Kola 450 mg
Εταιρεία NOW Foods
 

Το Gotu Kola είναι ένα αιωνόβιο φυτό γηγενές στην Ινδία, την Κίνα, την Αφρική και το Νότιο Ειρηνικό.

Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από την αρχαιότητα για διάφορες συνθήκες.

Το Gotu Kola συχνά συγχέεται με τα καρύδια Kola, δεν έχει όμως σχέση με αυτά και δεν περιέχει καφεΐνη.

Στην Ινδία, το Gotu Kola θεωρείται ίσως το πιο «πνευματικό» από όλα τα βότανα και χρησιμοποιείται από τους γιόγκι για τη βελτίωση του διαλογισμού, ενώ στην Ανατολή χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τόνωση των νοητικών λειτουργιών.

Το Gotu Kola είναι νευροανανεωτικό κατευναστικό και συνιστάται για νευρικές διαταραχές, επιληψία, άνοια και την πρόωρη γήρανση.

Ως τονωτικό του εγκεφάλου, λέγεται ότι ενισχύει την νοημοσύνη και τη μνήμη.

Λέγεται, επίσης ότι βοηθά στην καταπολέμηση του στρες και της κατάθλιψης.

Κινητοποιεί την κυκλοφορία στα κάτω άκρα, δυναμώνει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και του συνδετικού ιστού.

Χρήσιμο στις κιρσώδεις φλέβες, στην κυτταρίτιδα και σε διάφορα δερματικά προβλήματα. Ενδείκνυται για περιπτώσεις χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας, ήσσονος σημασίας εγκαύματα, ουλές, σκληροδερμία, έλκη του δέρματος, φλεβίτιδα, επούλωση τραυμάτων, ρευματισμούς, τις ασθένειες του αίματος, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια, λοιμώξεις του ουροποιητικού, αφροδίσια νοσήματα, ηπατίτιδα και η υψηλή αρτηριακή πίεση.

Με την επίδρασή του στους συνδετικούς ιστούς, μεγάλη αξία επιτυγχάνεται με τη σύνθεση του κολλαγόνου, αύξηση του πάχους του δέρματος (μια σημαντική ιδιότητα αντι-γήρανσης, καθώς όσο γερνάμε το δέρμα μας γίνεται λεπτότερο), αυξάνοντας την αντοχή σε εφελκυσμό της σάρκας, επούλωση τραυμάτων, επισκευή κατεστραμμένου ιστού καθώς και στην ανάπτυξη των μαλλιών και των νυχιών.

Λέγεται, επίσης ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τόσο στον καθαρισμό όσο και στη τροφοδοσία του, ενισχύει τα επινεφρίδια, αυξάνει τη λίμπιντο και βελτιώνει τα αντανακλαστικά.

Προτεινόμενη Χρήση Ως συμπλήρωμα διατροφής, λάβετε 2 κάψουλες καθημερινά. Μπορείτε να λάβετε το συγκεκριμένο προϊόν σε συνδυασμό με τα NOW Ginkgo Biloba, Lecithin και Acetyl L-Carnitine.

Άλλα Συστατικά Gelatin (capsule) and Stearic Acid (vegetable source).

ΔΕΝ Περιέχει ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, σιτηρά, γλουτένη, καλαμπόκι, σόγια, γάλα, αυγά, οστρακοειδή ή συντηρητικά. Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Παρακαλώ ανακυκλώνετε τη συσκευασία.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εαν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo gohealthy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το gohealthy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
  • Εταιρεία: NOW
  • Κωδικός: 1074573
  • Βάρος: 0.20kg
10,58€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,53€